Strategos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, έχει μια φίλη γιορτή και έχω φάει τον κόσμο για φιγούρα της Emily από το corpse bride του Tim burton και δεν μπορώ να βρω πουθενά διαθέσιμη. Πήρα τηλέφωνο σε 10 καταστήματα με φιγούρες, έψαξα στο Internet και στο μόνο μέρος που βρήκα είναι το ebay που με τα μεταφορικά τις έχει πάνω από 100 δολάρια, προφανώς επειδή δεν βγαίνουν καινούργιες πια. Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω την συγκεκριμένη φιγούρα?
Par1s* Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Στα εμπορικά συνήθως έχει τέτοια μαγαζιά. Για Θεσσαλονίκη ξέρω πως έχει στο cosmos ένα που έχει πάρα πολλά από ταινίες..
Strategos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πήρα τηλέφωνο και στα 2 mall στην Αθήνα και δυστυχώς δεν έχει...
rg550 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 με μια γρήγορη ματιά: http://www.ebay.com/itm/VERY-RARE-Corpse-Bride-EMILY-VICTOR-plush-dolls-Tim-Burton-Mcfarlane-toy-14-/261444774317?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cdf52a9ad $32 μεταφορικά... απλά δε ξέρω σε πόσο καιρό θα σου έρθει.
Strategos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ε αυτό βγαίνει 70+ και δεν είναι φιγούρα που στέκεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα