ingapik Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Γεια χαρα.Εχω ενα honda glx 50cc και ο αγοραστης ειναι απο τα Γιαννενα και θα ερθει στην επαρχια μου για να αγορασει το μηχανακι.Το μηχανακι δεν το εχω ασφαλισμενο λογω οτι δεν το κινω και η αδεια ειναι αναθεωρητη απο το 2011 , ειναι στο ονομα μου.Το ερωτημα μου ειναι οτι αν παω στην αστυνομια με τον αγοραστη και τους πω να κανουμε εξουσιοδοτηση για να κανει τη μεταβιβαση ο αγοραστης μονος του θα μου το επιτρεψουν ή θα μου πουν οτι θελει τα παραβολα για να γινει η μεταβιβαση να ειναι και ασφαλισμενο επισης .Η θα τα κανει μετα αυτα ο αγοραστης μονος του οταν κανει την μεταβιβαση??Αν γνωριζεται κατι παραπανω παρακαλω απαντηστε μου , ευχαριστω πολυ !!
kage Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) πρωτα θα πληρωσεις και μετα θα γινει η μεταβιβαση.το θεμα ασφαλεια ή θα το παραβλεψουν ή θα πρεπει να κανεις μια για λιγες μερες.πληρωνεις(το μηνα ή 3μηνο οτι βρεις) και θα παρεις πισω τα λεφτα οταν ζητησεις διακοπη. Τελος τα 50αρια εχουν φυγει απο την τροχαια και ειναι στα τοπικα "υπουργ.μεταφορων"... http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=138&Itemid=131&lang= ποτε δεν κανουμε εξουσιοδοτηση γιατι μπορει να μην παει καν μετα και να μεινει στο ονομα σου... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από kage
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 χωρις τελη κυκλοφοριας ,κτεο δεν γινετε μεταβιβαση πλεον.
elvisjedi Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 κτεο δεν περνανε τα 50αρια, ουτε ασφαλεια θες για την μεταβιβαση αλλα πρεπει να θεωρησεις την αδεια πριν την μεταβιβαση
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τελος τα 50αρια εχουν φυγει απο την τροχαια και ειναι στα τοπικα "υπουργ.μεταφορων"... http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=138&Itemid=131&lang= Φαντάζομαι να εννοείς τα διπλώματα για 50ἀρια... τα περί αδειών για 50άρια παραμένουν στην τροχαία. Έτσι γράφει και το link που έβαλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα