chris40 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 καλησπέρα σε όλους,Την δευτέρα τελειώνω πρακτική και μιας και δεν έχω άλλη υποχρέωση με το τει θα κάνω τα χαρτιά για το πτυχίο,επειδή όμως δεν είμαι απο λάρισα (τει λάρισας τμήμα ηλεκτρολογίας) και δεν είναι κ εύκολο να πάω,αν στείλω τα χαρτιά σ έναν φίλο και τον εξουσιοδοτήσω κ όλας με δήλωση του νόμου 105 θα δεχθούν να μου κάνει αυτός τα χαρτιά?ευχαριστώ
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ναι κανένα πρόβλημα. Εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομία κ είσαι κόμπλε
chris40 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 το έχεις κάνει?γνωρίζεις κάποιον που το έχει κάνει?συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όλο το σκ
N3k21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Την δευτέρα τελειώνω πρακτική και μιας και δεν έχω άλλη υποχρέωση με το τει θα κάνω τα χαρτιά για το πτυχίο,επειδή όμως δεν είμαι απο λάρισα (τει λάρισας τμήμα ηλεκτρολογίας) και δεν είναι κ εύκολο να πάω,αν στείλω τα χαρτιά σ έναν φίλο και τον εξουσιοδοτήσω κ όλας με δήλωση του νόμου 105 θα δεχθούν να μου κάνει αυτός τα χαρτιά? Με την αίτηση για το πτυχίο, όπως πολύ σωστά σου απάντησε ο paylidis, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ιδανικά θα πρέπει να ενημερώσεις τη γραμματεία της σχολής σου πέραν της εξουσιοδότησης μέσω ΚΕΠ. Ωστόσο, με το βιβλίο πρακτικής και την υπόλοιπη γραφειοκρατία έχεις ξεμπερδέψει; Έχει συμπληρωθεί ορθά από εσένα, τον εργοδότη και τον επιβλέποντα καθηγητή;
chris40 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 απο εμένα και τον εργοδότη είναι εντάξει,με τον καθηγητή δεν θα υπάρξει θέμα γιατί κ όταν ξεκίνησα την σύμβαση εργασίας την έστειλα με αυτό το παιδί που θα πάει και τώρα μιας και δεν μπορούσα να πάω στο καπάκι και ο εργοδότης έπρεπε να υπογράψει το προτότυπο της σύμβασης,για την πρακτική έχω συννεοηθεί με την γραμματεία,για τα χαρτιά του πτυχίου όμως θέλει να πάς στο μυτρώο γι αυτό δεν ξέρω,τους πήρα τηλέφωνο την παρασκευή αλλα ήταν μεσημέρι και δεν το σήκωσε κανείς,δεν μπορούσα να τους πάρω νωρίτερα γιατι δούλευα
N3k21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Όπως και να 'χει, μην ανησυχείς. Η διαδικασία μπορεί να γίνει κανονικά μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, είσαι καθόλα τυπικός και νόμιμος. Πρότεινα να πάρεις τη γραμματεία καθαρά για τυπικούς λόγους, έτσι ώστε να καλύψεις π.χ. ακόμα και την περίπτωση άσχετου ή κολλημένου υπαλλήλου. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε το κείμενο που θα γράψεις στην υπεύθυνη δήλωση να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφές και περιεκτικό γίνεται.
chris40 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 τον εχω εξουσιοδοτήσει να με εκπροσωπήσει πλήρως καθώς και να υπογράψει αντι εμού οποιοδήποτε απαραίτητο έγγραφο τόσο για την περαίωση της πρακτικής άσκησης όσο για την διαδικασία διεκπεραίωσης του πτυχίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα