Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή καθημερινά μιλάω με Κύπρο και σχεδόν πάντα με κινητό ψάχνω την πιο οικονομική λύση. Χρησιμοποιώ το πακέτο της vodafone με 7€ 200' ομιλίας αλλα με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά. Που πολλές φορές μιλάω σχεδόν για 1 λεπτό ή και λίγο παραπάνω.

Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω? Με skype αν αγοράσω μονάδες αξίζει???

Δημοσ.

Έχει η vodafone πακέτο ομιλίας για κινητά εξωτερικού;

Γιατί αν δεν έχει και μιλάς με ελληνικό κινητό που βρίσκεται στην Κύπρο, απλά δεν έχει καμιά σχέση το ότι βρίσκεται στην Κύπρο. (Για σένα, για το άτομο που είναι στην Κύπρο και χρεώνεται την περιαγωγή είναι άλλη συζήτηση).

Δημοσ.

Ενα φεγγάρι είχαν όλοι οι Κύπριοι φοιτητές q. Δε ψάχνεις μήπως συμφέρει αυτή;

Μπαααα ίδια προσφορά με vodafone 7€ 200' με 3' ελάχιστη χρέωση

Δημοσ.

Και γιατί δεν βάζετε viber να μιλάτε δωρεάν; Το χρησιμοποιώ καθημερινά στο καρτοκινητό μου για πολλές κλήσεις στο εξωτερικό εδώ και μήνες. Δεν έχω περάσει ποτέ το 1gb, μαζί με browsing, skype (με βίντεο) και email. H ποιότητα κλήσης, τουλάχιστον για μένα είναι ίδια ή καλύτερη από αυτή του τηλεφώνου. Φυσικά θα πρέπει να επιλέξετε στα κινητά σας να κλειδώνουν σε WCDMA για να έχετε μόνο 3g. Δεν ξέρω κανένα που να μην έχει viber, και γι' αυτό αναφέρομαι στο συγκεκριμένο. 1gb internet κοστίζει 5 ευρώ σε καρτοκινητό F2G, αρκεί να χρησιμοποιείς την εφαρμογή τους για να κάνεις την ανανέωση.

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό μιας και έχω 2gb τον μήνα ίντερνετ, αλλα το δύσκολο της υπόθεσης είναι οτι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει η μάνα μου, δεν τα πάει καλά με τα κινητά και του πατέρα μου το τηλέφωνο είναι εταιρικό και δεν τους έχουν καλού mb οπότες δεεεεεν παίζει κάτι τέτοιο..... το οποίο θα ήταν και το καλύτερο

Δημοσ.

Μπορούν να αγοράσουν ένα φτηνό smartphone καρτοκινητό με mobile internet και να τους περάσει κάποιος το viber. Δεν θα καταλάβουν τη διαφορά. Ο ίδιος τρόπος είναι. Μου φαίνεται αδιανόητο να πληρώνει κάποιος διεθνείς κλήσεις από τη στιγμή που υπάρχουν τα smartphones και τέτοιες εφαρμογές. Είναι πεταμένα λεφτά.

Edit: Άκυρο. Τώρα είδα πως είναι ακριβά τα προγράμματα καρτοκινητής για internet στην Κύπρο. Βγαίνουν περίπου 15 ευρώ το μήνα, απ' ότι βλέπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...