Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τι να σχολιάσουμε το λογικό;το παράλογο θα σχολιάσουμε.Πάντα ένα μικρό ποσοστό χαλάει το σύνολο. Χαλάει το σύνολο; Είσαι σίγουρος ότι χαλάει το σύνολο περισσότερο από το γεγονός ότι οι μισοί μπερδεύουν τις δυο εθνικές εορτές;
Captain Nemo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Χαλάει το σύνολο; Είσαι σίγουρος ότι χαλάει το σύνολο περισσότερο από το γεγονός ότι οι μισοί μπερδεύουν τις δυο εθνικές εορτές; Αυτό γινόταν εσαεί από όσο θυμάμαι στον βίο μου αλλά όπως στρώσεις θα κοιμηθείς αυτή την παιδεία παρέχουμε αυτά τα αποτελέσματα έχουμε.
shine Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 έλεος ρε μερικοί. το μάτι μας έμεινε, πάτε να μας το στερήσετε κι αυτό; αφήστε τα κορίτσια να φορέσουν ότι θέλουν. ταλιμπαν!
Johny Q Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 έλεος ρε μερικοί. το μάτι μας έμεινε, πάτε να μας το στερήσετε κι αυτό; αφήστε τα κορίτσια να φορέσουν ότι θέλουν. ταλιμπαν! Να το φορεσουν το Σαββατοβραδο ρε συ. Δεν ειπα οχι. Αυτο ελειπε!
gigisoni Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Να το φορεσουν το Σαββατοβραδο ρε συ. Δεν ειπα οχι. Αυτο ελειπε! Εγώ θα το επαναλάβω, γιατί το προσπεράσατε. Ο νεαρός που χασκογελά σαν χάχας, με το τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και λευκή ζώνη, γιατί δεν σχολιάζεται αρνητικά; 1
evabb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εγώ θα το επαναλάβω, γιατί το προσπεράσατε. Ο νεαρός που χασκογελά σαν χάχας, με το τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και λευκή ζώνη, γιατί δεν σχολιάζεται αρνητικά; γιατι μαλλον δεν το εχει καημο να πηδηξει τον καγκουρα ο ανεγκεφαλος μπλογκερ 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αυτό γινόταν εσαεί από όσο θυμάμαι στον βίο μου αλλά όπως στρώσεις θα κοιμηθείς αυτή την παιδεία παρέχουμε αυτά τα αποτελέσματα έχουμε. Τελευταία φορά που κοίταξα τα βιβλία του σχολείου, θυμάμαι ότι η ύλη ήταν μια χαρά. Το πως διδασκόταν ήταν ένα άλλο θέμα. Δεν βλέπω όμως καμμία προσπάθεια να σχολιάσουμε το παράλογο στον τρόπο διδασκαλίας. Εγώ θα το επαναλάβω, γιατί το προσπεράσατε. Ο νεαρός που χασκογελά σαν χάχας, με το τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και λευκή ζώνη, γιατί δεν σχολιάζεται αρνητικά; Επειδή η κοινωνία είναι φαλλοκρατική. Σε κάλυψα;
Johny Q Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εγώ θα το επαναλάβω, γιατί το προσπεράσατε. Ο νεαρός που χασκογελά σαν χάχας, με το τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και λευκή ζώνη, γιατί δεν σχολιάζεται αρνητικά; Οντως το προσπερασαμε. Μια απ τα ιδια κι αυτος.
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εγώ θα το επαναλάβω, γιατί το προσπεράσατε. Ο νεαρός που χασκογελά σαν χάχας, με το τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και λευκή ζώνη, γιατί δεν σχολιάζεται αρνητικά; Γιατί είναι άντρας και εκεί δεν μπορεί αφενός να γίνει συσχετισμός με "μάνες" και "αδερφές" και διάφορα κόμπλεξ και αφετέρου οι άντρες έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν και να προβάλουν τον ανδρισμό τους όπως θέλουν ενώ οι γυναίκες άπαξ και το κάνουν με τρόπο που δεν τον εγκρίνουν οι άντρες τότε "δεν είναι σωστό", "δεν είναι σοβαρό", "δεν είναι πρέπον", "δεν", "δεν", "δεν". 2
Johny Q Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τελευταία φορά που κοίταξα τα βιβλία του σχολείου, θυμάμαι ότι η ύλη ήταν μια χαρά. Διαφωνω αλλα αλλο ειναι το θεμα μας
Captain Nemo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τζίν από ότι είδα όλοι είχαν και προτιμώ τα αθλητικά από το να είχε άρβυλα πχ ας είχε και η κοπέλα αθλητικά σε σχέση με τις γόβες θα ήταν καλύτερη λύση.Τουλάχιστον με αθλητικά συνεχίζεις και δεν φεύγεις υποβασταζόμενος διακόπτοντας την πομπή ή δεν κάνεις την σημαία πατερίτσα. 1
parasaser Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Να σας τον θυμήσω λοιπόν σωστός αλλά και η καθηγήτρια με τα κόκκινα παπούτσια και την φόρμα τάκανα πάνω μου και κρέμονται, το ίδιο δεν είναι? +το γυαλί ηλίου.
akpe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κάτι πολύ σωστό είπε ο Νίμο, αναφορικά με το ποσοστό δηλαδή. Δεν ντύνονται όλοι/ες έτσι. Δεν μπερδεύουν όλοι/ες τις εθνικές εορτές μας -το αν ξέρουν τι πραγματικά γιορτάζουμε είναι εντελώς διαφορετικό θέμα- ο Τζόνυ μάλλον ξέρει τι ακριβώς εννοώ.Δεν είναι όλοι/ες εντελώς στα μπαλάκια τους και κοιτάνε μόνο να καλοπεράσουν ή να τα πετάξουν έξω. Όποιος έχει έστω και τυπική σχέση με αυτές τις ηλικίες μπορεί να το καταλάβει και σίγουρα το ποσοστό αυτό, όσο και να αυξάνεται (που δεν) δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη γενιά. Απλά πάντα η εξαίρεση, ειδικά η κραυγαλέα, τραβάει την προσοχή περισσότερο (και το μάτι στην προκειμένη) και δίνει την λανθασμένη εντύπωση πως όλοι/ες σιγά σιγά γίνονται «λολίτες και τεμπελχανάδες» που λέει και ο υποτιθέμενος μπλόγκερ. Παρεμπιπτόντως, γιατί είμαι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος δεν έχει ιδέα για τη σημερινή επέτειο; Για τα γεγονότα μιλάω, όχι για όσα χαριτωμένα μαθαίνουμε στο γυμνάσιο. Bonus points: «η επόμενες γενιές».
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τζίν από ότι είδα όλοι είχαν και προτιμώ τα αθλητικά από το να είχε άρβυλα πχ ας είχε και η κοπέλα αθλητικά σε σχέση με τις γόβες θα ήταν καλύτερη λύση. Και τα αθλητικά και η καγκούρικη εμφάνιση λες και πάει σε καφετέρια δεν ατιμάζουν το γεγονός και το κάνει η θηλυκότατη εμφάνιση μιας κοπελιάς που θα αρέσει στους περισσότερους που θα πούνε κακό λόγο. Makes sense.
Προτεινόμενες αναρτήσεις