Προς το περιεχόμενο

Ίντερνετ για 1 μήνα


papresa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, πριν μερικές μέρες επικοινώνησα με την Forthnet για λογαριασμό της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας του καταστήματος που νοικιάζω, είχε το πάγιο του τηλεφώνου στον ΟΤΕ και πλήρωνε τον χρόνο ομιλίας στην Forthnet και ήθελε τώρα να μεταφέρει όλο το πακέτο στην δεύτερη. Συμφωνήθηκε το πακέτο, μας στείλαν τα χαρτιά, τα υπέγραψε και τώρα είναι στην διαδικασία αναμονής της ενεργοποίησης. Έρχεται σήμερα κατααγχωμένη να με ρωτήσει αν η Forthnet έχει ίντερνετ στη Σαμοθράκη, γιατί το καλοκαίρι που θα έρθουν τα παιδιά από την Γερμανία, η εγγονή της χρειάζεται απαραιτήτως ίντερνετ για να διαβάζει για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, αλλιώς μπορεί να μην έρθουν κιόλας. Την καθησύχασα, λέγοντας την πως θα επικοινωνήσω αύριο με την εταιρία πρώτον να ρωτήσουμε αν υπάρχει ίντερνετ γιατί ισχύει ένα ιδιότυπο καθεστώς στο νησί, η Forthnet διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο μόνο στην Χώρα, ενώ στην Καμαριώτισσα που είμαστε εμείς (5 χιλιόμετρα) είναι οριακό το σήμα. Αν δεν υπάρχει και γίνεται να ακυρώσουμε και το τηλεφωνικό πακέτο, όλα καλά, αναγκαστικά θα παραμείνει στον ΟΤΕ και θα συμπληρώσει και ίντερνετ. Τώρα αρχίζουν οι ερωτήσεις.
1) Σε περίπτωση που η αίτηση για την τηλεφωνία έχει προχωρήσει και δεν ακυρώνεται και ταυτόχρονα δεν μπορέσει να βάλει ίντερνετ από την Forthnet, μπορεί να κάνει μόνο σύνδεση ίντερνετ από τον ΟΤΕ;
2) Αυτοί χρειάζονται το ίντερνετ για 1 μήνα, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και όχι για 1 έτος; Αν όχι ξέρετε και στις 2 εταιρείες πόσο είναι η ποινή διακοπής του προγράμματος;
Συγγνώμη αν σας κούρασα. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο ίντερνετ, η γριά σαφώς και δεν ξέρει, οι άλλοι ίσως δεν ξέρουν τι ισχύει στην Ελλάδα. Μύησε με να το μεταφέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρωτο δε νομιζω πως γινεται. Εννοω δεν γινεται να μην ακυρωνεται!

Επισης μια μερα που με πηραν τηλεφωνο απο forthnet τους ειπα πως μολις μια μερα πριν ανανεωσα συμβολαιο με αλλη εταιρια και μου ειπε: καλα αν αποφασισετε να ερθετε σε εμας εχετε 10 μερες περιθωριο να διακοψετε την αλλη χωρις να πληρωσετε τιποτα. Οποτε φανταζομαι πως θα υπαρχει καποιο παραθυρακι στα συμβολαια για να φυγεις τοσο νωρις.

Παντως απο τη στιγμη που δεν εχει ενεργοποιηθει η αλλη εταιρια πιστευω και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μπορεις να ακυρωσεις.

Οι τιμες που ψαχνεις αναγραφονται στους τιμοκαταλογους στο site των εταιριων. Δε θυμαμαι σιγουρα αλλα πρεπει να ειναι κανα 70αρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...