GeorgeGK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν έχω κάποιο θέμα απλά είπα να κάνω ένα έλεγχο για ιούς να δω τι παίζει! Έκανα μία πλήρη σάρωση στο PC με το Microsoft Security Essentials και δεν βρήκε τίποτα! Πιστεύετε ότι χρειάζεται να ελέγξω τίποτα άλλο με κάποιο άλλο πρόγραμμα? Και γενικά μαζί με το παραπάνω antivirus χρειάζομαι και τίποτα άλλο να έχω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 κατεβασε το malwarebytes antimalware μπες safe mode και σκαναρε το συστημα σου. Προσοχη το προγραμμα ανιχνευει και κραξ παιχνιδιων
arc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 και επισης να αλλάξεις antivirus. Το MSE τα πάει μέτρια στην ανίχνευση ιων (χρόνια τώρα) Τα κλασσικά: Η υγεία και η ασφάλεια ενός μηχανήματος εξαρτάται 60% απο το χρήστη και 40% απο το antivirus Πρέπει να αρχίσουμε να κινουμαστε σε αλλες έννοιες προστασίας όπως sandboxie, shadow defender, κλπ 1
thomasG4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Και scan με AdwCleaner και Emsisoft Emergency Kit θα ήταν καλό να γίνει για να είσαι όσο το δυνατόν malware-free.
GeorgeGK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 κατεβασε το malwarebytes antimalware μπες safe mode και σκαναρε το συστημα σου. Προσοχη το προγραμμα ανιχνευει και κραξ παιχνιδιων Μόνο σε safe mode είναι αυτό? Ντάξει δεν έχω τέτοιο θέμα Και scan με AdwCleaner και Emsisoft Emergency Kit θα ήταν καλό να γίνει για να είσαι όσο το δυνατόν malware-free. Και αυτά σε safe mode ή απλά τα κατεβάζω και τα τρέχω?
thomasG4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μόνο σε safe mode είναι αυτό? Ντάξει δεν έχω τέτοιο θέμα Και αυτά σε safe mode ή απλά τα κατεβάζω και τα τρέχω? Κανονικά δεν χρειάζεται απο safe mode. Με το emsisoft κάνε deep scan. Οτι βρει στο τέλος βάλτα στην καραντίνα.
GeorgeGK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κανονικά δεν χρειάζεται απο safe mode. Με το emsisoft κάνε deep scan. Οτι βρει στο τέλος βάλτα στην καραντίνα. Ποια η διαφορά του να βάλω κάτι σε καραντίνα και να το διαγράψω? Ποιο είναι καλύτερο? Το Emsisoft μου βρήκε High risk ένα πρόγραμμα που είχα φτιάξει εγώ σε C!
thomasG4 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ποια η διαφορά του να βάλω κάτι σε καραντίνα και να το διαγράψω? Ποιο είναι καλύτερο? Το Emsisoft μου βρήκε High risk ένα πρόγραμμα που είχα φτιάξει εγώ σε C! Είναι καλύτερο να το βάζεις σε καραντίνα γιατί μπορεί κατα λάθος να διαγράψεις κάποιο πρόγραμμα που χρειάζεσαι(κάποιο κρακ ή false positive). Αρκετές φορές τα antivirus βγάζουν λανθασμένα κάποια προγράμματα ότι είναι επικίνδυνα. Αυτό λέγεται false positive.
GeorgeGK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ναι αλλά αν είναι όντως ιός δεν είναι επικίνδυνο να μένει στο PC μου?
thomasG4 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ναι αλλά αν είναι όντως ιός δεν είναι επικίνδυνο να μένει στο PC μου? To ανεβάζεις εδώ και άμα τα μισά antivirus και παραπάνω το βγάλουν ως επικίνδυνο τότε καλό είναι να το σβήσεις.
GeorgeGK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) OK ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Κάτι άλλο τα προγράμματα που μου προτείνατε δηλαδή malwarebytes antimalware, AdwCleaner ,Emsisoft Emergency Kit μπορώ να τα χρησιμοποιώ και τα 3 + το antivirus μου? Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2014 από GeorgeGK
GeorgeGK Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αποφάσισα να βγάλω το antivirus της Microsoft, το Microsoft Security Essentials και βάζω τώρα το Avira! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα που μου προτείνατε δηλαδή malwarebytes antimalware, AdwCleaner ,Emsisoft Emergency Kit και το antivirus( το Avira free πλέον) ταυτόχρονα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα