xifiassamsung Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 φλιπερ κ μυαλα στο μπλεντερ. κριμα που μαθανε ποσο καλο ειναι κ αυτοι που το βγαζουν,κ απο κει που εκανε 60 λεπτα το βαζακι,εφτασε 2,10.
antreaslam Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 το καλύτερο τζελ εβερ που έχω βάλει στα μαλλιά μου, είναι αυτό. δεν είναι η απάντηση στο ερώτημα του τόπικ στάρτερ, αλλά μια πρόταση για όσους θέλουν δυνατό και καλό τζελ.
evoracing Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Φίλε εγώ στην αρχή είχα ένα της Syoss το Max Hold... Η αλήθεια είναι ότι τα έκανε σύρμα, τώρα έχω ένα φτηνό supra το οποίο άμα βάλεις την σωστή ποσότητα είναι σαν να έχεις βάλει λακ. Με το Syoss βέβαια κάτι πρέπει να είχε μέσα και μετά το λούσιμο ήταν πολύ μαλακά τα μαλλιά. αυτό έχω τώρα...
mercu Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ο άργιλος πως λέγεται στ αγγλικά; Πως αναγράφεται δηλαδή στα προιόντα μαλλιών; Εγώ γιατί νομίζω πως ο άργιλος τα κάνει στεγνά κι όχι βρεγμένο λουκ; Εκτός κι αν κάνω λάθος..
mercu Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δοκίμασα ινώδης κρέμα (χωρίς αλκοόλ). Κρατάει τα μαλλιά μαλακά, τους δίνει λάμψη - βρεγμένο λουκ. ....αλλά δεν έχει αντοχή! Ο άργιλος μήπως δίνει τα παραπάνω αλλά είναι και ποιο δυνατός; Ο πηλός;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα