Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεταξύ μας τώρα,

αν δεν μάθεις να πηγαίνεις με στολή στο σχολείο

πως περιμένεις μέσα σε μια μέρα να διορθώσεις τα αδιόρθωτα?!

κατά την άποψη μου δε φταίνε τα παιδιά, αλλά το σύστημα.

Το σύστημα σου δίνει το δικαίωμα να επιλέξεις τι θα φορέσεις. 

Γιατί όμως να ντυθείς σαν τσόντα; Θωρώ τη στολή στα σχολεία το άλλο άκρο πάντως.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ότι πρέπει να φοράνε και στο σχολείο στολή λέμε;

Ναι γιατί και καλά δεν θα υπάρχουν διακρίσεις λόγω... ντυσίματος. Εγώ ποτέ δεν θυμάμαι στο σχολείο να ασχολήθηκε κανείς με τα ρούχα που φοράει κάποιος.

Άσε που όταν φορούσαν ποδιές πάλι υπήρχαν ακριβές μάρκες και βάζανε και το ταμπελάκι για να φαίνεται. Γενικώς το να φορεθούν ποδιές το υποστηρίζουν όχι τόσο ηλικιωμένοι αλλά άνθρωποι μέσης ηλικίας που δέχτηκαν πλύση εγκεφάλου στα παιδικά τους χρόνια για την χρησιμότητα της στολής. Μπούρδες και παπάρια μέντολες.

Δημοσ.

Ότι πρέπει να φοράνε και στο σχολείο στολή λέμε;

Το σύστημα σου δίνει το δικαίωμα να επιλέξεις τι θα φορέσεις. 

Γιατί όμως να ντυθείς σαν τσόντα; Θωρώ τη στολή στα σχολεία το άλλο άκρο πάντως.

Ναι γιατί και καλά δεν θα υπάρχουν διακρίσεις λόγω... ντυσίματος. Εγώ ποτέ δεν θυμάμαι στο σχολείο να ασχολήθηκε κανείς με τα ρούχα που φοράει κάποιος.

Άσε που όταν φορούσαν ποδιές πάλι υπήρχαν ακριβές μάρκες και βάζανε και το ταμπελάκι για να φαίνεται. Γενικώς το να φορεθούν ποδιές το υποστηρίζουν όχι τόσο ηλικιωμένοι αλλά άνθρωποι μέσης ηλικίας που δέχτηκαν πλύση εγκεφάλου στα παιδικά τους χρόνια για την χρησιμότητα της στολής. Μπούρδες και παπάρια μέντολες.

ναι δηλαδή στα πολιτισμένα κολέγια είναι οπισθοδρομικοί?

άσε στην Ελλάδα ο καθένας σηκώνει το μπαράκι του!

Δημοσ.

Έ ρε ένα παπαδόπουλο θέλετε

Τι να μας κάνει να μας φτιάξει μπισκότα ή να πουλάει τρέλα;  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Καλά κάνει και τα φοράει. Είναι 17 - 18 χρονών, μέσα στην φούρια της, δεν ξέρει τι σημαίνει αυτό και θέλει να φαίνεται όμορφη. 

Οι σκέψεις "σαν τσόντα είσαι ντυμένη" κτλ. είναι από ανθρώπους που σκέφτονται τσόντες και όχι από παιδιά 17 - 18 χρονών. 

Προσωπικά πιστεύω ότι οι "φωνές αντίρρησης" σε αυτά τα ντυσίματα είναι πιο πολύ από ανθρώπους που ακόμα παλεύουν με την σεξουαλικότητά τους. 

Μπορεί να μην είναι του γούστου μου αυτά τα ντυσίματα (δεν μου αρέσουν τόσο ψηλά τακούνια και το σκύλε ντύσιμο) αλλά όπως ένα μικρό παιδί (10 χρονών) λέγοντας "μαμιέσαι" δεν ξέρει ακριβώς τι λέει, έτσι και τα 17άρικα δεν ξέρουν από "τσόντες" (τουλάχιστον όπως ξέρουν οι 20+). 

Και στην τελική, αυτή η κοπελιά (και η κάθε κοπελιά) ντύθηκε και στολίστηκε για να είναι ωραία. Αυτή την αντίληψη έχει για το ωραίο και αυτήν ακολούθησε. Δεν έμαθα πότε βγήκε το "ωραιόμετρο" για να μετριέται η "ωραιότητα" και το "σοβαρόμετρο της ωραιότητας" για να μετράμε πόσο πιο σοβαρή είναι μία ωραία αμφίεση από την άλλη (και δεν μιλάω να βγει κανείς με εσώρουχα). 

• Like 4
Δημοσ.

και συνεχίζω...

Να σας βάλει σε τάξη.

τσουτσέκιααααα

Γιατί δεν πας κάπου να παίξεις με τα άλλα παιδάκια της ηλικίας σου? 

Δημοσ.

Τα 17ρικα δεν ξερουν; Που ζεις;

Και από 14 χρονών μπορείς να ακούσεις βρισιές να σου πέσουν τα μούτρα κάτω από το έδαφος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξέρει τι λέει... την βαρύτητα αυτών που λέει. 

Ακριβώς όπως κανείς όταν μεγαλώνει σκέφτεται πιο πολύ τον κίνδυνο... το ίδιο συμβαίνει και στο σεξουαλικό και κοινωνικό τομέα. Δεν τα σκέφτεσαι με την βαρύτητα που τους δίνεις σε άλλες ηλικίες. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...