Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα...Για το κέντρο της πόλης έχει ακούσει/δεί κανείς από τους τοπικά διαμένοντες τίποτα?

Μιλάμε για περιοχή πλατείας Όλγας...

Δημοσ.

Αποτι ξερω απο οτε εχουν καπιες vdsl.περιοχες στο κεντρα..

Ναι στις περιοχες διπλα της πλατειας Γεωργιου και στην Αγια Σοφιας...Ενδιαμεσα υπαρχει προβλημα δυστυχως

Δημοσ.

Sos για τα νεα κουτια vdsl θα δηνουν μονο σε οτε πελατες..η αλλες ετεριες θα βαλουν δικατους..

Απο εκει παιρνουν ολοι.

Δημοσ.

Για βραχναιικα περιοχη επειδη μαλλον θα αργησει το vdsl αξιζει να βαλω hol μιας και το συμβολαιο με οτε ληγει η να κοιταξω για fibair?

• Super Moderators
Δημοσ.

Sos για τα νεα κουτια vdsl θα δηνουν μονο σε οτε πελατες..η αλλες ετεριες θα βαλουν δικατους..

Παραπληροφόρηση ftw

• Like 2
Δημοσ.

Καινούργια καφάο εντός κέντρου δεν έχω δει να βάζουν και ουτε να σκάβουν γενικα οπότε μάλλον είναι γιαυτους μόνο αρκετά κοντα στα dslam. Σε πιο απόμερα μέρη όπως η πανεπιστημίου ΤΕΙ κτλ που είχαν ήδη κακή σύνδεση είναι μονόδρομος  να σκάψουν για οπτική μέχρι τα καφάο τα νέα. Μέσω φίλου που μένει εκεί ξέρω οτι υπάρχουν στην πανεπιστημίου καθώς έχει και vdsl οτε και τερματίζει στα 50/5 , κάπου πρέπει να είχαν διαβάσει παλιά οτι είχαν βάλει και κάπου προς τα ΤΕΙ, αν θυμάμαι καλα.

Για βραχναιικα περιοχη επειδη μαλλον θα αργησει το vdsl αξιζει να βαλω hol μιας και το συμβολαιο με οτε ληγει η να κοιταξω για fibair?

ναι αν είσαι μακρυα απο dslam  , αλλά ακριβό για τα γουστα μου. Για να καταλάβεις για τι αποσταση απο dslam  είμαι : μένω ένα δρομο πριν την Φαβιέρου πάνω απο την Κων/πόλεως - το dslam είναι Κων/πόλεως και 5 πηγαδίων (πισω απο την Αγ.Σοφία) / έχω forthnet vdsl στα 35/5 με 28Ε/μήνα και μου είναι αρκετά πιο φθηνό απο fibair. Aν δεν είσαι κοντά και θέλεις παση θυσία τότε είναι μια λύση και το fibair αλλά εγώ θα πήγαινα σε hol.

Παραπληροφόρηση ftw

έκλαψα :-D​ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...