Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω μια παραγγελια απο εξωτερικο οπως λεει και ο τιτλος , και εχω καποιες αποριες.

Καταρχην , ο τροπος πληρωμης ειναι μεσω paypal ή μεσω απλης καταθεσης σε λογαριασμο.

Πρωτη ερωτηση: Στην τραπεζα οταν θα παω με τον αριθμο λογαριασμου του πωλητη , και τα λεφτα , θα μου ζητηθει ταυτοτητα ? Εχει διαφορα απο τραπεζα σε τραπεζα ? Μια φορα που πηγα για μια προκαταβολη σε ξενοδοχειο θυμαμαι οτι δε μου ζητηθηκε, απλα ρωταω για να μου απαντησετε σιγουρα.

Δευτερη ερωτηση: Αν αυτο που παραγγειλω ειναι μικρο , ουτε δεμα δηλαδη, θα μου το φερει ο ταχυδρομος σπιτι 100% ? Η παιζει να μου ερθει ειδοποιητηριο να παω να το παραλαβω απο τα EΛΤΑ ?

Δημοσ.

Paypal δεν... (ειναι και εμπιστοσυνης το site)

Οσες φορες εχω παρει μαλακιτσες απο ebay μου εχει ερθει σπιτι , γιαυτο ρωταω

Δημοσ.

Δίνεις ένα χαρτάκι στην ταμεία με το IBAN και από κάτω γράφεις ότι θες

π.χ. Γιώργος Καραγκούνης, αγορά δονητή

Αν το στείλει με ταχυδρομείο, είναι μικρό και δεν είναι συστημένο(χλωμό) θα στο φέρει σπίτι

Αλλιώς ειδοποίηση και παραλαβή από τα ΕΛΤΑ

Δημοσ.

Μολις του δωσω το χαρτακι με το ονομα Γιωργος Καραβουτας , παιζει να ζητησει ΚΑΙ ταυτοτητα  ? Εδω ειναι το ερωτημα μου

Οσο για το δευτερο , αν στειλω mail στον πωλητη και διαβεβαιωσω οτι το στειλει με ταχυδρομειο ειμαι κομπλε ετσι ?

Δημοσ.

Εγώ όσες φορές το έχω κάνει δε μου ζήτησαν

Με το ταχυδρομείο δεν κατάλαβα τι ακριβώς σε προβληματίζει

Αν είναι συστημένο θα αφήσει ειδοποίηση να πας στα ΕΛΤΑ, αν χωράει σε φάκελο θα το αφήσει στο γραμματοκιβώτιό σου

Δημοσ.

Ειναι ενα "δεμα" για λογαριασμο φιλης. Αμα ειναι να "τρεξω" τοσο εγω, δεν θα δεχτω να κανω την παραγγελια. Αμα ειναι να ερθει σπιτι μου το δεμα δεν εχω θεμα. Γιαυτο θελω να κανω καταθεση χρηματων σε αλλουνου ονομα και να μη ζητησει ταυτοτητα (γιατι αν ζητησει δεν θα εχω την ταυτοτητα της φιλης μου μαζι μου) και στο σπιτι μου αν ερθει ειδοποιητηριο στο ονομα της, δεν θα μπορω και να παραλαβω , και δε θα δεχτω να μπω σε αυτον τον κοπο αν ειναι να τρεξω τοσο... Αυτη ειναι η ιστορια μου  :P

Οποτε για να δεχτω , θελω να ειμαι καλυμμενος 100%

Δημοσ.

Μολις του δωσω το χαρτακι με το ονομα Γιωργος Καραβουτας , παιζει να ζητησει ΚΑΙ ταυτοτητα  ? Εδω ειναι το ερωτημα μου

Οσο για το δευτερο , αν στειλω mail στον πωλητη και διαβεβαιωσω οτι το στειλει με ταχυδρομειο ειμαι κομπλε ετσι ?

Εκτός οτι θα σου ζητήσει ταυτότητα (γιατι ειναι έμβασμα στο εξωτερικό) απο 1 εως 12.500 ευρω εχει προμήθεια 0.20% με ελάχιστο τα 25 ευρώ

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=14&ved=0CJ8BEBYwDQ&url=http%3A%2F%2Fwww.hsbc.gr%2F1%2FPA_esf-ca-app-content%2Fcontent%2Fgreece%2Fuseful_information%2Fprice_list%2Fpdf%2Fprice_list_el.pdf&ei=DZ80U8-yONKV0QWd3oHYDg&usg=AFQjCNEH5OOMH5t5Wf1_ykJ4enoQ7En4Tg&sig2=0tPHdMR1OV1tfU1v07iUSA

Δημοσ.

Τα λεφτα της προμηθειας δεν με ενδιαφερουν , αυτη πληρωνει και το ποσο ειναι 30 ευρω περιπου.

Το θεμα μου ειναι οι ταυτοτητες και τα σχετικα. Εισαι σιγουρος οτι θα ζητησει ταυτοτητα επειδη ειναι απο εξωτερικο ?

Δημοσ.

Τα λεφτα της προμηθειας δεν με ενδιαφερουν , αυτη πληρωνει και το ποσο ειναι 30 ευρω περιπου.

Το θεμα μου ειναι οι ταυτοτητες και τα σχετικα. Εισαι σιγουρος οτι θα ζητησει ταυτοτητα επειδη ειναι απο εξωτερικο ?

Δηλαδή θα δώσει 30 ευρω και 25 προμήθεια? ναι η ταυτότητα ειναι υποχρεωτική μην σου πω οτι για να στείλεις έμβασμα πρέπει να διατηρείς και καταθετικο λογαριασμό στην τράπεζα (οχι μετρητά δηλαδη), πέραν αυτών ο τρόπος πληρωμής της αγοράς είναι high risk και ενδέχεται να τα χάσεις ολα.

Δημοσ.

Αμα παει σε paypal αυτο το 25ευρω θα το γλιτωσει ? Γιατι εγω καταλαβα 0,2Χ30 δηλαδω +6 ευρω..

Το site ειναι εμπιστοσυνης , δεν προκειται να γινει στραβη ,πιστεψε με :P

Ολα αυτα που ρωταω υπαρχει κανενας τροπος να τα μαθω , με κανενα τηλεφωνο ή mail πουθενα ( σε τραπεζα η ταχυδρομειο πχ )?

Δημοσ.

Άμα το site είναι εμπιστοσύνης όπως λες απλά πλήρωσε μέσω κάρτας χωρίς paypal, δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις στην τράπεζα. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί δεν το παίρνεις στο όνομα σου όπως κάνεις με το e-bay ώστε να έρθει σπίτι σου και να το δώσεις στην φίλη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...