Προς το περιεχόμενο

smartphones 200 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως όλες οι ερωτήσεις γύρω από το Smartphone 200 ευρώ καταλήγουν στο Moto g.

Παρόλαυτα σε αυτή τη τιμή υπάρχει το S3 το οποίο όμως δεν θα έπαιρνα λόγω κατασκευής κυρίως.

Αν θες ν ανέβεις λίγο πολύ καλό είναι το S4 mini αλλα σε 4.3 οθόνη που για μένα είναι μια χαρά αλλά άλλοι την βρίσκουν μικρή.

Σε μεταχειρισμένα εξαιρετικά σε σχέση τιμής απόδοσης είναι το LG x4 p880 hd που θα το βρεις γύρω στα 180 αλλά και το αειθαλές για μένα s2 στα 140, ένα από τα καλύτερα κινητά που έβγαλε ποτέ η Samsung.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως όλες οι ερωτήσεις γύρω από το Smartphone 200 ευρώ καταλήγουν στο Moto g.

Παρόλαυτα σε αυτή τη τιμή υπάρχει το S3 το οποίο όμως δεν θα έπαιρνα λόγω κατασκευής κυρίως.

Αν θες ν ανέβεις λίγο πολύ καλό είναι το S4 mini αλλα σε 4.3 οθόνη που για μένα είναι μια χαρά αλλά άλλοι την βρίσκουν μικρή.

Σε μεταχειρισμένα εξαιρετικά σε σχέση τιμής απόδοσης είναι το LG x4 p880 hd που θα το βρεις γύρω στα 180 αλλά και το αειθαλές για μένα s2 στα 140, ένα από τα καλύτερα κινητά που έβγαλε ποτέ η Samsung.

φιλε μου ετσι ακριβως, ειχα παρει το καλοκαιρι το s4 mini, πολύ καλο πραγματι. Μετα μπηκα στον πειρασμο και πηρα το lg g2, και αυτό αριστο το εχω ακομη βεβαια. Απλως σκέφτομαι το s3 για την κορη μου  μιας και τις χαλασε το άλλο που ειχε, γι αυτό και η ερωτηση.

Δημοσ.

Φιλε και εγω το s4mini θα σου προτεινα, ειναι το καλυτερο που υπαρχει αυτη τη στιγμη στα 200e κατα τη γνωμη μου...το s3 θα αξιζε να το παρεις στην lte εκδοση του οπου ανεβαινεις στα λεφτα ομως....οσο για το moto g μια χαρα κινητο ειναι ,αλλα 8gb χωρις micro sd υποδοχη??δεν νομιζω...

Δημοσ.

Φιλε και εγω το s4mini θα σου προτεινα, ειναι το καλυτερο που υπαρχει αυτη τη στιγμη στα 200e κατα τη γνωμη μου...το s3 θα αξιζε να το παρεις στην lte εκδοση του οπου ανεβαινεις στα λεφτα ομως....οσο για το moto g μια χαρα κινητο ειναι ,αλλα 8gb χωρις micro sd υποδοχη??δεν νομιζω...

το ξερω φιλε μου αυτό της ειπα και εγω, αλλα θελει λιγο μεγαλο, ξερεις..... κορίτσια εφε και ετσι!!!

Δημοσ.

Χαχα...καταλαβα ναι!!! Κοιτα τοτε νομιζω πας για s3 σ αυτα τα λεφτα και οθονη ποιυ θες..τα μονα αλλα που αξιζει να ριξεις μια ματια ειναι το lenovo s650 και το sony xperia sp...η καλυτερη λυση ειναι βεβαια να την πας να τα δει και απο κοντα να εισαι ησυχος!!

Δημοσ.

Ίσα ίσα που για γυναικείο χέρι το S4 mini θα είναι σούπερ! Με το S3 αν δεν πάει στην έκδοση με τα 2 γιγα RAM τότε θα έχει προβλήματα λειτουργικότητας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά από καρδιάς για τις γνώσεις σας και τις απόψεις σας, μάλλον θα πάρω το s3 γιατί θέλει λίγο μεγαλύτερο!!!

Δημοσ.

Το Moto g είναι πολύ καλό κινητό και τρέχει και kitkat.

Ο μόνος λόγος να προτιμήσεις Samsung για μένα είναι το sar.

Κατα τάλλα σε άλλα χάνει σε άλλα κερδίζει το s3, αλλά απότι λέει εδώ πέρα ο λαός πρέπει να είναι πιο smooth λειτουργικά το moto g.

Δημοσ.

2 όχι μια που βγαίνει 216 ευρώ τα 2 αλλά πολύ σωστά το έθεσες κατα τ άλλα, συμφωνω.

(μπορεις μόνο να μου δείξεις κάπου να λέει το sar της η lenovo?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...