geoxt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 καλησπερα στην παρεα θελω να παρω κατι προτοτυπο στα γενεθλια της κοπελας μου...μιας και τα εχουμε 4 χρονια της εχω παρει αρκετα δωρα και θα ηθελα κατι αλλο....παρακαλω οχι βλακειες...το βιαζομαι..!!
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Πες και περίπου πόσα μπορείς να δώσεις για να μας διευκολύνεις!
geoxt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 100 ευρω..ξεχασα να το γραψω! το σκεφτηκα και για δαχτυλιδι αλλα δεν ειμαστε και τοσο μεγαλοι!! 1
geoxt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ναι το ειχα στο μυαλο μου να της παρω ενα oozoo ρολοι που τρελενεται απλα ειπα μηπως με εντυπωσιασει κατι αλλο!!
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ναι το ειχα στο μυαλο μου να της παρω ενα oozoo ρολοι που τρελενεται απλα ειπα μηπως με εντυπωσιασει κατι αλλο!! ε ρε παίχτη με 100 euro και θα της πάρεις δώρο που τρελαίνεται , τι παραπάνω να πάρεις ? χαχαχ σοβαρά τώρα , χωρίς να την ξέρουμε δεν γίνεται να σου προτείνουμε κάτι που θα την εντυπωσιάσει γιατι η κάθε μια εντυπωσιάζεται με διαφορετικά πράγματα. Απλά κουβέντα να γίνεται . Γνώμη μου πάρτης αυτό που ξέρεις οτι θα την κάνει χαρούμενη κ είσαι άρχοντας.
geoxt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 χαχα απλα ειπα μηπως βρω κατι αλλο..αλλα κουβεντα να γινεται 1
VonLoutsos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ένα ζευγάρι παντόφλες και έναν dildo....κλασικές αξίες στα δώρα... 4
Δημοφιλής ανάρτηση doctorkostis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ελα ρε, 9 μηνυματα για να ακουστει δονητης. Εχετε γινει αδερφες στο ινσομνια. 35
paylidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ένα ζευγάρι παντόφλες και έναν dildo....κλασικές αξίες στα δώρα... το εχεις ξαναγράψει αυτό σε θέμα ή το θυμάμαι απο ανέκδοτο; (αμα δεν της αρέσουν να παει να γ*μηθει)
palawiaris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τίποτα μην πάρεις για να σε πάρει αυτή ένα δώρο. Και είναι και το πιο πρωτότυπο.
mikelamar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 <p>100 ευρω..ξεχασα να το γραψω!</p> <p>το σκεφτηκα και για δαχτυλιδι αλλα δεν ειμαστε και τοσο μεγαλοι!!</p> Δεν εννοεί δαχτυλίδι...δηλαδή αυτο εννοεί αλλα κάπως αλλιώς )) Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα