Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστό. Και μια χαρά μπορεί να πάθει ζημιά το ψυγείο από κακή χρήση. Από το να το γεμίσεις πράγματα και να το βάλεις τέρμα καλοκαιριάτικα μέχρι το να μην του κάνεις την απαραίτητη απόψυξη όταν χρειάζεται (εκτός και αν είναι no frost βέβαια). Μην λέτε ό,τι θέλετε αν δεν ξέρετε... (δεν το λέω για σένα Backpacker)

επισης υπαρχουν τύποι που κάνουν απόψυξη με βραστο νερό γιατι δε μπορουν να αφήσουν τα όποια τροφιμα εκτός για ώρες...

ειναι στα πλαίσια της φυσιολογικής χρήσης αυτό;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

επισης υπαρχουν τύποι που κάνουν απόψυξη με βραστο νερό γιατι δε μπορουν να αφήσουν τα όποια τροφιμα εκτός για ώρες...

ειναι στα πλαίσια της φυσιολογικής χρήσης αυτό;

Μετά «σπάνε» τα μοτέρ και αναρωτιούνται γιατί...

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά δεν συμφέρει να νοικιάζεις σπίτι με ηλεκτρικά. Επίσης το ενοίκιο υπολογίζεται κανονικά , με το 3-5%/έτος της αξίας του ακινήτου. Τα ηλεκτρικά θα έπρεπε να υπολογίζονται στο 10% του κόστους τους τα πρώτα πέντε χρόνια.

Επειδή με αυτούς τους τρόπους υπολογισμού μπαίνει μόνο ο ιδιοκτήτης μέσα , δεν γίνεται να νοικιάζεις επιπλωμένο, εκτός αν πληρώνεσαι καλά και έχεις συσκευές φθηνές.

Αν απο κει και πέρα το ενοίκιο δεν είναι τόσο υψηλό που να βγάζεις τα ποσοστά απόσβεσης, τότε ναι πρέπει ο ένοικος να τα καλύπτει. Δεν τα καλύπτει αν τα ποσοστά είναι υψηλά, οπότε είσαι σε φάση σύμβασης οπως τα δωμάτια ξενοδοχείων. Που σου προφέρουν τα πάντα

Δημοσ.

δε τον παίρνει να το κάνει μιας και το παλαιότερο συμβόλαιο ήταν μικρότερο απο τα χρήματα που επαιρνε (μεσω τραπέζης) οποτε τώρα με τη μείωση είναι ακριβώς στα ίδια (το τσέκαρα χθές που ειδα την κουβέντα). Το θέμα ειναι οτι επειδη δεν είχε καλή αντιμετώπιση σε κάποια ζητήματα απέναντι μου (που εγω έως τις 3 του κάθε μήνα είχα πληρώσει το νοίκι) εκ των πραγμάτων δεν ήθελα νέο συμβόλαιο μιας και ανα πάσα στιγμή που θα βρώ κατι καλύτερο θα την κάνω με εγγραφη προειδοποίηση μήνα...

Σύμφωνα με όσα είχες πει πριν, έβγαινε το συμπέρασμα ότι πληρώνεις λιγότερα από όσα γράφει το μισθωτήριο. Εφόσον με τη μείωση ενοικίου πληρώνεις ακριβώς όσα γράφει το μισθωτήριο, δεν υπήρχε/υπάρχει λόγος για να κάνετε τροποποιητικό.

Επίσης όταν βρεις άλλο σπίτι μπορείς να φύγεις όποτε σου καπνίσει χωρίς καμία προειδοποίηση, εφόσον έχει περάσει τριετία από την έναρξη της μίσθωσης και έχει λήξει το μισθωτήριο.

Και τέλος ο ιδιοκτήτης στη δική σου περίπτωση είναι 2 φορές βλάκας. Πρώτα από όλα επειδή συμφωνήσατε να γραφτεί στο συμφωνητικό μικρότερο ποσό από το πραγματικό, και δεύτερον επειδή συμφώνησε να του πληρώνεις το ενοίκιο μέσω τραπέζης.

Δημοσ.

Σύμφωνα με όσα είχες πει πριν, έβγαινε το συμπέρασμα ότι πληρώνεις λιγότερα από όσα γράφει το μισθωτήριο. Εφόσον με τη μείωση ενοικίου πληρώνεις ακριβώς όσα γράφει το μισθωτήριο, δεν υπήρχε/υπάρχει λόγος για να κάνετε τροποποιητικό.

Επίσης όταν βρεις άλλο σπίτι μπορείς να φύγεις όποτε σου καπνίσει χωρίς καμία προειδοποίηση, εφόσον έχει περάσει τριετία από την έναρξη της μίσθωσης και έχει λήξει το μισθωτήριο.

Και τέλος ο ιδιοκτήτης στη δική σου περίπτωση είναι 2 φορές βλάκας. Πρώτα από όλα επειδή συμφωνήσατε να γραφτεί στο συμφωνητικό μικρότερο ποσό από το πραγματικό, και δεύτερον επειδή συμφώνησε να του πληρώνεις το ενοίκιο μέσω τραπέζης.

ακριβώς, οπότε καταλαβαίνεις οτι και πάλι εγω ειμαι σε πλεονεκτική θέση... Η τριετία εχει περάσει προ πολλού, αρκεί πλέον μία εγγραφη προειδοποίηση 1-2 μήνες πριν, ωστε να φύγω απο όσο μου ειπαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...