Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ξεκινάω αυτό το θρεντ, όχι για προσωπικό λόγο, αλλά κυρίως για να αναφέρουμε χόμπυ και ασχολίες με info που ο καθένας θα μπορούσε να κάνει στην καθημερινή του ζωή. Το άγχος και ο απομονωτισμός έχουν αυξηθεί και ο άνθρωπος χρειάζεται κάποια στιγμή να καταπιάνεται με κάτι ώστε να ξεδίνει. Εσείς κάνετε κάποιο χόμπυ; Θα θέλατε να κάνετε κάποιο;
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 φονικος συνδυασμος γυμναστηριου ,video games και φωτογραφιας 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 φονικος συνδυασμος γυμναστηριου ,video games και φωτογραφιας κοιτα, τα δυο πρωτα οντως φονικος συνδιασμος, ομως η φωτογραφια δεν θα λεγα τοσο...
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εμενα στο γυμναστηριο να παιζω video games στο κινητο 2
bluesattack Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εμενα στο γυμναστηριο να παιζω video games στο κινητο selfie ? Θα θέλατε να κάνετε κάποιο; Εχω στο προγραμμα να φτιαξω μια σκακιερα (και πιονια φυσικα ) απο πηλο.Μοναδικο μου εφοδιο το..youtube
Johny Q Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ποδόσφαιρο και gaming. Αν και θα ήθελα να ασχοληθώ με τον μοντελισμό αν δεν ήταν τόσο ακριβό σπορ.
bluesattack Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το άγχος και ο απομονωτισμός έχουν αυξηθεί και ο άνθρωπος χρειάζεται κάποια στιγμή να καταπιάνεται με κάτι ώστε να ξεδίνει. Εσείς κάνετε κάποιο χόμπυ; Θα ξαναρχισω mini soccer.Ωρα να αναστεναξουν σοβαρα τα διχτυα.O benign με εχει ψιλοφταιξει με τα videos που βαζει και εχω αρχιζει να ξαναριχνω σκακιες με συνοδεια παγωμενης μπυρας και καυτου ματιου στις σερβιτορες.Pingpongακι κλασσικα εβδομαδιαια.Αυτα κυριως μεχρι το καλοκαιρι.
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 δουλειά, forum fighter, πινγκ πονγκ, ποδήλατο, ύπνος, και απο σημερα και γυμναστήριο! ελπιζω να αντισταθώ στο να κυλήσω ξανά στο gaming όταν βγει το WoD.
zynif Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ποδόσφαιρο και gaming. Αν και θα ήθελα να ασχοληθώ με τον μοντελισμό αν δεν ήταν τόσο ακριβό σπορ. και γω ασχολιόμουν κάποτε αλλά δεν έχω πλέον χώρο να βάλω τα μοντέλα. Έχω ενα καράβι στο κουτί του που πρέπει να τελειώσω κάποια στιγμή
alex_000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 γυμναστήριο, games και η δουλειά που είναι επίσης το hobby μου. παλιότερα ασχολιόμουν πολύ και με πολεμικές τέχνες κυρίως judo και kick boxing, νομίζω θα κάνω μια απόπειρα ακόμα πριν παραγεράσω για αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το σεξ δεν παίζει ως επιλογή ή δεν ξέρουμε πως να ρίξουμε γκόμενα;
Johny Q Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το σεξ δεν παίζει ως επιλογή ή δεν ξέρουμε πως να ρίξουμε γκόμενα; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα