Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Γίνεται,ρωτήστε λογιστές-διακοσμητές-σκιτσογράφους κλπ.

Σωστά γιατί οι λογιστές, οι διακοσμητές, οι σκιτσογράφοι κλπ ασκούν εμπορική δραστηριότητα. Δηλαδή κάνουν εμπόριο.

Μπορεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. :P

• Like 1
Δημοσ.

Μαζί σου, αλλά συνέβη. Επίσης ρίξε μια ματιά στα θέματα του taxheaven και θα δεις κι άλλες περιπτώσεις που πλέον έδωσαν και λιανική.

Δημοσ.

Σίγουρα δε γίνεται. Η λιανική απαιτεί βιτρίνα

Λάθος. Τουλάχιστον στη περίπτωση του eshop που γνωρίζω , πουλάς λιανικώς και χονδρικώς από αποθήκη- γραφείο. Και ας είναι στον 6ο όροφο οικοδομής.  Επαγγελματικός χώρος, όχι σπίτι σου.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Oχι. Τοσο καιρο εκανα δουλειες τις πλακας. Τωρα περιμενω απο το καλοκαιρι να με παρουν σε ενα προγραμα του οαεδ. Δεν μετανιωσα που δεν το ανοιξα. Δεν μπορω να αποφασισω αν χαιρομαι η λυπαμαι για αυτο. 

Ειχα παει και σε ενα σεμιναριο του οαεδ επιχειρηματικοτητας για να πληροφορηθω κυριως σχετικα με τα πρωτα βηματα. Μου εκανε εντυπωση αρκετα παιδια που ηθελαν πολυ να κανουν κατι δικο τους, καποια ηταν πολυ καλοι σε αυτο που ηθελαν να κανουν (απο σπουδες, προυπηρεσια, γνωση) και καποια (κυριως καποιες) που ηταν καραψωναρες που ηθελαν απλως να ειναι αφεντικο του εαυτου τους, και ας ανοιγαν το πιο αχρηστο μαγαζι που χρειαζεται η περιοχη τους.

Δημοσ.

Εγω παντως πλεον σε αυτην την ηλικια που βρισκομαι μπορω να πω οτι εχω πλεον "γλυτωσει" απο τα σκαλωματα του εγγεφαλου μου οταν ημουν μικροτερος που δεν ηθελα με τιποτα να ακολουθησω αυτο που ηθελαν οι δικοι μου. Γιατι; Γιατι πολυ απλα ισως τα τιναζα ολα στον αερα εν καιρο. Πλεον ομως και τωρα ειδικα με την ολη κατασταση να ειναι ετσι οπως ειναι ειμαι απιστευτα ανοιχτος στο να ασχοληθω με κατι μικρο και δικο μου με την βοηθεια της οικογενειας μου φυσικα. Αυτο που παλιοτερα θα απεφευγα οπως ο διαολος το λιβανι πλεον φανταζει ολο και δελεαστικοτερη προταση. 

Γιατι αυτη η αλλαγη; Γιατι μεγαλωνεις...τοσο απλα. Βλεπεις τις δυναμεις σου να μειωνονται, βλεπεις τους δικους σου να μεγαλωνουν και αυτοι και οπως ειναι φυσικο και οι δικες τους δυναμεις να μειωνονται κατακορυφα, τοσο σωματικα οσο και ψυχικα. Οταν φτανεις στη δικη μου ηλικια και αντιλαμβανεσαι οτι το μελλον σου με αυτα που κανεις ειναι ΠΟΛΥ σκοτεινο τοτε μονο σου ερχεται το μυαλο ξανα και παλι μεσα στο κεφαλι σου και οτι μαλλον ειναι καλη ιδεα να αρχισεις να βλεπεις σοβαροτερα προτασεις οι οποιες πριν σου φανταζαν αποθητικες. 

Ισως ειναι καλυτερα που δεν το ανοιξες τωρα το μαγαζι. Παρα αυτα ομως εγω θα σου πω να το εχεις παντα στην ακρη του μυαλου σου. Δεν ξερω ποσον ετων εισαι αλλα θα ερθει η στιγμη, και ειδικα με τις δουλειες της πλακας που κανεις, που θα το ζητησεις μονος σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Στα 27 μου ουτε και εγω ηθελα να μπω σε "κρεαταδικο". Δεν πειραζει, κατσε 2-3-4 χρονακια ακομα τρωγοντας σκατο απο τις αλλες δουλειες της πλακας που θα κανεις και μετα μονος σου θα γυρισεις πισω στην οικογενεια σου για να κανεις κατι δικο σου με τη βοηθεια τους. Ετσι οπως τα λες τα τωρα καταλαβαινω οτι το μυαλο σου πεταει.

Επειδη ομως δεν ξερω τα οικονομικα και την κατασταση της υγειας της οικογενειας σου θα σου ελεγα να ψιλοπροσεχεις κιολας οσο περναει ο καιρος. Μην ξεπερασεις δηλαδη τη γραμμη και κλεισει αυτη η πορτα μια για παντα. Ειναι κριμα για λιγα χρονια να χτυπας μετα το κεφαλι σου μια ζωη στον τοιχο.  

• Like 2
Δημοσ.

Μην ξεπερασεις δηλαδη τη γραμμη και κλεισει αυτη η πορτα μια για παντα. Ειναι κριμα για λιγα χρονια να χτυπας μετα το κεφαλι σου μια ζωη στον τοιχο.  

Aυτη τη λεπτη, κοκκινη γραμμη, που γυρισμο δεν εχει, αν προσπερασεις..; Εβλεπες και εσυ 10η εντολη;

Σοβαρα τωρα, ευχαριστω για την απαντηση σου.

Δημοσ.

Είσαι 27 χρονών. Τι σχέδια έχεις για το μέλλον σου; Που είσαι καλός; Τι προσόντα έχεις αποκτήσει μέχρι στιγμής;

Τα βάζεις κάτω και τα ζυγίζεις. Δικαιολογίες του ότι δεν θέλω να κάνω το ένα ή το άλλο είναι αποδεκτές απλά μετά από 10 χρόνια μην σε βλέπουμε στις ειδήσεις να κλαίγεσαι για ανεργία κτλ.

• 5 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...