Valerie_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 όχι τέτοιο τίτλο. εκτός αν γράφεις για γαμήσια.
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ου λα-λά! πιπέρρρρι! για ποιον με πέρασες ? οχι δεν θα γράφω μόνο για σεξ και βία θα έχει και ποιο ψαγμένα.
Johny Q Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Στη 2α Γυμνασίου είχα ξεκινήσει να γράφω το 4ο βιβλίο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Και καλά δεν σκοτώθηκε το Γκόλουμ, αλλά πιάστηκε από ένα βράχο και το Δαχτυλίδι δεν καταστράφηκε κλπ. Τεσπα, ontopic τώρα, ο τίτλος "Η ζωή μου" πως σου φαίνεται;
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 το kickstarter με χρηματοδοτεί ? ή δεν μπορώ να λάβω μέρος επειδή ειμαι Ελληνας? Στη 2α Γυμνασίου είχα ξεκινήσει να γράφω το 4ο βιβλίο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Και καλά δεν σκοτώθηκε το Γκόλουμ, αλλά πιάστηκε από ένα βράχο και το Δαχτυλίδι δεν καταστράφηκε κλπ. Τεσπα, ontopic τώρα, ο τίτλος "Η ζωή μου" πως σου φαίνεται; και εγώ είχα γράψει κάτι εναλακτικό σε φάση hentai χρησιμοποιώντας τους μυθους του αισώπουη ζωή σου καλή μου φαίνεται , θα το σκεφτώ
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Πάντως αν θες τοσο χρονο για ενα τίτλο, ωσπου να γράψεις ενα κεφάλαιο ο Μάρτιν θα έχει τελειώσει με το a song of ice and fire. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα