Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα σταθερό για να μπορώ να παίζω το FM,μιας και στο laptop που έχω πάει βασανιστικά αργά.

Ποσό που διαθέτουμε :550-600

Χρήση υπολογιστή :

Βασικά ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα σύστημα με το οποίο να μπορώ να τρέχω το FM2014 όσο πιο γρήγορα γίνεται με όσο το δυνατόν περισσότερα πρωταθλήματα και κατα δεύτερο λόγο κανένα assassins creed με medium γραφικά.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:-

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Σκέφτομαινα αγοράσω αυτήν https://www.skroutz.gr/s/3048678/LG-24MN43D.htmlή παραπλήσια

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι δεν χρειάζομαι.Μόνο τον πύργο θέλω

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Απο ένα κατάστημα ώστε να μου το συναρμολογήσουν κι όλας

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Επιθυμώ να συναρμολογηθεί απο το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχω windows 8,οπότε δεν επιθυμώ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Επεξ/σία από stavros.stam
Δημοσ.

Από visionstudio που βρίσκεται Θεσσαλονίκη..

Για να κατέβεις σε κόστος, βάλε 4gb ram αντί για 8, και στο μέλλον αν δεις πως χρειάζεσαι παραπάνω, προσθέτεις.

Στην παρακάτω σύνθεση προσθέτεις και έναν sata 3 σκληρό baracuda ή wd blue..

Untitled.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.Το συγεκριμένο παιχνίδι καίει πολύ ραμ,οπότε μάλλον θα την κρατήσω στα 8.Τον ssd αν έπαιρνα έναν 60άρι δεν θα γινότανε η δουλεία μου?Θα είναι λίγος?

Δημοσ.

Θα την κάνεις τη δουλειά σου, αλλά άποψη μου είναι να κρατήσεις τα 120gb Και να βάλεις τον παλιό σου σκληρό αφού θες τόσο πολύ τα 8gb ram. To FM 2014 παίζει και με πολύ χειρότερη gpu από αυτή, σπλά στην έβαλα για να παίζεις ότι παιχνιδάκι θες..

Δημοσ.

απλά δεν έχω παλιό σκληρό δυστυχώς(Πρώτος σταθερός). Μπορείς να προτείνεις κάποιες τροποποιήσεις ώστε να περιλαμβάνεται και σκληρός στην σύνθεση χωρίς να ξεπεράσω τα 600?Και μια έξτρα ερώτηση.Στο eshop έχει πιο καλές τιμές?Προσπάθησα να συγκρίνω την παραπάνω σύνθεση εκεί,αλλά πραγμάτικά δεν ξέρω που μου πάνε τα 4 :P. Σόρρυ αν σε πρίζω και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Αν δεν υπάρξει κάποια εναλλακτική ή αντιπρόταση στις διευκρινήσεις θα πάω γι'αυτό.Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Δημοσ.

Δεν έχει την ίδια ποικιλία σε κάποια πράγματα το eshop αλλά βρίσκεις κάποια parts σε καλές τιμές και προσφορές.Μπορείς να πας και σε APU σε πιο φρέσκο socket πάντως από οτι βλέπω.

Δημοσ.

Αν δεν σας βάζω σε τεράστιο κόπο θα μπορούσατε να μου προτείνετε και μια σύνθεση αντίστοιχα απο το eshop?Συγγνώμη για τον κόπο και ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...