Ntinaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 παρηγγειλα δεμα απο εβαυ 2 σεπτ ηρθε σημερα... πριν 2 βδομαδες ειχα επικοινωνησει με τον πωλητη, και αρνηθηκε να μου δωσει refund και το ebay τον αναγκασε τελικα να μου δωσει σημερα τα λεφτα! karma is a bitch!
newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) παρηγγειλα δεμα απο εβαυ 2 σεπτ ηρθε σημερα... πριν 2 βδομαδες ειχα επικοινωνησει με τον πωλητη, και αρνηθηκε να μου δωσει refund και το ebay τον αναγκασε τελικα να μου δωσει σημερα τα λεφτα! karma is a bitch! ??? Σορρυ αλλα ρε φιλε αυτο ειναι κλοπη δεν ειναι καρμα δεν φταιει αυτος που άργησαν τα ταχυδρομεία Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2014 από newtech
gkasta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 <p>παρηγγειλα δεμα απο εβαυ 2 σεπτ</p> <p>ηρθε σημερα...</p> <p>πριν 2 βδομαδες ειχα επικοινωνησει με τον πωλητη, και αρνηθηκε να μου δωσει refund</p> <p>και το ebay τον αναγκασε τελικα να μου δωσει σημερα τα λεφτα!</p> <p>karma is a bitch!</p> Το κάρμα σου πρόσεχε!!!
orck Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 παρηγγειλα δεμα απο εβαυ 2 σεπτ ηρθε σημερα... πριν 2 βδομαδες ειχα επικοινωνησει με τον πωλητη, και αρνηθηκε να μου δωσει refund και το ebay τον αναγκασε τελικα να μου δωσει σημερα τα λεφτα! karma is a bitch! Αυτο εχει συμβει και σε εμενα μια φορα. Φυσικα πληρωσα τον αξιοπρεπη πωλητη. Ντιναρα εαν δεν του στειλεις τα λεφτα σκεψου για ποιον λογο το play και αλλα καταστηματα δεν στελνουν με απλο ταχυδρομειο στην Ελλαδα επειδη μας θεωρουν απατεωνες...
jkoukos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 ... ή γιατί πολλά κινεζομάγαζα στο eBay και αλλού, έχουν κόψει την Ιταλία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα