Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! εχω ενα θεμα με το πλυντηριο ρουχων και ελπιζω να υπαρχει καποιος να με βοηθησει για να αποφυγω την επισκεψη τεχνικου. Προχθες ενω εβαλα το πλυντηριο αρχισε να χτυπιεται σαν τρελο χοροπηδουσε πρωτη φορα εκανε ετσι και το εβγαλα απο την πριζα και το σταματησα. εφτιαξα τα ποδαρακια και τωρα ειναι ενταξει δεν κουνιεται καθολου. το θεμα ειναι ομως οτι απο εκεινη τη μερα οταν το ανοιγω και τη στιγμη που τραβαει νερα βγαινουν ολα απο κατω και πλυμηριζει το μπανιο και το σταματαω. τα νερα δε βγαινουν απο τους σωληνες πισω αλλα απο μεσα απο το πλυντηριο και βγαινουν απο κατω οχι απο μπροστα ουτε απο πισω... αυτο που σκεφτηκα ειναι μηπως απο το πολυ κουνημα βγηκε καποιος σωληνας και τρεχουν ολα τα νερα κατω?

Δημοσ.

το φιλτρο το τσεκαρες αν ειναι βουλωμενο?

ολα τα πλυντηρια εχουν ενα πορτακι μπροστα (καποια ισως και αλλου) οπου εχει μια ταπα για το φιλτρο εξαγωγης νερου.

δοκιμασε να δεις αυτο πρωτα.

Δημοσ.

ναι το εχω δει. εξαλλου το ανεφερα δεν τρεχει απο μπροστα το νερο ουτε απο πισω φευγει απο μεσα απο το πλυντηριο και τρεχει απο κατω απο το πλυντηριο. για να καταλαβετε για ποσο νερο μιλαμε οταν αρχισει να τραβαει νερο δεν προλαβαινει να το κρατησει στον καδο τρεχει ολο κατω

Δημοσ.

Αν δεν θες να φωνάξεις τεχνικό, προφανώς και πρέπει να ανοίξεις το πλυντήριο να δεις τι γίνεται εν ώρα λειτουργίας. Δεν είναι υπολογιστής να σου πεί κανείς να αλλάξεις RAM. Το πλυντήριο το παίρνεις για να δουλέψει χωρίς να πρέπει να ελέγξεις κάτι.

Ακόμα μια πιθανότητα θα ήταν να τρύπησε ο κάδος. Δεν λέει κάτι όμως σαν πληροφορία. Πάλι πρέπει να το ανοίξεις

Δημοσ.

φωναξα τεχνικο και τελικα ειχε βγει ενα λαστιχο απο μεσα και εφευγε το νερο. μου ειπε να βαζω γεματο πλυντηριο και αν τυχει να βαλω μισοαδειο να αποφυγω να βαλω στιψιμο

Δημοσ.

Όταν λέει γεμάτο δεν εννοεί να μην μπορεί να κλείσει η πόρτα. Πάντοτε να υπάρχει χώρος όσο μια παλάμη από τα ρούχα μέχρι τον κάδο. Εγώ αυτό εφαρμόζω και δεν έχω πρόβλημα αν και από φόβο δεν το βάζω στο μάξιμουμ των στροφων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...