Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω πρέπει να διαλέξεις μια κάψα led g4 σαν αυτές. Νομίζω όλες είναι ac/dc πλέον.

https://www.youtube.com/watch?v=i0NcFU838GY

Μας έφτιαξες πρωινιάτικα τώρα, thanx man!  :-D

http://www.dx.com/s/led+g4+ac

Επειδη ο χωρος ειναι περιορισμενος, ψαξε τις διαστασεις του καθενος, να βρεις ποιο θα σου ταιριαξει.

Το περιορισμένος γιατί το λες; Εννοείς μήπως δεν χωράει μέσα στο σποτάκι;

Σαν χαρακτηριστικά πως θα το επιλέξω, ώστε να βγάλει ίδιο φωτισμό ή και λίγο πιό δυνατό;

Γιατί ?

Γιατί στη κουζίνα δεν πάει ο ψυχρός φωτισμός, όταν φτιάχνεις κόκκινη σάλτσα πρέπει να την βλεέπις και σαν κόκκινη... σωσtoast;  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το περιορισμένος γιατί το λες; Εννοείς μήπως δεν χωράει μέσα στο σποτάκι;

Σαν χαρακτηριστικά πως θα το επιλέξω, ώστε να βγάλει ίδιο φωτισμό ή και λίγο πιό δυνατό;

Ναι.

Αυτο δυσκολο, αν χωραει, παρε οσο μεγαλυτερο σε watt βρεις (7.5 εχει πχ η σελιδα που εβαλε ο insomniak), το θεμα ειναι αν χωρεσει στο σποτακι.

Δημοσ.

Ναι.

Αυτο δυσκολο, αν χωραει, παρε οσο μεγαλυτερο σε watt βρεις (7.5 εχει πχ η σελιδα που εβαλε ο insomniak), το θεμα ειναι αν χωρεσει στο σποτακι.

Το θέμα "τροφοδοτικό" μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα;

Δημοσ.

Το θέμα "τροφοδοτικό" μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα;

Πιστευω οχι, αν παρεις AC (που πλεον ολα ειναι και AC και DC). Η λαμπα που εβγαλες ειναι 50watt ενω εσυ θα παρεις το πολυ 10.

Μου εχει τυχει σε ενα φωτιστικο οροφης, να βγαζουν βομβο (προφανως λογω κακου τροφοδοτικου, αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις, θα το δεις στην πραξη.

Δημοσ.

Πιστευω οχι, αν παρεις AC (που πλεον ολα ειναι και AC και DC). Η λαμπα που εβγαλες ειναι 50watt ενω εσυ θα παρεις το πολυ 10.

Μου εχει τυχει σε ενα φωτιστικο οροφης, να βγαζουν βομβο (προφανως λογω κακου τροφοδοτικου, αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις, θα το δεις στην πραξη.

Η G4 αλογόνου που έχω είναι 12V 20W, πως θα βρω την αντίστοιχη σε led?

Δημοσ.

Την πρώτη φορά που τον είδα να ποστάρει νόμιζα ότι ήσουν εσύ :P

Κι εγω νομιζα οτι ημουνα εγω και λεω:ποτε το εγραψα εγω αυτο? :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σου λέω μη το κάνεις, τώρα αν εσύ θες πάρε μία γεύση από πιθανά προβλήματα:

1) Τα λεντ που λένε και AC και DC μπορεί να τα βλέπεις να τρεμοπαίζουν πάνω στον AC μετασχηματιστή. Τώρα το γιατί θα το καταλάβεις αν διαβασεις τι ειναι το εναλλασσόμενο ρεύμα. 

2) Θεωρητικά πάντα (αν και το έχω δει αυτο το πρόβλημα με σποτάκια) αν έχει ηλεκτρονικό μετασχηματιστή μπορεί να κάψεις και τα led. Αυτοί οι μετασχηματιστές λειτουργούν σωστά με κάποια συγκεκριμένη κατανάλωση οπότε είναι υπολογισμένος για τα watt των λαμπων αλογόνου. Αν εσύ του βάλεις λάμπα 1 ή 2 ή 3 watt πολύ πιθανό ο ηλεκτρονικός μετασχηματιστής να μην δώσει την σωστή τάση.

3) αμφιβάλλω αν θα βρεις την ένταση φωτός που θες και την απόχρωση που ψάχνεις. Κανένα led δε θα σου δώσει τη ζεστασιά της αλογόνου.

Δημοσ.

( άσχετο αλλά να ρωτήσω... όταν πάτε στις συνδρομές σας, δεν έχει κανονικά αριθμημένες σελίδες ώστε να χωράνε εκεί όλες οι συνδρομές με τα threads σας αφού μια σελίδα δεν φτάνει? ε σε εμένα έχει μόνο μια σελίδα και τα υπόλοιπα threads που έχω ξεκινήσει ή συμμετάσχει έχουν χαθεί! περίεργο? )

Δημοσ.

Ότι να 'ναι  :shock:  Αλλά νομίζω πως η σελίδα μεγαλώνει όσο είναι οι συνδρομές. Δεν έχω πολλές για να το δοκιμασω.

Δημοσ.

( από άλλο σημείο βλέπει κανείς τα threads που έχει ξεκινήσει? έχω φάει φρίκη τώρα, γι'αυτό ρωτάω )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...