Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορει να ειμαι νοσοκομείο αγίου ανδρεα και με οριο το ανώτατο από την hol τα 10mbps 

και πιάνω με μετα απο πολλές αλλαγές και καλωδίωση τα 12 κ οταν το ειπα στους τεχνικούς (συνάδερφοι) με ρώταγαν πως 

info log from my router 

--- DSL Information ---
DSL Driver Version:  3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI:         8/35
DSL Status:          Up
DSL Mode:            ADSL2+
DSL Channel:         0
DSL Upstream Rate:   1002 kbps
DSL Downstream Rate: 12288 kbps

Down         up    
DSL Noise Margin:      45 dB        18 dB
DSL Attenuation:      174 dB       296 dB
DSL Transmit Power:  -380 dBm     -417 dBm

και με μαμά γραμμή οχι fast path και βλακείες 
Δημοσ.

μπορει να ειμαι νοσοκομείο αγίου ανδρεα και με οριο το ανώτατο από την hol τα 10mbps 

και πιάνω με μετα απο πολλές αλλαγές και καλωδίωση τα 12 κ οταν το ειπα στους τεχνικούς (συνάδερφοι) με ρώταγαν πως 

info log from my router 

--- DSL Information ---
DSL Driver Version:  3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI:         8/35
DSL Status:          Up
DSL Mode:            ADSL2+
DSL Channel:         0
DSL Upstream Rate:   1002 kbps
DSL Downstream Rate: 12288 kbps

Down         up    
DSL Noise Margin:      45 dB        18 dB
DSL Attenuation:      174 dB       296 dB
DSL Transmit Power:  -380 dBm     -417 dBm

και με μαμά γραμμή οχι fast path και βλακείες 

Το fastpath δεν ανεβαζει την ταχυτητα αλλα στην ριχνει και ειναι για αλλη δουλεια.

Δημοσ.

Στην περιοχή που μένω στην Πάτρα, ο ΟΤΕ δεν δίνει vdsl, στο site της wind όμως δείχνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα για vdsl. Έχει δικό της δίκτυο η wind;

Πριν βάλω vdsl, υπάρχει τρόπος να ξέρω σε τι ταχύτητα θα κλειδώνει; Είναι συνάρτηση της απόστασης από το κεντρικό του ΟΤΕ ή από το καφαο;

Δημοσ.

Στην περιοχή που μένω στην Πάτρα, ο ΟΤΕ δεν δίνει vdsl, στο site της wind όμως δείχνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα για vdsl. Έχει δικό της δίκτυο η wind;

Πριν βάλω vdsl, υπάρχει τρόπος να ξέρω σε τι ταχύτητα θα κλειδώνει; Είναι συνάρτηση της απόστασης από το κεντρικό του ΟΤΕ ή από το καφαο;

Το πιο σίγουρο είναι να ξέρεις κάποιον απο τριγύρω και να έχεις τα χαρακτηριστικά της γραμμής του της adsl (γιατι αν ξερεις κάποιον με vdsl στην περιοχή δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν θα μπορείς να πάρεις) το line attenuation και το s/n που είναι ο θορυβος της γραμμης είναι αυτά που κάνουν την διαφορά και θα μπορείς η δεν θα μπορείς να πάρεις. Η απόσταση είναι μέγεθος νομίζω ανάλογο η κάτι τέτοιο με τον θόρυβο (απο αυτά που θυμάμαι, παλιά που είχα κάτσει και είχα διαβάσει 2 πράγματα εδώ στο φορουμ ) anyway υπάρχει μια σχέση που σου βγαίνουν κάποια ενδεικτικά νουμερα  με βάση την απόσταση.

Βάλε στο νου σου όμως οτι η απόσταση δεν είναι όπως την βλέπεις κάτοψη σε gmaps αλλά η απόσταση που κάνουν τα καλώδια του χαλκού μέχρι το κουτί στην γειτονια απο το οποίο παίρνεις τηλ. γραμμή. Λογικά ο τεχνικό κάνει κάποιες δοκιμές απο εκεί στο dslam αν η γραμμή είναι ικανή να πάρει vdsl και σου ρίχνει ακύρο στον 2ο έλεγχο (γιατι πολλές φορες δεν έχουν ιδεα οι ευγενικές πωλήτριες ποιες περιοχες μπορουν να πάρουν) η εντελει σου δινει γραμμή.Θα έλεγα 800μ. βαριά μπορείς να πάρεις.

Όταν είχα πάει να βάλω στην forthnet τους τόνισα οτι αν δεν πιάνω πάνω απο 30 mbps θα με αποδεσμέψουν απο το συμβόλαιο χωρίς καμιά κυρωση και χρέωση αλλα τελικά πιάνω 35 και να λέμε και καλα είναι,με τοσο χαλκό στο ενδιάμεσο.

Αν δεν δίνει ο πΟΤΕ, δεν δινει κανείς, όλοι απο το ίδιο κέντρο ξεκινάνε .. απλά παλιά πρήζανε τον πΟΤΕ να ελευθερώσει βρόγχους και έπαιρνε το χρόνο του και συ κατέβαζες καντήλια .. νομίζω τελευταια έχουν φτιάξει τα πράγματα με κάθε επιφύλαξη, σε μένα νομίζω 1μιση βδομάδα ειχε ενεργοποιηθεί κομπλέ.

ΥΓ: Νομίζω ο πιο σχετικός εδώ μέσα με δικτυα κ επικοινωνίες είναι ο poulinos πρέπει να κάνει και αντίστοιχη δουλεία αν δεν κάνω λάθος. Ψαξε κ ρώτα , λογικά θα σου απαντήσα σύντομα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα ,

Ξερει κανεις για περιοχη αναμεσα σε Ψηλα αλλωνια και Ομονοια εαν υπαρχει vdsl?  Η wind δινει και σε εμενα αλλα με αυτα που διαβασα πιο πανω φοβαμαι να παω να κανω αιτηση , μιας και με την adsl της HOL ειμαι ικανοποιημενος απλα θα θελα αναβαθμιση σε vdsl.

Εχει να προτινει κανεις τιποτα?

Δημοσ.

Παντως πηγα ρωτησα wind μ ειπαν οτι καλυπτουν, βεβαια παντα φοβαμαι πως θα μου το κανουν adsl. Μηπως εχει κανεις wind στο κεντρο να μας πει εντυπωσεις απο ταχυτητες και εξυπηρέτηση?

Δημοσ.

σε τεχνικο που βρηκα στο δρομο μου ειπε οταν τελειωσουν με λευκα που εχει μια μικρη καθυστερηση θα ξεκινησουν αρχες 2017 στη περιοχη άπο toyota στην εθνικη και θα ρχονται προς τα μεσα μεχρι αγ σοφια.αρα με τους υπολογισμους μου αυγουστο 2017 θα χει τελειωσει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι για λευκα εχων καθιστερηση μεχρι τελος του ετους να τελειοσουν το εργο..για το κεντρο Σκαγιοπούλειο τι γίνεται ξερει κανεις κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...