Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος, κατι; Το θελω για να κανω αναληψη απο στοιχηματικη εταιρια.

Δημοσ.

Σε ποια τραπεζα παω; Εκει που εχω και τραπεζικο λογαριασμο; Ή μπορω και εκει που εχω prepaid;

Βασικα, τι ακριβως ειναι το εμβασμα, δε καταλαβαινω.

Δημοσ.

Καποιος, κατι; Το θελω για να κανω αναληψη απο στοιχηματικη εταιρια.

Δεν ξερω απο στοιχήματα αλλα για να παρεις χρηματα με την μορφη του τραπεζικού εμβασματος, νομιζω πρεπει να δηλώσεις ενα τραπεζικο λογαριασμο στο σιτε που παιζεις.

Δημοσ.

Με μπερδεψε το λινκ.. Δε καταλαβαινω. Εχω λεφτα στην εταιρια και θελω να τα κανω αναληψη με εμβασμα. Τι ακριβως κανω;

Δημοσ.

Με μπερδεψε το λινκ.. Δε καταλαβαινω. Εχω λεφτα στην εταιρια και θελω να τα κανω αναληψη με εμβασμα. Τι ακριβως κανω;

Δεν διαβαζεις, για αυτο μπερδευεσαι

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής
Μόλις γίνει η σύνδεση μεταξύ της τράπεζας και του καζίνο σας, αυτή η μέθοδος είναι απλή. Ορίζεται από πού θέλετε τα χρήματα να έρθουν και πόσα θέλετε να καταθέσουν. Ορισμένα καζίνο επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το τραπεζικό έμβασμα μόνο κατά την ανάληψη. Η πραγματική μεταφορά των χρημάτων δεν γίνεται αμέσως. Μπορεί να χρειαστεί και αρκετές ημέρες , εκτός και έχει ζητηθεί  η άμεση μεταφορά. Για την άμεση μεταφορά θα χρειαστεί θα πληρώσετε και ένα επιπλέον κόστος. Ολόκληρη η διαδικασία είναι γρήγορη και σας επιτρέπει να κάνετε online συναλλαγές εύκολα και κατά την κρίση σας.
  • Like 1
Δημοσ.

Και παλι δε καταλαβαινω.. Οποιος εχει κανει αναληψη απο στοιχηματικη εταιρια, ας μου εξηγησει. Αλλο ειναι στα λογια, αλλο στη πραξη. Και αναφερομαι ειδικοτερα στην bet365.

Δημοσ.

Δίνεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου (iban, swift) και σου κάνουν αυτοί έμβασμα στο λογαριασμό σου. Εμβασμα ειναι γενικά η μεταφορά χρημάτων σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό. Κάποιος στέλνει χρήματα σε κάποιο λογαριασμό. Στα υποψη υπάρχουν χρεώσεις στο έμβασμα που αλλες χρεώνουν τον αποστολέα και αλλες τον παραλήπτη. 

Να στο πω διαφορετικά. Είναι σαν να θέλω να σου στείλω γράμμα και μου δίνεις τη διεύθυνση σου. 

Δημοσ.

Δλδ εννοεις οτι δε παω καθολου στην τραπεζα; Χρησιμοποιω τα στοιχεια ( iban κτλ ) που εχω ηδη απο ενα τραπεζικο λογαριασμο;

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο έκανες την κατάθεση? Αν παίζεις με κάρτα μπορείς να κάνεις και ανάληψη από την κάρτα και αυτόματα θα δεις τα χρήματα στον λογαριασμό που είναι συνδεμένη η κάρτα

Δημοσ.

Το έμβασμα ρε φίλε
είναι η κατάθεση μέσω τράπεζας σε λογαριασμό αλλουνού..

Η bet365 πρέπει να σου κάνει έμβασμα τα λεφτά σε τραπεζικό σου λογαριασμό λοιπόν.

Θα χρειάζεται στοιχεία του λογαριασμού σου ,
λογικά swift code (είναι κάποιος ηλεκτρονικός κωδικός της τράπεζας, μοναδικός ανά τράπεζα), τον iban, την τράπεζα , τον δικαιούχο. Αυτά όλα τα βρίσκεις από την τράπεζα σου αν δεν τα ξέρεις (και από το site αν ψάξεις, δε χρειάζεται να έχεις ebanking).

Το τι ακριβώς ζητάει η bet365 και πως τα καταχωρείς αυτά στο site τους ή τους τα στέλνεις, πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...