Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1m94.jpg

Όχι δεν τρολάρω. Η απάντηση μου κολλάει τέλεια στο 'Το άγχος και ο απομονωτισμός έχουν αυξηθεί και ο άνθρωπος χρειάζεται κάποια στιγμή να καταπιάνεται με κάτι ώστε να ξεδίνει.'

Δημοσ.

Το σεξ δεν παίζει ως επιλογή;

^ ξύπνιο το πουλάκι.Και γυμναστική και απόλαυση. Γαμάτε γιατί χανόμαστεεε...

Δημοσ.

Ταινίες τρόμου (και αντίστοιχα βιβλία τελευταία, κυρίως του Στιβεν Κινγκ), retro gaming (με emulators), nothing productive :P

• Like 1
Δημοσ.

Τα γνωστά. Diablo, Krav Maga, τραγούδι.

Κάποιος μου έδωσε ιδέα να προσθέσω και το σεξ στα χόμπυ. Θα το σκεφτώ σοβαρά.

Δημοσ.

Τα γνωστά. Diablo, Krav Maga, τραγούδι.

Κάποιος μου έδωσε ιδέα να προσθέσω και το σεξ στα χόμπυ. Θα το σκεφτώ σοβαρά.

τραγουδας εσυ? :mellow:

Δημοσ.

Το ερώτημα με τέτοια threads είναι γιατί κάποιος να ρωτήσει τι χόμπυ να κάνει. 

Εάν θέλει ένα χόμπυ για γνωρίσει κόσμο τότε μπορεί απλά να βγει έξω. Εάν θέλει όμως ένα χόμπυ για να περνάει καλά τότε θα πρέπει να αναρωτηθεί την ποιότητα του κόσμου που θα κάνει αυτό το χόμπυ. 

Εάν διαφημιστεί μία δραστηριότητα τότε είναι πολύ πιθανό να πάει σε αυτήν κόσμος απλά και μόνο γιατί το άκουσε κάπου και όχι γιατί το έψαξε. 

Η διαδικασία του "ψαξίματος" είναι ένα φίλτρο που αποκλείει όσους δεν έχουν (μέσες-άκρες) το απαραίτητο point of view για την συγκεκριμένη δραστηριότητα. 

Έτσι, σε τέτοια threads απαξιώνονται (δυνητικά) διάφορες δραστηριότητες με το να καταργείται το φίλτρο της αναζήτησης.

Οπότε, γιατί να γίνονται τέτοια threads;

Δημοσ.

Εάν θέλει ένα χόμπυ για γνωρίσει κόσμο τότε μπορεί απλά να βγει έξω. Εάν θέλει όμως ένα χόμπυ για να περνάει καλά τότε θα πρέπει να αναρωτηθεί την ποιότητα του κόσμου που θα κάνει αυτό το χόμπυ. 

Εάν διαφημιστεί μία δραστηριότητα τότε είναι πολύ πιθανό να πάει σε αυτήν κόσμος απλά και μόνο γιατί το άκουσε κάπου και όχι γιατί το έψαξε. 

Η διαδικασία του "ψαξίματος" είναι ένα φίλτρο που αποκλείει όσους δεν έχουν (μέσες-άκρες) το απαραίτητο point of view για την συγκεκριμένη δραστηριότητα. 

Έτσι, σε τέτοια threads απαξιώνονται (δυνητικά) διάφορες δραστηριότητες με το να καταργείται το φίλτρο της αναζήτησης.

^ τι είπε ο άνθρωπoς ρε? Ρε Νίκοτς μίλα ρε, τί παίχτηκε?

Δημοσ.

Barney-barney-stinson-25115148-500-239.g

Δημοσ.

Μαγειρική , ψάρεμα όταν έχει καλό καιρό, και περιμένω να φύγω για χωριό την άλλη εβδομάδα να κάνω καμιά δουλειά κάτω (μαστορέματα, ξεχορταριάσματα , μάζεμα χαμομηλιού κλπ). Στην κολοαθήνα δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα ρε παιδί μου.

Δημοσ.

ταινίες (torrent), ζωγραφική άμα μούρθει, ψάξιμο το youtube μουσικής επιμορφωτικά, μουσική γενικά, περπάτημα.Παλιότερα έβαζα μουσική και τραγουδούσα κι εγώ.Λατρεμένο!! τώρα που να πάρει δεν το κάνω πιά, ελπίζω να μου ξανάρθει.Μεταποίηση ρούχων: Τρελαίνομαι, αλλά προσοχή, άμα δεν "τόχετε" μην το κάνετε μόνοι στο σπίτι..χιχι.Κατασκευές στο σπίτι.Όταν δεν είμαι στις καλές μου, καναπές και ότι βλακεία παίζει η τβ: χάλια δηλαδή, μπλιαχ.

Δημοσ.

Αστρονομια,γιατι η καθε φορα,ακομα και η χιλιοστη στην ιδια ακριβως παρατηρηση(οχι της γειτονισσας),ειναι σαν την πρωτη φορα και μενεις με το πω ρε φιλε!!!!Καθε φορα!!

Ααααα και ARMA 3 για να μην ξεχνιομαστε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...