Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Μου χαλασασε μια καρτα ηχου asus xonar dg (γνωστο προβλημα με EEPROM). Εχω το δικαιωμα να την επιστρεψω στο e-shop και να ζητησω καπιο αλλο προιον στα ιδια λεφτα? Η εχω δικαιωμα μονο αντικαταστασης με την ιδια?

Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε παντα οτι ειναι εντος εγγύηση ετσι , αν δεν φτιάχνεται τοτε φυσιολογικά θα στην αντικαταστήσουν με αλλη ιδια εκτος και αν δεν υπάρχει που μετα σου κόβουν πιστωτικό

Δημοσ.

εγγυηση?

πας εκει την βλεπουν, αν δεν επισκευάζετε και εχουν σου δινουν την ιδια, αν δεν εχουν ιδια και δεν φτιαχνει, περνεις οτι θες στην τιμη που αγορασες την καρτα η και παραπανω αν συμπληρώσεις εσυ ή περνεις τα χρηματα πισω (εφόσον έχεις εγγύηση)

Δημοσ.

Nαι εχει εγγυηση .

Το προβλημα ειναι οτι και καινουργια να μου δωσουν θα το ξανακανει.

-http://www.alsa-project.org/main/index.php/Xonar_EEPROM_Failure

Ο Συνδιασμος του hardware που εχω θα το προκαλεσει ξανα. (It seems that the problem occurs only with certain computers or motherboards)

Οποτε δεν εχει νοημα να κσαναπαρω asus xonar.

Δημοσ.

Εισαι σίγουρος ομως οτι ολες οι παρτίδες θα εχουν πρόβλημα και η καινούργια αν σε περίπτωση σου δώσουν ?

Αν ειναι ετσι απλα τοτε ζήτα πιστωτικό και παρε μια αλλη κάρτα

Δημοσ.

Απλα πες τους οτι σε περίπτωση που και αυτη η παρτίδα εχει πρόβλημα θα την ξανα φέρεις για αλλαγή και μαλλον αγορά αλλης

Δημοσ.

δεν νομίζω να σου δοσουν κάτι άλλο ετσι απλα, αν το πάμε ετσι οταν βαριέμαι ενα smartphone πριν λήξη η εγγυηση θα του βγαζω τα ματια σε επίπεδο που να το καλύπτει η εγγύηση και θα περνω το καινούργιο μοντελο.

εγώ στη θέση σου θα επερνα την ιδια και αφου θα βγαλει ξανα προβλημα, τοτε θα τους το εξηγησω

το ελληνικο αλφαβητο εχει και το Ξ ξ :P kataramena greeklish

Δημοσ.

δεν νομίζω να σου δοσουν κάτι άλλο ετσι απλα, αν το πάμε ετσι οταν βαριέμαι ενα smartphone πριν λήξη η εγγυηση θα του βγαζω τα ματια σε επίπεδο που να το καλύπτει η εγγύηση και θα περνω το καινούργιο μοντελο.

εγώ στη θέση σου θα επερνα την ιδια και αφου θα βγαλει ξανα προβλημα, τοτε θα τους το εξηγησω

το ελληνικο αλφαβητο εχει και το Ξ ξ :P kataramena greeklish

Bασικα μολις παρω την  καινουργια , αν βαλω boot priority την καρτα δικτυου κατευθειαν θα χαλασει το eeprom. Oποτε θα ζητησω κατι σε creative.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...