Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με "αναστολή λειτουργίας" σε windows 7


veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά. όπως αναφέρω και στον τίτλο έχω πρόβλημα με την "αναστολή λειτουργίας"

 

Όταν πατάω "αναστολή λειτουργίας" το pc κλείνει κανονικά αλλά μετά από 4-5 ώρες θα ξανανοίξει (χωρίς να έχει πατηθεί τίποτα) χωρίς όμως να δώσει εικόνα στο pc και μετά από λίγο τις περισσότερες φορές θα ξαναμπεί σε αναστολή ή θα παραμείνει ανοιχτός χωρίς να δίνει σήμα στην οθόνη.

 

 

Κατά την διάρκεια που είτε είναι ανοιχτός είτε κλειστός αν πατήσω κάτι στο πληκτρολόγιο ανοίγει κανονικά το pc και συνεχίζει από εκεί που το είχα κλείσει εγώ.

 

Τι μπορεί να συμβαίνει.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς ανοίγει χωρίς να δώσει εικόνα; Όταν είναι σε αναστολή δεν κλείνει ο υπολογιστής εντελώς, απλώς κάνει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς εικόνα. Πάντως δες κι αυτό από windows.microsoft.com:

 

  • Μια συσκευή υλικού μπορεί να μην επιτρέπει στον υπολογιστή σας να τερματίσει τη λειτουργία του. Οι μονάδες flash USB και τα ποντίκια USB είναι κοινές συσκευές που μπορούν να κρατήσουν τον υπολογιστή σας σε λειτουργία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης για όλες τις συσκευές σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης: συνιστώμενες συνδέσεις.

    Για να εμποδίσετε μια συσκευή να θέσει σε λειτουργία τον υπολογιστή σας
    1. Ανοίξτε τη "Διαχείριση συσκευών" κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818, κάνοντας κλικ στον Πίνακα Ελέγχου, κάνοντας κλικ στο Σύστημα και ασφάλεια και στη συνέχεια, στην ενότητα Σύστημα, κάνοντας κλικ στην επιλογή Διαχείριση συσκευών. 18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48.Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

    2. Στη λίστα των κατηγοριών υλικού, βρείτε τη συσκευή την οποία θέλετε να αποτρέψετε από το να ενεργοποιεί τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο όνομα της.

    3. Επιλέξτε την καρτέλα Διαχείριση ενέργειας και, στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Να επιτρέπεται η επανενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτήν τη συσκευή.

    4. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

  • Ένα πρόγραμμα ή μια προγραμματισμένη ενέργεια μπορεί να ενεργοποιεί τον υπολογιστή σας. Από προεπιλογή, οι ρυθμίσεις των "Επιλογών παροχής ενέργειας" δεν επιτρέπουν σε προγραμματισμένες εργασίες να ενεργοποιούν τον υπολογιστή σας όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ή αδρανοποίηση. Ωστόσο, ορισμένα προγράμματα μπορεί να ενεργοποιήσουν τον υπολογιστή σας αν έχουν αλλάξει αυτές οι ρυθμίσεις.

    Για να εμποδίσετε τα προγράμματα να θέσουν σε λειτουργία τον υπολογιστή σας
    1. Ανοίξτε τις Επιλογές παροχής ενέργειας κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818 και στις επιλογές Πίνακας ελέγχου, Σύστημα και ασφάλεια και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην επιλογή Επιλογές παροχής ενέργειας.

    2. Από τη σελίδα Επιλογή σχεδίου παροχής ενέργειας, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου για το σχέδιο που θέλετε να αλλάξετε.

    3. Από τη σελίδα Αλλαγή ρυθμίσεων για το σχέδιο, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους.

    4. Στην καρτέλα "Ρυθμίσεις για προχωρημένους", αναπτύξτε την επιλογή Αναστολή λειτουργίας, αναπτύξτε την επιλογή Να επιτρέπονται χρονοδιακόπτες ενεργοποίησης, επιλέξτε Απενεργοποίηση τόσο για τις περιπτώσεις που ο υπολογιστής σας λειτουργεί με μπαταρία, όσο και όταν τροφοδοτείται με ρεύμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε OK.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Τι εννοείς ανοίγει χωρίς να δώσει εικόνα; Όταν είναι σε αναστολή δεν κλείνει ο υπολογιστής εντελώς, απλώς κάνει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς εικόνα. Πάντως δες κι αυτό από windows.microsoft.com:

 

Όταν πατάω αναστολή κλείνει το pc τα ανεμηστιράκια κτλ (όπως πρέπει να γίνεται και γινόταν πάντα).

 

Τώρα μόλις κλείσει και περάσουν κάποιες ώρες ανάβει μόνος του (ανάβει η ledοταινία που έχω, ακούω τους δίσκους κλπ.) χωρίς όμως να δώσει σήμα στην οθόνη μέχρι να πατήσω κάτι στο πληκτρολογίο για να συνεχίσει από εκεί που το άφησα πριν πατήσω "αναστολή"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...