Swimmer21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ας πω κ εγω την δικια μου ιστορια,επεσα και χτυπησα πηγα στο νοσοκομειο γιατι ενιωθα ενοχλησεις οταν εσκυβα η οταν σηκωνομουν απο την καρεκλα μου εκαναν 2 ακτινογραφιες και μου ειπαν οτι δεν εχω σπασει κατι και οτι ειμαι μια χαρα,μα ελα που εχουν περασει 3 μερες απο τοτε και ακομα νιωθω αυτο το τραβηγμα λες και ειμαι πιασμενος οταν παω να σκυψω η να σηκωθω απο την καρεκλα αν και τωρα ισως ειναι πιο λιγο δεν ειμαι και σιγουρος στο μυαλο σου ειναι ολα.. ποσα κιλα εισαι? ποσο χρονων? αφου σου ειπαν οι γιατροι οτι δεν εχεις κατι με ακτινογραφια, καποιος μικροτραυματισμος καποιου μυ θα ειναι απο το πεσιμο.. χαλαρες διατασουλες καθημερινα παιδια.. ακομα και αν δεν εχουμε κατι.. καλο ειναι να εχουμε ελαστικοτητα.. προσεχουμε τα σκυψιματα, προσεχουμε να μη σηκωνουμε βαρη, κανουμε κοιλιακους-ραχαιους για να δυναμωσουμε τον κορμο μας.. δεν γινεται να ειμαστε καλα χωρις προσπαθεια, ο οργανισμος μας εχει απιστευτες δυνατοτητες αυτοιασης, βοηθηστε τον και λιγο..
Cryptic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 οταν πριν με ποναγε με την καθε κινηση ενω μετα δεν με ποναγε οταν εκανα σπαγγατο (το ενα ποδι) το θεωρω μεγαλη βελτιωση! επισης υπαρχουν διαφορα "γιατροσοφια" που μπορουν να σε κανουν εντελως καλα. Αν ηταν να τρεχουμε στο γιατρο για το παραμικρο τοτε θα ειχαμε χαλασει τα λεφτα μας αλλα πιο πολυ τον οργανισμο μας με ενα σορο φαρμακα που δν χρειάζονται. Μιλώντας γενικα οχι για το θεμα μου! Επειδη ειδα να σνομπαρεις λιγο τα γιατροσοφια. Σε περιπτωσεις που ο πονος κραταει πολυ καιρο ή απο την αρχη ειναι κατι σοβαρο ειναι καλο να πας σε γιατρο. Αν ομως εχεις κατι ελαφρύ , ειτε τραυματισμο , ειτε αρρωστια κτλπ τοτε καλο ειναι να προσπαθεις μονος σου Στην περιπτωση μου πλεον ισως πρεπει να παω σε γιατρο αλλα με την προσπαθεια που εκανα τοσο καιρο, αν δεν εκανα χορο, θα ειχε περασει κατα 98% Μαθαμε ολοι κατευθειαν να πηγαινουμε σε γιατρους και να χαλοαμε τον οργανισμο μας με φαρμακα χωρις λογο Είπες και μόνη σου πως ο χορός είναι δουλειά σου. Αυτό σημαίνει πως η καριέρα σου εξαρτάται από την καλή κατάσταση του σώματός σου. Άρα οφείλεις να το συντηρείς αναλόγως. Δεν χρειάζεται να τρέχεις στο γιατρό για το παραμικρό, όμως καλό είναι να αποφεύγεις αυτοδιάγνωση και e-διάγνωση μέσω του ίντερνετ. Το να περιμένεις κάτι να περάσει μόνο του είναι τουλάχιστον ανεύθυνο. Σνομπάρω τα γιατροσόφια (παρ'όλο που μεγάλωσα σε μεγάλο βαθμό με αυτά) γιατί υστερούν πολύ σε σύγκριση με την επίσημη γιατρική. Μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά αν βασίζεσαι σε μη επιστημονικές θεραπείες. 1
αγνωστη Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Είπες και μόνη σου πως ο χορός είναι δουλειά σου. Αυτό σημαίνει πως η καριέρα σου εξαρτάται από την καλή κατάσταση του σώματός σου. Άρα οφείλεις να το συντηρείς αναλόγως. Δεν χρειάζεται να τρέχεις στο γιατρό για το παραμικρό, όμως καλό είναι να αποφεύγεις αυτοδιάγνωση και e-διάγνωση μέσω του ίντερνετ. Το να περιμένεις κάτι να περάσει μόνο του είναι τουλάχιστον ανεύθυνο. Σνομπάρω τα γιατροσόφια (παρ'όλο που μεγάλωσα σε μεγάλο βαθμό με αυτά) γιατί υστερούν πολύ σε σύγκριση με την επίσημη γιατρική. Μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά αν βασίζεσαι σε μη επιστημονικές θεραπείες. Προσπαθησα να παρω γνωμες εκτος ιντερνετ απο φιλους και ειδικους αλλα ειπα να δοκιμασω και το ιντερνετ δεν εχω να χασω κατι. Γνωμες θα παρω και ειναι στην κριση μου αν θα τις ακολουθησω ή οχι. Επισης μπορει να παθεις μεγαλη ζημια αν βασιζεσαι σε μη επιστημονικες θεραπειες δεν ειπα το αντιθετο αλλα ξερεις ποσο μεγαλη ζημια μπορεις να παθεις απο ενα απλο φαρμακο? και μετα να χρειαστεις να παρεις κ αλλο για να φτιαξεις το προβλημα που σου δημιουργησε το ιδιο το φαρμακο. Ακομα και μακροπροθεσμα μπορει να σου κανει ζημια , οχι αμεσως! (γενικα και αοριστα οχι για το θεμα μου) δεν μπορω οταν ο αλλος εχει ενα απλο κρυωματακι να παιρνει κατευθείαν αντιβίωση ενω μπορει να περασει μονο του και με λιγο προσοχη. Και εγω ετσι μεγαλωσα με γιατροσοφια και εχω δει ποσο αποτελεσματικα μπορουν να γινουν χωρις να παθεις ζημια ,αλλα νταξει...κανα 2 φορες που ειχα κατι σοβαρο φυσικα πηγα στον γιαρο και πηρα φαρμακο.
Cryptic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Προσπαθησα να παρω γνωμες εκτος ιντερνετ απο φιλους και ειδικους αλλα ειπα να δοκιμασω και το ιντερνετ δεν εχω να χασω κατι. Γνωμες θα παρω και ειναι στην κριση μου αν θα τις ακολουθησω ή οχι. Επισης μπορει να παθεις μεγαλη ζημια αν βασιζεσαι σε μη επιστημονικες θεραπειες δεν ειπα το αντιθετο αλλα ξερεις ποσο μεγαλη ζημια μπορεις να παθεις απο ενα απλο φαρμακο? και μετα να χρειαστεις να παρεις κ αλλο για να φτιαξεις το προβλημα που σου δημιουργησε το ιδιο το φαρμακο. Ακομα και μακροπροθεσμα μπορει να σου κανει ζημια , οχι αμεσως! (γενικα και αοριστα οχι για το θεμα μου) δεν μπορω οταν ο αλλος εχει ενα απλο κρυωματακι να παιρνει κατευθείαν αντιβίωση ενω μπορει να περασει μονο του και με λιγο προσοχη. Και εγω ετσι μεγαλωσα με γιατροσοφια και εχω δει ποσο αποτελεσματικα μπορουν να γινουν χωρις να παθεις ζημια ,αλλα νταξει...κανα 2 φορες που ειχα κατι σοβαρο φυσικα πηγα στον γιαρο και πηρα φαρμακο. Εδώ δεν λέμε να πας να ζητήσεις κάποιο φάρμακο. Λέμε να πας για να γίνει πρώτα μια σωστή διάγνωση. 1
tehAllantin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 άσε τα σάπχια, άντρα ήρθες να βρεις, σε κατάλαβα εγώ! 2
eidikos33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 στο μυαλο σου ειναι ολα.. ποσα κιλα εισαι? ποσο χρονων? αφου σου ειπαν οι γιατροι οτι δεν εχεις κατι με ακτινογραφια, καποιος μικροτραυματισμος καποιου μυ θα ειναι απο το πεσιμο.. χαλαρες διατασουλες καθημερινα παιδια.. ακομα και αν δεν εχουμε κατι.. καλο ειναι να εχουμε ελαστικοτητα.. προσεχουμε τα σκυψιματα, προσεχουμε να μη σηκωνουμε βαρη, κανουμε κοιλιακους-ραχαιους για να δυναμωσουμε τον κορμο μας.. δεν γινεται να ειμαστε καλα χωρις προσπαθεια, ο οργανισμος μας εχει απιστευτες δυνατοτητες αυτοιασης, βοηθηστε τον και λιγο..23 ειμαι 76 κιλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα