Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει την ίδια ισχύ με την αστυνομική ταυτότητα?

Είναι πολύ πιο βολικό να κουβαλάς την φοιτητική ταυτότητα παρά την αστυνομική, ειδικά τώρα το καλοκαίρι...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όχι. Αν σε σταματήσουν για εξακρίβωση, έχοντας πάνω σου μόνο τη φοιτητική ταυτότητα δε γλυτώνεις τη βόλτα από την ασφάλεια. Ούτε σε δημόσιες υπηρεσίες θα κάνεις δουλειά.

Το πολύ πολύ να σε καλύψει σε κανένα βιβλιοπωλείο ή βίντεο κλαμπ ξέρω 'γω.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι. Αν σε σταματήσουν για εξακρίβωση, έχοντας πάνω σου μόνο τη φοιτητική ταυτότητα δε γλυτώνεις τη βόλτα από την ασφάλεια. Ούτε σε δημόσιες υπηρεσίες θα κάνεις δουλειά.

Το πολύ πολύ να σε καλύψει σε κανένα βιβλιοπωλείο ή βίντεο κλαμπ ξέρω 'γω.

Thnx, το φαντάστηκα ...

Έχει φάση πάντως! να θες να πας για μπαλίτσα φορώντας αθλητική φόρμα (ως γνωστών δεν έχουν καθόλου βαθιές τσέπες) και να έχεις στο μυαλό σου μην χάσεις την ταυτότητα...

Τέσπα!

Δημοσ.

Φωτοτυπία της ταυτότητας θεωρημένη από ΚΕΠ και είσαι κομπλέ ρε συ!

Γίνεται;

Δημοσ.

Γίνεται;

Βεβαίως! ;)

Απλά η θεώρηση μέσω ΚΕΠ έχει ισχύ έξι μηνών. Θα πρέπει λοιπόν να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία κάθε τόσο, αλλά εντάξει, πέντε λεπτάκια υπόθεση είναι συνήθως.

Δημοσ.

Βεβαίως! ;)

Απλά η θεώρηση μέσω ΚΕΠ έχει ισχύ έξι μηνών. Θα πρέπει λοιπόν να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία κάθε τόσο, αλλά εντάξει, πέντε λεπτάκια υπόθεση είναι συνήθως.

Δεν μιλάω για χαρτιά σε δημόσιες υπηρεσίες, μιλάω σε περίπτωση που σε σταματήσουν για εξακρίβωση.

Το λες επειδή κάτι ξέρεις ή απλά υποθέτεις;

(μήπως να πάω καμιά βόλτα από το ΑΤ να ρωτήσω... )

Δημοσ.

Όχι. Αν σε σταματήσουν για εξακρίβωση, έχοντας πάνω σου μόνο τη φοιτητική ταυτότητα δε γλυτώνεις τη βόλτα από την ασφάλεια.

Είναι αλήθεια υποχρεωτικό να έχει κάποιος την ταυτότητα συνεχώς μαζί του; Ή κάποιο έγγραφο που πιστοποιεί την ταυτότητά του τελοσπάντων;

Δημοσ.

Όντως μπορεί να πέσεις σε ιδιότροπο.

Ο ιδιοτροπος μπορεί να σε πάει στο τμήμα ακομα κι αν κουβαλάς ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας και προικοσύμφωνο

• Like 2
Δημοσ.

Είναι αλήθεια υποχρεωτικό να έχει κάποιος την ταυτότητα συνεχώς μαζί του; Ή κάποιο έγγραφο που πιστοποιεί την ταυτότητά του τελοσπάντων;

Ναι..
Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω έγγραφα πάνω μου. Πας στο σουπερμαρκετ για παράδειγμα και παίρνεις ταυτότητα; Ή πας για καφέ με ταυτότητα; Πω πω...

Δημοσ.

Ο ιδιοτροπος μπορεί να σε πάει στο τμήμα ακομα κι αν κουβαλάς ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας και προικοσύμφωνο

Χαχαχαχ νταξει πρεπει να σε θελει και λιγο :P

Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω έγγραφα πάνω μου. Πας στο σουπερμαρκετ για παράδειγμα και παίρνεις ταυτότητα; Ή πας για καφέ με ταυτότητα; Πω πω...

Εντάξει, με γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα ψιλοαντέχονται τα 10 κιλά που ζυγίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...