bilakos10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Από εδώ μέσα ένας που δοκίμασε Τοξοβολία, κατέληξε να την κουνάει την συκιά! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Όχι δεν τρολάρω. Η απάντηση μου κολλάει τέλεια στο 'Το άγχος και ο απομονωτισμός έχουν αυξηθεί και ο άνθρωπος χρειάζεται κάποια στιγμή να καταπιάνεται με κάτι ώστε να ξεδίνει.'
Razor_7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το σεξ δεν παίζει ως επιλογή; ^ ξύπνιο το πουλάκι.Και γυμναστική και απόλαυση. Γαμάτε γιατί χανόμαστεεε...
tolis_01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ταινίες τρόμου (και αντίστοιχα βιβλία τελευταία, κυρίως του Στιβεν Κινγκ), retro gaming (με emulators), nothing productive 1
*nenya* Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τα γνωστά. Diablo, Krav Maga, τραγούδι. Κάποιος μου έδωσε ιδέα να προσθέσω και το σεξ στα χόμπυ. Θα το σκεφτώ σοβαρά.
Ntinaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τα γνωστά. Diablo, Krav Maga, τραγούδι. Κάποιος μου έδωσε ιδέα να προσθέσω και το σεξ στα χόμπυ. Θα το σκεφτώ σοβαρά. τραγουδας εσυ?
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το ερώτημα με τέτοια threads είναι γιατί κάποιος να ρωτήσει τι χόμπυ να κάνει. Εάν θέλει ένα χόμπυ για γνωρίσει κόσμο τότε μπορεί απλά να βγει έξω. Εάν θέλει όμως ένα χόμπυ για να περνάει καλά τότε θα πρέπει να αναρωτηθεί την ποιότητα του κόσμου που θα κάνει αυτό το χόμπυ. Εάν διαφημιστεί μία δραστηριότητα τότε είναι πολύ πιθανό να πάει σε αυτήν κόσμος απλά και μόνο γιατί το άκουσε κάπου και όχι γιατί το έψαξε. Η διαδικασία του "ψαξίματος" είναι ένα φίλτρο που αποκλείει όσους δεν έχουν (μέσες-άκρες) το απαραίτητο point of view για την συγκεκριμένη δραστηριότητα. Έτσι, σε τέτοια threads απαξιώνονται (δυνητικά) διάφορες δραστηριότητες με το να καταργείται το φίλτρο της αναζήτησης. Οπότε, γιατί να γίνονται τέτοια threads;
Razor_7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το ερώτημα με τέτοια threads είναι γιατί κάποιος να ρωτήσει τι χόμπυ να κάνει. Εάν θέλει ένα χόμπυ για γνωρίσει κόσμο τότε μπορεί απλά να βγει έξω. Εάν θέλει όμως ένα χόμπυ για να περνάει καλά τότε θα πρέπει να αναρωτηθεί την ποιότητα του κόσμου που θα κάνει αυτό το χόμπυ. Εάν διαφημιστεί μία δραστηριότητα τότε είναι πολύ πιθανό να πάει σε αυτήν κόσμος απλά και μόνο γιατί το άκουσε κάπου και όχι γιατί το έψαξε. Η διαδικασία του "ψαξίματος" είναι ένα φίλτρο που αποκλείει όσους δεν έχουν (μέσες-άκρες) το απαραίτητο point of view για την συγκεκριμένη δραστηριότητα. Έτσι, σε τέτοια threads απαξιώνονται (δυνητικά) διάφορες δραστηριότητες με το να καταργείται το φίλτρο της αναζήτησης. Οπότε, γιατί να γίνονται τέτοια threads; ^ τι είπε ο άνθρωπoς ρε? Ρε Νίκοτς μίλα ρε, τί παίχτηκε?
Johny Q Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το ερώτημα με τέτοια threads είναι γιατί κάποιος να ρωτήσει τι χόμπυ να κάνει. Εάν θέλει ένα χόμπυ για γνωρίσει κόσμο τότε μπορεί απλά να βγει έξω. Εάν θέλει όμως ένα χόμπυ για να περνάει καλά τότε θα πρέπει να αναρωτηθεί την ποιότητα του κόσμου που θα κάνει αυτό το χόμπυ. Εάν διαφημιστεί μία δραστηριότητα τότε είναι πολύ πιθανό να πάει σε αυτήν κόσμος απλά και μόνο γιατί το άκουσε κάπου και όχι γιατί το έψαξε. Η διαδικασία του "ψαξίματος" είναι ένα φίλτρο που αποκλείει όσους δεν έχουν (μέσες-άκρες) το απαραίτητο point of view για την συγκεκριμένη δραστηριότητα. Έτσι, σε τέτοια threads απαξιώνονται (δυνητικά) διάφορες δραστηριότητες με το να καταργείται το φίλτρο της αναζήτησης. Οπότε, γιατί να γίνονται τέτοια threads;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μαγειρική , ψάρεμα όταν έχει καλό καιρό, και περιμένω να φύγω για χωριό την άλλη εβδομάδα να κάνω καμιά δουλειά κάτω (μαστορέματα, ξεχορταριάσματα , μάζεμα χαμομηλιού κλπ). Στην κολοαθήνα δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα ρε παιδί μου.
kyriakh Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ταινίες (torrent), ζωγραφική άμα μούρθει, ψάξιμο το youtube μουσικής επιμορφωτικά, μουσική γενικά, περπάτημα.Παλιότερα έβαζα μουσική και τραγουδούσα κι εγώ.Λατρεμένο!! τώρα που να πάρει δεν το κάνω πιά, ελπίζω να μου ξανάρθει.Μεταποίηση ρούχων: Τρελαίνομαι, αλλά προσοχή, άμα δεν "τόχετε" μην το κάνετε μόνοι στο σπίτι..χιχι.Κατασκευές στο σπίτι.Όταν δεν είμαι στις καλές μου, καναπές και ότι βλακεία παίζει η τβ: χάλια δηλαδή, μπλιαχ.
darkheretic Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αστρονομια,γιατι η καθε φορα,ακομα και η χιλιοστη στην ιδια ακριβως παρατηρηση(οχι της γειτονισσας),ειναι σαν την πρωτη φορα και μενεις με το πω ρε φιλε!!!!Καθε φορα!! Ααααα και ARMA 3 για να μην ξεχνιομαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα