Silverage Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ντάξει ναι, αλλά όπως το πάνε τα τελευταία χρόνια με τα θέματα, σας βλέπω στο πηγάδι. 2
giorgos147 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το ΑΟΔΕ ήταν ιδίου σκεπτικού με το ΑΟΘ; Καμία σχέση. Σκέτη αποστήθιση είναι με μία μόνο άσκηση σε ολόκληρο το βιβλίο. Αν δε το έχεις με την αποστήθιση, όπως εγώ καλή ώρα, καλή δύναμη.
mathsrule Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ντάξει ναι, αλλά όπως το πάνε τα τελευταία χρόνια με τα θέματα, σας βλέπω στο πηγάδι. 300_kick1.jpg 300.jpg Μάλλον θα είμαι αυτός που κλωτσάει! Καμία σχέση. Σκέτη αποστήθιση είναι με μία μόνο άσκηση σε ολόκληρο το βιβλίο. Αν δε το έχεις με την αποστήθιση, όπως εγώ καλή ώρα, καλή δύναμη. Ωχ. Τουλάχιστον ας ελπίζουμε πως θα γίνονται εύκολα κατανοητά μπας και τα αποστηθίσω πιο εύκολα.....
GeorgeGK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μάλλον θα είμαι αυτός που κλωτσάει! Ωχ. Τουλάχιστον ας ελπίζουμε πως θα γίνονται εύκολα κατανοητά μπας και τα αποστηθίσω πιο εύκολα..... Απλή αποστήθιση και δύσκολο (για μένα τουλάχιστον) να τα μάθω! Βέβαια από την στιγμή που θα τα μάθεις είναι τζάμπα βαθμός! Απλά αν δεν μπορείς εύκολα να παπαγαλίσεις κάτι καλό είναι να μην τα αφήσεις τελευταία στιγμή!
Valerie_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 εδώ το είχα πάρει εγώ που ήμουν θεωρητική,δεν διάβασα ποτέ,γενικά δεν ασχολήθηκα και έγραψα 13 αν θυμάμαι καλά. (απλά θέλω να τονίσω πως με μηδέν ενασχόληση γράφεις πόσο δεν μάλλον αν ανοίξεις κανένα βιβλίο)
dadusig Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κοίτα εγώ δίνω φέτος πανελλαδικές και σου προτείνω να το πάρεις μονό αν θες 5ο πεδίο σε συνδυασμό με τα μαθηματικά γενικής αλλιώς μην μπεις στον κόπο και αφιέρωσε αυτον τον χρόνο σε ενα αλλα μάθημα πχ ΑΟΔΕ που ειναι καθαρα αποστήθιση. Το ΑΟΔΕ ειναι 3 κεφαλαια με το 3ο να μου εχει βγαλει την πιστη. Πραγματικα αυτοι που το εγγραψαν θα εχουν ψυχολογικά, είναι απιστευτα κακογραμμένο αλλα απο την άλλη αν το μαθεις ολο (55 σελίδες) γράφεις 95+. Όσο για μαθημα γενικής παιδείας αν δεν ενδιαφερεσαι για οικονομικα τότε εγω προτείνω σιγουρα βιολογία, εύκολο, μικρό και σιγουρος βαθμος. Αν το επιλέξεις θα βλεπεις ατομα της θεωρητικής να δυσκολεύονται με πράξεις του τύπου 10^(-7) * 10^3 , εχει πλάκα 1
Sog96Ch Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδιά το μάθημα της Οργάνωσης δεν παλεύεται δεν μπορώ και να παπαγαλία άντε να δούμε πως θα γράψω (5 εβδομάδες που να έχουμε σχολείο). Όπου να ναι θα αρχίσω να λείπω και μερικές μέρες για να κάνω επανάληψη. Η παρηγοριά μου είναι ο προγραμματισμός
Razor_7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπέρα φίλοι/φίλες, Όπως και αρκετά άλλα άτομα, έτσι κι εγώ αναρωτιέμαι εάν θα ήταν καλό να πάρω το ΑΟΘ ως μάθημα Πανελλαδικών ή όχι (έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνα Στατιστική ως επιλογής). Είμαι Τεχνολογική κατεύθυνση και από το 5ο πεδίο (που ξεκλειδώνει το ΑΟΘ) με ενδιαφέρουν μόνο δύο σχολές, η Αστυνομία και η Διαφήμιση και Μάρκετινγκ (που δεν γνωρίζω εάν είναι ακόμα πέμπτο πεδίο). Έτσι, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν Οικονομικές σχολές, αναρωτιέμαι κατά πόσο θα ήταν συνετό και θα με βόλευε να ξοδέψω χρόνο από τα υπόλοιπα μαθήματα της κατεύθυνσης στο ΑΟΘ. Εάν είναι εύκολο, δηλαδή, και με λίγο διάβασμα μπορώ να γράψω 18+ τότε φυσικά αξίζει. Γενικά όμως, επειδή δεν είμαι και τρομερός φαν των οικονομικών επιστημών (παρ' όλο που είμαι πολύ καλός στις Θετικές επιστήμες) δεν ξέρω κατά πόσο θα μου φανεί εύκολο ή δύσκολο. Εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καμιά σχέση με ΑΟΔΕ, έχει μεν θεωρία αλλά είναι πολύ διαφορετική με την έννοια ότι είναι πιο σαφής,εύληπτη και πιο ωραία γενικά [στο ΑΟΔΕ γράφει ένα κάρω μλκίες με 1000 λάθη και ο τρόπος που τα λέει είναι λες και βιαζόντουσαν να πάνε για καφέ μετά.] Αξίζει γιατί ξεκλειδώνει σχολές όπως της ΑΣΟΕΕ που ναι μεν τώρα δε σε ενδιαφέρουν, αλλά μετά μπορεί να σε ενδιαφέρουν + του ότι έχεις πλέον 1ης βαρύτητας το ΑΟΘ και 2ης τα Μαθηματικά γενικής (αντί για Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Φυσική κατεύθυνσης που δε συγκρίνονται σε δυσκολία και βαθμούς που μπορείς να βγάλεις => πιάνεις πιο εύκολα τοπ οικονομικές σχολές) Έστω ότι δεν πας όμως 5ο σε έχει βοηθήσει και πάλι στο μέσο όρο + το ότι θα μάθεις ωραία πράγματα έχοντας μια πρώτη ιδέα για άλλα που θα κάνεις στο πανεπιστήμιο. Τη θεωρία πάντως την είχα βγάλει κυριολεκτικά τελευταία στιγμή (2βδομάδες πριν την εξέταση χωρίς να την έχω ξαναακουμπήσει) και βγήκε εύκολα. Από μαθήματα έκανα 1φορά/εβδομάδα φροντιστήριο και πήρα 100 τελικά.Παρότι δεν το πήρα για ξεκλειδώσω 5ο, καθότι πέρασα Πολυτεχνείο που 'ταν και ο αρχικός μου στόχος και αν δεν πέρναγα εκεί θα ξαναέδινα πανελλήνιες, εντούτοις δεν το μετάνοιωσα ποτέ γιατί ήταν η αφετηρία για να ασχοληθώ περαιτέρω και με ανώτερα οικονομικά στη σχολή και σε αυτό με βοήθησε το ΑΟΘ απ' όπου πήρα μια πρώτη γεύση [όπως θα σε βοηθήσει αντίστοιχα και το ΑΕΠΠ για σχολές σχετικές με προγραμματισμό για μια πρώτη ιδέα]. Αυτά.
Pankar95 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδιά το μάθημα της Οργάνωσης δεν παλεύεται δεν μπορώ και να παπαγαλία άντε να δούμε πως θα γράψω (5 εβδομάδες που να έχουμε σχολείο). Όπου να ναι θα αρχίσω να λείπω και μερικές μέρες για να κάνω επανάληψη. Η παρηγοριά μου είναι ο προγραμματισμός Εμένα στην ΑΟΔΕ με έσωσε το διάβασμα του Πάσχα. Δεν το έκανα φροντιστήριο και μόνος μου μέχρι τότε με το ζόρι είχα βγάλει μία φορά την ύλη. Τελικά όμως με διάβασμα του Πάσχα και μετά το σωσα και έγραψα ένα 19άρι. Οπότε διάβασμα και καλή δύναμη. Όσο για τον OP έχω να πω πως το δωσα πέρισυ και ήταν αρκετά εύκολο μάθημα. Η θεωρία πολύ πιο εύκολη να την καταλάβεις και να τη μάθεις από της ΑΟΔΕ και για ασκήσεις δεν μπαίνει γενικά τίποτα το απρόβλεπτο, οπότε μαθαίνεις τις μεθοδολογίες και πας για 18 μίνιμουμ. Από κει και πέρα δυσκολεύει να ανεβάσεις κι άλλο γιατί υπάρχουν αρκετά σημεία που μπορεί να κάνεις λαθάκια. Αν ξέρεις πάντος πως μάλλον δεν θα βαλεις σχολή 5ο στις πρώτες επιλογές δεν κερδίζεις πολλά αν το παρεις. Πιο πολύ θα πρεπε να ανησυχείς για Φυσική και Μαθ.Κατ.
Valerie_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ^ εσύ από πάνω μου θυμίζεις κάτι άτομα που στις πανελλήνιες πέρασαν ιατρική πρώτοι και λένε την ατακάρα "δεν στερήθηκα εξόδους απλώς διάβαζα μεθοδικά"
Pankar95 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 <p>^ εσύ από πάνω μου θυμίζεις κάτι άτομα που στις πανελλήνιες πέρασαν ιατρική πρώτοι και λένε την ατακάρα "δεν στερήθηκα εξόδους απλώς διάβαζα μεθοδικά"</p> Καλά, θα ήθελα. Επειδή είπα ότι δεν διάβαζα πολύ ΑΟΔΕ μέχρι το Πασχα δεν σημαίνει πως ήμουν έξω να αλωνίζω. Απλώς είχα καεί στα Μαθ.Κατ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα