Kapetanakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παιδια ψαχνω ενα καλο air condition inverter για το σπιτι,μιλαμε για μπατζετ μεχρι 500-550 ευρα για ριξτε ιδεες. Εχω βρει ενα και θελω την γνωμη σας: Πηγή: http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/130980-morris-dcin27104 Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
leftermann Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τσέκαρε και τα Gree Change. Έχω 3 9άρια και 1 12άρι τέτοια στο μαγαζί εδώ και 1 περίπου χρόνο, είναι πάρα πολύ καλά. Συνεργασία gree-daikin είναι λέει. 10 χρόνια εγγύηση. 1
fatals Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δες τα inventor, έχω 24άρι στο σαλόνι. Είναι αθόρυβο όσο δεν πάει, βγάζει τρελή ζέστη και κρύο αντίστοιχα και αρκετά όμορφο! http://www.skroutz.gr/s/3204815/Inventor-Avra-A2VI-A2VO-12.htmlΊδιο με αυτό απλά πιο μεγάλο.. 1
Dare-Devil Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ΟΧΙ ΜΟΡΡΙΣ !!! Λοιπόν ! Κοίτα σε Gree Inventor Hitatchi Fujitsu LG . Daikin όχι σε αυτό το budget !Το προβλημα όμως είναι οτι μας λες να σου προτείνουμε Air condition χωρίς να μας λες για τί χώρο προορίζεται πόσα τετραγωνικά αμονωτοι ή μονωμένοι τοίχοι, αλουμίνια ή όχι ,περιοχή που μένεις και τί όροφο . Τσέκαρε και τα Gree Change. Έχω 3 9άρια και 1 12άρι τέτοια στο μαγαζί εδώ και 1 περίπου χρόνο, είναι πάρα πολύ καλά. Συνεργασία gree-daikin είναι λέει. 10 χρόνια εγγύηση. Δεν είναι ακριβώς 10 . Είναι 10 χρόνια συμπιεστής 5 υπολοιπα μέρη και με την προυπόθεση ετήσιου Service ειδάλλως ακυρώνεται η εγγύηση . 1
Kapetanakos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ΟΧΙ ΜΟΡΡΙΣ !!! Λοιπόν ! Κοίτα σε Gree Inventor Hitatchi Fujitsu LG . Daikin όχι σε αυτό το budget ! Το προβλημα όμως είναι οτι μας λες να σου προτείνουμε Air condition χωρίς να μας λες για τί χώρο προορίζεται πόσα τετραγωνικά αμονωτοι ή μονωμένοι τοίχοι, αλουμίνια ή όχι ,περιοχή που μένεις και τί όροφο . Δεν είναι ακριβώς 10 . Είναι 10 χρόνια συμπιεστής 5 υπολοιπα μέρη και με την προυπόθεση ετήσιου Service ειδάλλως ακυρώνεται η εγγύηση . μιλαμε για 20 τετραγωνικα περιπου που ειναι ο χωρος του σαλονιου.εμενα οι τοιχοι μου φενονται αμωνοτοι,τα κουφωματα αν και αλουμινια διπλα δεν τα εχω και σε πολυ εμπιστοσυνη,μιλαμε για περιοχη Αμφιαλης, σε 2ο οροφο μενω.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) εχω μορρις 18αρι α κλαση οχι ινβερτερ εδω κ 5 χρονια κ με εχει σωσει κ μιλαμε για μεγαλο χωρο,μιας που λετε για αιρκοντισιον τα kerosun ως μαρκα σε αιρκοντισιον ειναι αξιοπιστα ? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2014 από AKISHELLAS1
Dare-Devil Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 μιλαμε για 20 τετραγωνικα περιπου που ειναι ο χωρος του σαλονιου.εμενα οι τοιχοι μου φενονται αμωνοτοι,τα κουφωματα αν και αλουμινια διπλα δεν τα εχω και σε πολυ εμπιστοσυνη,μιλαμε για περιοχη Αμφιαλης, σε 2ο οροφο μενω. Εντελώς μπακαλίστικα μπορώ να πω ότι είσαι οριακα για 9αρι . Καλύτερα 12 άρι (αν και δεν ειμαι σίγουρος παντως είσαι εκει αναμεσα σε 9αρι 12αρι) Ρώτα έναν σωστό επαγγελματία ψυκτικό ή μηχανολόγο να σου πει την αποψή του. Κοίτα το κλιματιστικό να έχει όσο πιο υψηλές τιμές cop και eer γίνεται καθώς και τα db θορύβου του ανεμιστήρα να είναι ικανοποιητικά . εχω μορρις 18αρι α κλαση οχι ινβερτερ εδω κ 5 χρονια κ με εχει σωσει κ μιλαμε για μεγαλο χωρο,μιας που λετε για αιρκοντισιον τα kerosun ως μαρκα σε αιρκοντισιον ειναι αξιοπιστα ? Τα kerosun πρέπει να είναι φασόν απο κάποιο άλλο εργοστάσιο. Σαν αξιοπιστία δεν έχω ιδέα σαν δυνατότητες και χαρακτηριστικά είναι αδιάφορα.
dimitris08 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παιδιά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμης σας. Ποιό από τα δύο θα επιλέγατε; Ψάψνω για ένα 9000 btu inverter εως 450ευρω. Εάν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε θα το εκτιμούσα. 1.inventor Avra A2VU-09/A2EVO-09 2.toyotomi akira gan/gag a128gvr-t3
Dare-Devil Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παιδιά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμης σας. Ποιό από τα δύο θα επιλέγατε; Ψάψνω για ένα 9000 btu inverter εως 450ευρω. Εάν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε θα το εκτιμούσα. 1.inventor Avra A2VU-09/A2EVO-09 2.toyotomi akira gan/gag a128gvr-t3 Αναμεσα στα 2 θα σου έλεγα το inventor γιατι: Μικρότερες καταναλώσεις. Πιο αθόρυβη εξωτερική μονάδα. Περισσότερα χαρακτηριστικά. Μεγαλύτερη εγγύηση (10 χρονια συμπιεστής 5 χρόνια όλα τα άλλα ) Άριστο και γρήγορο support απο την εταιρεία. Τα inventor τα κατασκευάζει η Gree. Αν όμως σκέφτεσαι να μπει σε υπνοδωμάτιο και θες να το λειτουργείς όταν κοιμάσαι θα λεγα να κοιτάξεις κάποιο άλλο γιατί η στάθμη θορύβου του δεν είναι απο τις χαμηλές του εμπορίου για τέτοια χρήση και μπορεί να σε ενοχλεί αν δεν κοιμάσαι εύκολα με θόρυβο. Σε αυτα τα λεφτά το avra είναι το πιο οικονομικό σε καταναλώσεις. Αν θες πάλι κάτι εξίσου οικονομικό αλλα με χαμηλή στάθμη θορύβου πάμε στα 550-600 ευρώ. Επίσης καλό είναι να μας πεις για τί χρήση το θές; Κυρίως για ψύξη ή και για θέρμανση ; Πόσες ώρες υπολογίζεις να το καις ; Γιατί αν το έχεις για τις τρελές ζέστες του καλοκαιρίου (πάνω απο 35 κελσίου και για 2-3 ώρες το μεσημεράκι π.χ) τότε δεν έχει ουσία να επενδύσεις σε κλιματιστικό Α++ κατηγορίας μιας και δεν θα κάνεις γρήγορα απόσβεση και μπορώ να σου προτείνω ένα κλιματιστικό Α+ με τα ίδια λεφτά αλλα με αθόρυβο ανεμιστήρα για ύπνο . Προορίζεται για υπνοδωμάτιο το κλιματιστικό και για χρήση στον ύπνο; (Παίρνω δεδομένο ότι έχεις επιλέξει σωστά ότι ο χώρος σου θέλει 9άρι κλιματιστικό)
dimitris08 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Αρχικά Dare-Devil ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου. Το κλιματιστικό το θέλω για υπνοδωμάτιο και η χρήση που θα του κάνω θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για ψύξη.Οι ώρες που θα το χρησιμοποιώ θα είναι κυρίως τις μεσημεριανές ώρες και το βράδυ για τον ύπνο. Οπότε συμφωνώ μαζί σου ότι θα έπρεπε να κοιτάω κάτι λιγότερο θορυβώδες.Πρότεινε μου ελεύθερα εάν σε κάλυψα με τις απαντήσεις μου
Dare-Devil Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σε ακριβή πρόταση και πάντα όσο πιο φθηνά γίνεται και με βάση να ναι ενεργειακής κλάσης A++ στην ψύξη (μιας και θα το καις απο τι καταλαβα αρκετα) και το πιο αθόρυβο στην αγορά προτείνω:https://www.skroutz.gr/s/3315029/LG-Deluxe-Inverter-V-D09AK.htmlΕναλλακτικά με ίδια ενεργειακή απόδοση και οικονομία αλλα ελάχιστα πιο θορυβώδης : https://www.skroutz.gr/s/346329/Fujitsu-ASYG09LUC.htmlΣε λιγότερα χρήματα :https://www.skroutz.gr/s/3269155/LG-Libero-P09RK.htmlΑλλα μικρότερης ενεργειακής κλάσης και απο τι βλέπω είναι εξίσου αθόρυβο με το αλλο lg που σου πρότεινα . Σίγουρα θα έχουν κάποια άλλη διαφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως π.χ φίλτρα (λιγότερα ) Εγω θα σου πρότεινα το πρώτο LG που έβαλα σε λινκ και ύστερα το fujitsu .
dimitris08 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά επειδή θ' αγοράσω δύο κλιματιστικά για τα υπνοδωμάτια δε μπορώ να ανέβω πάνω από 450 ευρώ για το καθένα. Να είσαι καλά
efkola Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα! Ψάχνω inverter κλιματιστικό για υπνοδωμάτιο διαστάσεων περίπου 4x4 μέτρα και 3,20 μέτρα ύψος.Το σπίτι βρίσκεται στο 2ο όροφο,είναι παλιό,χωρίς μόνωση και έχει αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια. Επομένως σωστά κοιτάζω για 9άρι ή είναι καλύτερα να πάρω 12άρι ώστε να αποδίδει καλύτερα; Σκεφτόμουν κάτι σε Τoyotomi,Gree, Inventor ή Fujitsu...οι τιμές κυμαίνονται από 380€ μέχρι 460€ περίπου. Μ'ενδιαφέρει πολύ (εκτός φυσικά από την απόδοση)η χαμηλή κατανάλωση ,η εγγύηση-υποστήριξη και δευτερευόντως ο θόρυβος. Με μια γρήγορη ματιά στο skroutz έχω ξεχωρίσει τα εξής 1. Site: Inventor-Passion-P4MVI-09WFR 2. Site: Inventor-Life-L2VI-L2VO-09 3. Site: Gree-Change-GRS-101-EI-JCDA-N2 4. Site: Toyotomi-Izuru-Eco-TRN-TRG-528ZR 5. Site: Gree-Cozy-GRS-101-EI-JCF1-N2 6. Site: Fujitsu-ASYG25LLCP 7. Site: Fujitsu-ASYG09LLC-AOYG09LL
Locke_John Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδια. Ψαχνουμε κ εμεις κλιματιστικο, για σαλόνι (αρα θα ηταν καλο να ειναι και καπως ομορφο) περιπου 40τετραγωνικά χώρος. εχετε να μου προτεινετε κατι? μαλλον για 18000btu ειμαστε, θα θελαμε με wifi και οπωσδηποτε inverter. χρηση και για θερμανση προοριζεται. αγορά από skroutz προτεινετε? με την τοποθετηση ομως τι γινεται. (περιοχη κεντρο Αθηνας). budget έως 700 περιπου.
johnieXoX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 επειδή χάλασε προ ημερών ένα firstline (τίποτα ιδιαίτερο) ρώτησα τον τεχνικό (μεγάλος άνθρωπος, συνταξιούχος που κυριακή πρωί τον πήραν για δυο ακόμα επισκευές air condition) τι προτείνει από όσα έχει δει.. μακριά από samsung, καίγονται οι πλακέτες και είναι ασύμφορη η επισκευή και ποτέ δεν έχει επισκευάσει fujitsu. αυτά πληροφοριακά
Προτεινόμενες αναρτήσεις