Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το κόψιμο σε εμποδίζει να κάνεις τη δουλειά σου οπότε μάλλον και αυτό θα είναι χοντρό πρόβλημα για σένα καθώς και για τις γυναίκες η περίοδος.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Αντιφλεγμονώδες σε χάπι είναι για τους μυς περίπου ότι το παυσίπονο. Δεν το συνιστά κανείς για καθημερινή χρήση, αλλά 2 φορές το χρόνο δεν είναι και τίποτα της προκοπής , δε θέλει συνταγή.

Καλά πρώτη φορά παθαίνεις θλάση? 

αρχικα ναι αν ειχε ξαναπαθει θα ηξερα 2 πραγματα παραπανω

επισης ο Βρεγμένος Λύτης  (πιο πανω) λεει να μην παρω αν δεν ρωτησω γιατρο. Γι αυτο ρωτησα αν πρεπει ή οχι 

και τελος ψυχραιμη ειμαι απλα δν μπορω οταν δεν ξερει ο αλλος αν ειναι σημαντικο ή οχι για του δουλεια του αλλου να του περασει οτιδηποτε εχει παθει. εκτος αν ξερεις απο χορο τοτε θα μπορουσες να καταλαβεις. 

αλλα σε καθε περιπτωση ευχαριστω  :-)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ξέρω από χορό, αλλά σηκώνω βαριά πράγματα και έχω και εγώ τα θεματάκια μου καθώς και ο κλάδος. Ε , σου λέω , απόλους τους τραυματισμούς, μακάρι να είχαμε μόνο θλασούλες και να περνάγανε με αντιφλεγμονώδη και ξεκούραση όπως εσύ. Εύχομαι αν έχεις τραυματισμούς (μακριά από εμάς), μόνο τέτοιους.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω από χορό, αλλά σηκώνω βαριά πράγματα και έχω και εγώ τα θεματάκια μου καθώς και ο κλάδος. Ε , σου λέω , απόλους τους τραυματισμούς, μακάρι να είχαμε μόνο θλασούλες και να περνάγανε με αντιφλεγμονώδη και ξεκούραση όπως εσύ. Εύχομαι αν έχεις τραυματισμούς (μακριά από εμάς), μόνο τέτοιους.

Να σαι καλα

Δημοσ.

Καταρχην καλη διατροφη εννοειται , καλη ξεκουραση ,και λιγες διατασεις εκει που σε ποναει .καλο θα του εκανε και ελαχιστη γυμναστικη ισα ισα να ζεσταθει χωρις ζορισμα.Αλλα αυτο που μας λες ειναι ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΟΟ?...τοσο πολυ καιρο?...

καλο κανει βεβαια και η γλουταμινη.

Δημοσ.

Καταρχην καλη διατροφη εννοειται , καλη ξεκουραση ,και λιγες διατασεις εκει που σε ποναει .καλο θα του εκανε και ελαχιστη γυμναστικη ισα ισα να ζεσταθει χωρις ζορισμα.Αλλα αυτο που μας λες ειναι ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΟΟ?...τοσο πολυ καιρο?...

καλο κανει βεβαια και η γλουταμινη.

Αστα να πανε! Πιστευω πως δεν το ξεκουραζω οσο πρεπει γι αυτο μου εχει κρατησει τοσο καιρο. Ασε που στην αρχη δεν ηξερα τι επρεπε να κανω και αρχισα μετα απο καποιο καιρο να το ψαχνω

• Like 1
Δημοσ.

1 μήνας είναι πάρα πάρα πολύς για έναν μυικό τραυματισμό που έπαθες κάνοντας απλά ασκήσεις/διατάσεις. Βρες χρόνο να πας να σε δει κανένας που να ξέρει (φυσικοθεραπευτής πχ) μπας και βγάλει άκρη, γιατί έχεις πολύ καλές πιθανότητες να ταλαιπωρηθείς πολύ καιρό ακόμα ακολουθώντας τις συμβουλές του καθενός.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνω χορό κάθε μέρα και το Φεβρουάριο έπαθα τράβηγμα στους μυς. Συγκεκριμένα πίσω στο πόδι. Το έπαθα από σπαγγάτο  ή από ασκήσεις για σπαγγάτο. Νόμιζα πως ήμουν ζεστή (μετά από μισή ώρα μάθημα) και έτσι έκανα ανοίγματα και όταν πήγα σπίτι άρχισαν οι πόνοι. Και μια απλή διάταση να κάνω πονάνε (και στα 2 πόδια) 

Έβαζα ζεστό-κρύο και καλυτέρεψα λίγο  αλλά όχι εντελώς. Τι να κάνω? Ποία κρέμα μου προτείνετε? Έβαζα Counterpain άλλα δεν είδα βελτίωση.

Θέλω να αποφύγω τους γιατρούς λόγο έλλειψη χρόνου και χρημάτων    

κατι μου λεει οτι δεν απλο τραβηγμα αυτο για να διαρκει 2 μηνες κοντα. παιζει να εχεις σκισει τον μυ απο μεσα. οποτε ασε τα γιατροσοφια.

Δημοσ.

κατι μου λεει οτι δεν απλο τραβηγμα αυτο για να διαρκει 2 μηνες κοντα. παιζει να εχεις σκισει τον μυ απο μεσα. οποτε ασε τα γιατροσοφια.

ειχε βελτιωθει με απλα γιατροσοφια (ουτε καν με κρεμα) σε σημειο να περασει το ενα ποδι (που ειχε το λιγοτερο θεμα) αλλα λογο κουρασης και λογο του χορου που εχω καθε μερα δεν ηθελε και πολυ... "θα μου πεις κοψε τον χορο για λιγο καιρο" Δεν γινεται αφου ειναι η δουλεια μου! θα ξεκουραστω τον Πασχα και αν δν περασει θα παω σε γιατρο! 

Αυτο που θελω να πω ειναι πως δν πιστευω πως εχει σκιστει ο μυς 

1 μήνας είναι πάρα πάρα πολύς για έναν μυικό τραυματισμό που έπαθες κάνοντας απλά ασκήσεις/διατάσεις. Βρες χρόνο να πας να σε δει κανένας που να ξέρει (φυσικοθεραπευτής πχ) μπας και βγάλει άκρη, γιατί έχεις πολύ καλές πιθανότητες να ταλαιπωρηθείς πολύ καιρό ακόμα ακολουθώντας τις συμβουλές του καθενός.

θα το ξεκουρασω και αν δν περασει θα παω τι να κανω...

Δημοσ.

ας πω κ εγω την δικια μου ιστορια,επεσα και χτυπησα πηγα στο νοσοκομειο γιατι ενιωθα ενοχλησεις οταν εσκυβα η οταν σηκωνομουν απο την καρεκλα μου εκαναν 2 ακτινογραφιες και μου ειπαν οτι δεν εχω σπασει κατι και οτι ειμαι μια χαρα,μα ελα που εχουν περασει 3 μερες απο τοτε και ακομα νιωθω αυτο το τραβηγμα λες και ειμαι πιασμενος οταν παω να σκυψω η να σηκωθω απο την καρεκλα αν και τωρα ισως ειναι πιο λιγο δεν ειμαι και σιγουρος

Δημοσ.

ειχε βελτιωθει με απλα γιατροσοφια (ουτε καν με κρεμα) σε σημειο να περασει το ενα ποδι (που ειχε το λιγοτερο θεμα) αλλα λογο κουρασης και λογο του χορου που εχω καθε μερα δεν ηθελε και πολυ...

Δηλαδή πέρασε ο πόνος προσωρινά και το ονομάζεις "βελτίωση".

Τι τους έχουμε τους γιατρούς; Από σήμερα μόνο γιατροσόφια!

• Like 1
Δημοσ.

αρχικα αν παθεις το οτιδηποτε που σε δυσκολευει στο να κανεις την δουλεια σου δεν ειναι σιγα το πραγμα! 

και για το χαπι δεν πρεπει να παω να ρωτησω γιατρο να δει αν οντως ειναι μια θλασουλα για να μου πει τα καταλληλα χαπια? 

δεν εχετε καταλαβει πως αν δεν με επηρέαζε στην  δουλεια μου δεν θα το εκανα τοσο θεμα και δεν θα ανησυχουσα τοσο πολυ. 

κόψε τον χορο.-

Αστο να ηρεμησει μια βδομάδα-10 μέρες και μη βάζεις ούτε ζεστό ούτε κρύο αν δε σου το πει ΓΙΑΤΡΟΣ ή έτσω φυσιοθεραπευτής...

μεχρι τότε απλα πρόσεχε το και απέφυγε οσο γινεται τα φάρμακα και ειδικά το diclofenac (voltaren) που δεν ειναι και τόσο αθώο..

Δημοσ.

Δηλαδή πέρασε ο πόνος προσωρινά και το ονομάζεις "βελτίωση".

Τι τους έχουμε τους γιατρούς; Από σήμερα μόνο γιατροσοφια

οταν πριν με ποναγε με την καθε κινηση ενω μετα δεν με ποναγε οταν εκανα σπαγγατο (το ενα ποδι) το θεωρω μεγαλη βελτιωση! 

επισης υπαρχουν διαφορα "γιατροσοφια" που μπορουν να σε κανουν εντελως καλα. Αν ηταν να τρεχουμε στο γιατρο για το παραμικρο τοτε θα ειχαμε χαλασει τα λεφτα μας αλλα πιο πολυ τον οργανισμο μας με ενα σορο φαρμακα που δν χρειάζονται.

Μιλώντας γενικα οχι για το θεμα μου! Επειδη ειδα να σνομπαρεις λιγο τα γιατροσοφια. 

Σε περιπτωσεις που ο πονος κραταει πολυ καιρο ή απο την αρχη ειναι κατι σοβαρο ειναι καλο να   πας σε γιατρο. Αν ομως εχεις κατι ελαφρύ , ειτε τραυματισμο , ειτε αρρωστια κτλπ τοτε καλο ειναι να προσπαθεις μονος σου

Στην περιπτωση μου πλεον ισως πρεπει να παω σε γιατρο αλλα με την προσπαθεια που εκανα τοσο καιρο, αν δεν εκανα χορο, θα ειχε περασει κατα 98% 

Μαθαμε ολοι κατευθειαν να πηγαινουμε σε γιατρους και να χαλοαμε τον οργανισμο μας με φαρμακα χωρις λογο

ας πω κ εγω την δικια μου ιστορια,επεσα και χτυπησα πηγα στο νοσοκομειο γιατι ενιωθα ενοχλησεις οταν εσκυβα η οταν σηκωνομουν απο την καρεκλα μου εκαναν 2 ακτινογραφιες και μου ειπαν οτι δεν εχω σπασει κατι και οτι ειμαι μια χαρα,μα ελα που εχουν περασει 3 μερες απο τοτε και ακομα νιωθω αυτο το τραβηγμα λες και ειμαι πιασμενος οταν παω να σκυψω η να σηκωθω απο την καρεκλα αν και τωρα ισως ειναι πιο λιγο δεν ειμαι και σιγουρος

σε ποναει υπαρβολικα ή απλα μια ενοχληση? 

κόψε τον χορο.-

Αστο να ηρεμησει μια βδομάδα-10 μέρες και μη βάζεις ούτε ζεστό ούτε κρύο αν δε σου το πει ΓΙΑΤΡΟΣ ή έτσω φυσιοθεραπευτής...

μεχρι τότε απλα πρόσεχε το και απέφυγε οσο γινεται τα φάρμακα και ειδικά το diclofenac (voltaren) που δεν ειναι και τόσο αθώο..

Τον χορο δεν μπορω να τον κοψο γιατι ειναι η δουλεια μου ξαναλεω! 

αυτο για τα φαρμακα εχεις δικιο και οσο μπορω τα αποφευγω, 

Δημοσ.

Τον χορο δεν μπορω να τον κοψο γιατι ειναι η δουλεια μου ξαναλεω! 

αυτο για τα φαρμακα εχεις δικιο και οσο μπορω τα αποφευγω, 

Συγνώμη τότε αλλα δεν θα βρεις λύση να το ξέρεις. Και σε γιατρό να πας θα σου πει να το κόψεις για μερικές μέρες...

Προσπάθησε να βρεις έστω 4-5 μέρες, με αδεια, ωστε να ξεκουραστεί προτού γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

Δημοσ.

Συγνώμη τότε αλλα δεν θα βρεις λύση να το ξέρεις. Και σε γιατρό να πας θα σου πει να το κόψεις για μερικές μέρες...

Προσπάθησε να βρεις έστω 4-5 μέρες, με αδεια, ωστε να ξεκουραστεί προτού γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

Τωρα το πασχα 2 βδομαδες θα καθομαι 

θα δειξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...