αγνωστη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Κάνω χορό κάθε μέρα και το Φεβρουάριο έπαθα τράβηγμα στους μυς. Συγκεκριμένα πίσω στο πόδι. Το έπαθα από σπαγγάτο ή από ασκήσεις για σπαγγάτο. Νόμιζα πως ήμουν ζεστή (μετά από μισή ώρα μάθημα) και έτσι έκανα ανοίγματα και όταν πήγα σπίτι άρχισαν οι πόνοι. Και μια απλή διάταση να κάνω πονάνε (και στα 2 πόδια) Έβαζα ζεστό-κρύο και καλυτέρεψα λίγο αλλά όχι εντελώς. Τι να κάνω? Ποία κρέμα μου προτείνετε? Έβαζα Counterpain άλλα δεν είδα βελτίωση.Θέλω να αποφύγω τους γιατρούς λόγο έλλειψη χρόνου και χρημάτων
Swimmer21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Βγαλτο απο το μυαλο σου, αν σκεφτεσαι σε καθε διαταση που κανεις οτι θα πονεσεις, ε θα πονεσεις.. παντα θα εχουμε ενοχλησεις, ειναι λογικο, αλλα δεν τους δινουμε σημασια και φευγουν.. εσυ του εδωσες σημασια, εβαλες κρεμα και τωρα ανησυχεις που δεν σου περναει.. Δοκιμασε και Voltaren και απλα μην κανεις διατασεις στα ποδια για καποιο διαστημα Διαβασε κι αυτο http://www.physio-aid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=99&lang=el Θελει παγο καθημερινα και καλυτερα να πας σε καποιον γιατρο γιατι λογικα θες καποιο αντιφλεγμονωδες.. και πολυ ξεκουραση!
αγνωστη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Έχεις δίκιο σε αυτό με το μυαλό. Επηρεάζει την ψυχολογία και γίνονται χειρότερα τα πράγματα.Άλλα όταν προσπαθείς και κυνηγάς τον χορό επαγγελματικά και σε λίγο καιρό θα χορέψεις χορογραφίες με ανοίγματα και ποδιά να σηκώνονται πάνω από 90 μοίρες είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι και να μην προσπαθείς να κάνεις κάτι για να περάσει! βάζω πάγο άλλα βάζω και θερμοφόρα...δεν κάνει? σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Η λειτουργίες του πάγου και τη θερμοφόρας είναι διαφορετικές. Για την ακρίβεια είναι αντίθετες. Αντί να κάνεις του κεφαλιού σου, καλύτερα ρώτα κάποιον φυσικοθεραπευτή ή τον καθηγητή του χορού. Εάν είναι όντως σωστός και με σωστή κατάρτιση θα ξέρει να συμβουλέψει σχετικά με τέτοιους τραυματισμούς.
αγνωστη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Και βέβαια ρώτησα βρε παιδί μου και καθηγητή χορού και φυσικοθεραπευτή και φαρμακοποιό ο καθηγητής το μόνο που μου είπε είναι να κάνω ελαφριές διατάσεις για να τεντώνετε ο μυςο φυσικοθεραπευτής είπε να πάω να τον επισκεφτώ δεν μπορεί να μου πει κάτι χωρίς εξέτασηκαι ο φαρμακοποιός να μου πουλήσει θέλει πιο πολύ και όχι να με βοηθήσει γι αυτό άνοιξα καινούριο forum για να ακούσω γνώμες που δεν κρύβονται απο πίσω συμφέροντα για να με πιάσουν πελάτη
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ο καθηγητής δεν θέλει να σε πιάσει πελάτη. Ίσα ίσα θέλει να πας καλά για να συνεχίσεις να πηγαίνεις στην σχολή του. Αυτόν γιατί δεν τον εμπιστεύεσαι;
αγνωστη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ο καθηγητής δεν θέλει να σε πιάσει πελάτη. Ίσα ίσα θέλει να πας καλά για να συνεχίσεις να πηγαίνεις στην σχολή του. Αυτόν γιατί δεν τον εμπιστεύεσαι; Γιατί το μόνο που μου είπε είναι διατάσεις. Που τις έκανα (χωρίς να ζορίσω τους μυς) άλλα δεν είδα καμιά αλλαγή. Η μονή αλλαγή που είδα είναι με το ζεστό-κρύο που μου το είπε ένας φίλος. Ο καθηγητής ή δν έδωσε σημασία ή δεν ξέρει κάτι άλλο για να μου πει παρόλο που στην δουλειά του είναι συχνό φαινόμενο
Swimmer21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ζεστο μην βαζεις.. βαζε 3 φορες την ημερα παγο, και να το τριβεις λιγο για κανα 10λεπτο.. μετα κανε αυτα http://www.physio-aid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=12&lang=el (πολυ λιγο χωρις να πονας ομως) Θελει 1-3 βδομαδες για να περασει συνηθως, και αυτο με φυσικοθεραπεια.. αν ασχολεισαι με χορο επαγγελματικα καλυτερα να πας σε γιατρο. Απο κρεμες Voltaren εγω χρησιμοποιω και Pennsaid.. η counterpain ειναι διαφορετικη κρεμα, παγωνει.. ενω οι αλλες "καινε" να στο πω ετσι.. εχουν διαφορετικα αποτελεσματα, δοκιμασε καποια απο αυτες τις 2 1
αγνωστη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ζεστο μην βαζεις.. βαζε 3 φορες την ημερα παγο, και να το τριβεις λιγο για κανα 10λεπτο.. μετα κανε αυτα http://www.physio-aid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=12&lang=el Θελει 1-3 βδομαδες για να περασει συνηθως, και αυτο με φυσικοθεραπεια.. αν ασχολεισαι με χορο επαγγελματικα καλυτερα να πας σε γιατρο. Απο κρεμες Voltaren εγω χρησιμοποιω και Pennsaid Πρέπει να πάω το ξέρω άλλα δεν έχω χρόνο ούτε γι αστείο. Μπορεί να πάω μέσα στο Πάσχα αλλιώς το καλοκαίρι αν δν εχει περασει. μέχρι τότε θα κάνω αυτά που μ είπες και ότι βγει
Swimmer21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πρέπει να πάω το ξέρω άλλα δεν έχω χρόνο ούτε γι αστείο. Μπορεί να πάω μέσα στο Πάσχα αλλιώς το καλοκαίρι αν δν εχει περασει. μέχρι τότε θα κάνω αυτά που μ είπες και ότι βγει Βρες καποια αγγελια.. υπαρχουν και φυσιοθεραπευτες που ερχονται κατ οικων για κανα 20αρικο.. εχω και εγω μια φιλη μου.. ετσι θα γλιτωσεις χρονο, μην το αφησεις γιατι μπορει να γινει χρονιο δεν παιζουν με αυτα.. Αν και παλι δεν εχεις χρονο, βαλε παγο, κανε αυτες τις διατασεις πολυ απαλα.. μην το κουραζεις το ποδι και παρε τηλεφωνο εναν γιατρο να ρωτησεις αν μπορεις να παρεις χαπι voltaren αντιφλεγμονωδες.. (ρωτα, μην παρεις)
αγνωστη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Βρες καποια αγγελια.. υπαρχουν και φυσιοθεραπευτες που ερχονται κατ οικων για κανα 20αρικο.. εχω και εγω μια φιλη μου.. ετσι θα γλιτωσεις χρονο, μην το αφησεις γιατι μπορει να γινει χρονιο δεν παιζουν με αυτα.. Αν και παλι δεν εχεις χρονο, βαλε παγο, κανε αυτες τις διατασεις πολυ απαλα.. μην το κουραζεις το ποδι και παρε τηλεφωνο εναν γιατρο να ρωτησεις αν μπορεις να παρεις χαπι voltaren αντιφλεγμονωδες.. (ρωτα, μην παρεις) Σκέφτηκα για κατ οίκων άλλα έβλεπα οτι ζητάνε 40 ή 50 ευρω την επισκεψη και απογοητευτικα αλλα θα ξαναψαξω . Ο γιατρος πως θα ξερει αν κανει να παρω χαπι voltaren χωρις να με εξετασει?
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ...και περιμένεις να σε γιατρέψει το insomnia?
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Σιγά το τράβηγμα. Καμιά θλασούλα θα είναι. Αν δεν περάσει με 1 εβδομάδα ξεκούραση και κανονική ζωή. χτυπάς αντιφλεγμονώδες χαπάκι , ότι σου πει ο φαρμακοποιός , για 10 μέρες κάνοντας ήρεμα το χορό σου. Αν δεν περάσει και τότε πας γιατρό. Τα ίδια που είπα εγώ τώρα, τα ίδια θα σου πει και αυτός. Μυς είναι και όπου περνάει αίμα τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Ειδικά για μια θλασούλα από σπαγγάτο. Λίγο τραβήχτηκες και συ σε μια διάταση και κάτι έγινε.
αγνωστη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ...και περιμένεις να σε γιατρέψει το insomnia? ναι Σιγά το τράβηγμα. Καμιά θλασούλα θα είναι. Αν δεν περάσει με 1 εβδομάδα ξεκούραση και κανονική ζωή. χτυπάς αντιφλεγμονώδες χαπάκι , ότι σου πει ο φαρμακοποιός , για 10 μέρες κάνοντας ήρεμα το χορό σου. Αν δεν περάσει και τότε πας γιατρό. Τα ίδια που είπα εγώ τώρα, τα ίδια θα σου πει και αυτός. Μυς είναι και όπου περνάει αίμα τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Ειδικά για μια θλασούλα από σπαγγάτο. Λίγο τραβήχτηκες και συ σε μια διάταση και κάτι έγινε. αρχικα αν παθεις το οτιδηποτε που σε δυσκολευει στο να κανεις την δουλεια σου δεν ειναι σιγα το πραγμα! και για το χαπι δεν πρεπει να παω να ρωτησω γιατρο να δει αν οντως ειναι μια θλασουλα για να μου πει τα καταλληλα χαπια? δεν εχετε καταλαβει πως αν δεν με επηρέαζε στην δουλεια μου δεν θα το εκανα τοσο θεμα και δεν θα ανησυχουσα τοσο πολυ.
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Και το κόψιμο σε εμποδίζει να κάνεις τη δουλειά σου οπότε μάλλον και αυτό θα είναι χοντρό πρόβλημα για σένα καθώς και για τις γυναίκες η περίοδος. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Αντιφλεγμονώδες σε χάπι είναι για τους μυς περίπου ότι το παυσίπονο. Δεν το συνιστά κανείς για καθημερινή χρήση, αλλά 2 φορές το χρόνο δεν είναι και τίποτα της προκοπής , δε θέλει συνταγή. Καλά πρώτη φορά παθαίνεις θλάση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα