JohnConstantine Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους. Εχω ενα Toshiba Satelite C850-1MH και εχει επανω windows 8. Θελω να του βαλω τα windows 7. Τα μετεφερα σε Usb με το win to flash το προγραμματακι. Παω στο λαπτοπ μετα παταω F12 για να γινει το boot και σβηνει το λαπτοπ. Ξεκιναω μετα απο το bios διαλεγω 1st boot το ubs αλλα λεει και καλα οτι δεν περιεχει δεδομενα η δεν διαβαζει δεδομενα. Το εβαλα σε ολες τις θυρες to usb αλλα δεν εγινε τιποτα απολυτως. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα? Υ.Γ To format θελει να το κανει επειδη δεν μπαινει μεσα στα windows. Πολυ πιθανον να εχει καταστραφει το σημειο εκκινησης των windows απο καποιο ιο. Το usb το δοκιμασα στον υπολογιστη μου και δουλευε το boot κανονικα.
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Για τα windows που εχει ας κανει ενα repair με το cd μηπως και φτιάξει
pantote Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πήγαινε στη γραμμή εντολών από το repair cd και δώσε τις εντολές: bootrec /RebuildBcd bootrec /fixMbr bootrec /fixboot
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τερμάτισε το λάπτοπ και όταν το ξανανοίξεις κράτα πατημένο το πλήκτρο 0 (μηδέν) για να ανοίξει η κονσόλα επαναφοράς της toshiba.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα