Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εκοψα μαχαιρι τον μαρτη του 2009,παρολο που ειχα ενα τυπο μεσα στο παιχνιδι να μου δινει τσαμπα καρτες και ειχα χρονο μεχρι σεπτεμβρη.

απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχω κανει στη ζωη μου ηταν.

α καλά! το μισό παιχνίδι έχεις δει δλδ!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ξεκαθαρίσω οτι ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό να κόψω κάτι απο αυτά, ότι και αν μου λέγανε. αλλά κατα καιρούς συναντάω άτομα που κόψαν κάτι απο αυτά και όταν κρατάω κάτι απο τα 2 με κοιτάν όπως ο σκύλος του γείτονά μου τις μπριζόλες μου, αλλά υποκύπτουν όταν κερνάω. πέρα απο το γεγονός οτι κάποιοι μπορεί να είναι τζαμπατζίδες, μου περνάει απο το μυαλό οτι δεν κόβετε πραγματικά.. εσείς τι λέτε? 

Δεν κοβεται κατι αν δεν θελεις πραγματικα να το κοψεις(η αν δεν σου πουν οι γιατροι  οτι συντομα θα δεις τα ραδικια αναποδα).

Εγω καπνιζα 3 πακετα την ημερα για αρκετα χρονια αλλα λογω αναπνευστικου αποφασισα να το κοψω(αλλιως σε καποια χρονια θα ειχα συσκευες στο σπιτι μου).Ηταν δυσκολο σταματησα να πηγαινω σε φιλους που καπνιζαν οι σε παρεες εβλεπα ονειρα οτι καπνιζα και ουρλιαζα στον υπνο μου(δεν ειπαμε οτι το εκοψες ελεγα γιατιιιιιιιι...).Περασαν εως τωρα 7 χρονια σιχαινομαι την μυρωδια του τσιγαρου πλεον αηδιαζω αλλα μου εχουν ερθει στιγμες αδυναμιας που να θελω να καπνισω οποτε μαλλον ειναι μια διαρκης μαχη.Βεβαια ειδα τεραστια διαφορα στο αναπνευστικο μου.Κοψτε το βρε παιδια δεν κανει καλο η οσοι δεν καπνιζουν μην το αρχιζεται για το τιποτα.

Απο θεμα ποτου εχω αγνοια...!

Δημοσ.

κομμενα εδω 4 χρονια. Στο αλκοολ μαλιστα ειχα διατριβη και λογω πρωην δουλειας σε μπαρ.

Τωρα τα χω γραμμενα εκει που δεν πιανει μελανι και μαζι και ο καφες.

Βεβαια περασα μια φαση που με τσακισε και τα εστειλα ολα.

κι εγώ το ίδιο part, δούλευα χρόνια σε καφε μπαρ εστιατόρια, και ξέρεις τώρα στα μπαρ τι παίζει με τους συναδέλφους με τα σφηνάκια, μπας και είσαι καλά, να την παλέψεις.Σε μιά φάση, κατά τις 11 το πρωί μιά μέρα κοίταξα τη βότκα στο σπίτι και έβαλα ένα ποτήρι.Μόλις το συνειδητοποίησα, έπαθα σοκ μιάς και ο πα΄τερ. μου αλκοολικός μ'έχρι που του γύρισε σε ψύχωση.Τώρα δεν πίνω μόνο ένα κρασί ή μισό σπάνια, καπνίζω ένα τσιγάρο το πρωί .Με πειράζουν κιόλας...εδώ που τα λέμε, βέβαια ήμουνα πάντα ανοιχτή σε πλύσεις εγκεφάλου κατά των δύο, διάβαζα, τόψαχνα, και επηρεαζόμουν εκούσια και ακούσια στο τέλος.Καλή επιτυχία, και μη ξεχνάτε, είμαστε θύματα και μιμητές της βιομηχανίας κατανάλωσης οτιδήποτε αυτοί αποφασίσουν..Παλιά το κάπνισμα ήταν της μόδας, και το ποτό επίσης..Τώρα που δεν έχουν και δε θέλουν να διαθέτουν χρήματα στα ταμία ή για μας, τα προωθούν ως βλαβερά, κίτζσ, απαγορέυουν τις διαφημίσεις, το απαγορεύουν από τα έργα.Αυτά άμα δούμε, στοπ με τους κιαρατάδες.Είναι μιά έκφανση ελευθερίας και αυτό, κόβοντας αυτές τις δύο εξαρτήσεις με τις οποίες μας γαλούχησαν από μικρά ότι είναι μοδάτο και σημαίνει ενηλικίωση και ευφυΐα, (άμα δε τα κάνεις στην εφηβία είσαι ξενέρωτος).Τέτοια σκεφτόμουν, διάβαζα, τόψαχνα, ε και στο τέλος τα κατάφερα.

πάντως, αυτό το βιβλίο με βοήθησε κατά 50-70%

https://www.google.gr/#newwindow=1&q=%CF%80%CF%89%CF%82+%CE%BD%CE%B1+%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B5%CF%84%CE%B5+%CF%84%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1+%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF&safe=active

post-186254-0-45782100-1397716668_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

ολα κοβοντε αρκει να το θες! δεν καπνιζα ποτε -και το θεωρω απο τα πιο αχρηστα πραγματα που μπορει να κανει καποιος-

αλκοολ ποτε δεν ημουν φανατικος ,εχω να το ακουμπησω απο τον Ιουνιο περυσι και δεν μου λειπει!

• Like 1
Δημοσ.

you dont touch alcohol, alcohol touches you! 

κοιτα, το καλοκαίρι κανα μοχιτάκι, κανα λονγκ μπιτς, τον χειμώνα κανα βλακ ράσσιαν, κανάς καφές γαλλικός με λίγο μπράντυ τραβάει ρε συ! μέτρον άριστο έλεγε ένας συμμαθητής μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...