Shitty Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπερα, Στην προσπαθεια μου να αλλαξω ψυκτρα στον επεξεργαστη μου ακουμπησα την παστα.Σ ολα τ βιντεακια που ειδα ελεγαν να προσεχουμε να μην την ακουμπησουμε.Υπαρχει καποιος κινδυνος;;
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τι κίνδυνος να υπάρχει?! Απλά καθάρισε καλά τα χέρια σου με ειδικό καθαριστικό ή με οινόπνευμα/ασετόν και μετά με σαπούνι. Δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα 1
Shitty Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλως σ ευχαριστω παρα πολυ γιατι ειμαι νεος σ αυτα και τ βιντεακια π εβλεπα με τρομαξαν λιγακι.
mindtrapper Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Και εγώ άλλαξα σε ένα laptop προχθές και επειδή είχε μείνει λίγο καιρό χύθηκε παραπάνω και μου έκανε τα χέρια χάλια. Ζω ακόμη. Καλό δεν είναι να την αφήσεις για πολύ ώρα αλλά αν την καθαρίσεις με οινόπνευμα μέσα σε 5-10 λεπτά δεν παθαίνεις κάτι. 1
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Απλά λερώνεσαι. Εκτός αν την φας. Που κι αυτό παίζεται! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 το προσεξε μην την αγγιξεις εννοει μην την αγγιξεις και χαλασεις την λεια επιφανεια που εχεις δημιουργησει (αφου την εχεις απλωσει) η θερμοαγωγιμη πολλες φορες αν δεν την βαλεις καλα (βαλεις μεγαλη ποσοτητα ή δεν απλωθει σωστα) κανει μεγαλυτερο κακο απο οτι αν δεν εβαζες καθολου! δεν εχεις να φοβασαι τιποτα 1
defacer Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Γενικά επειδή η πάστα θέλει όσο το δυνατόν καλύτερη επαφή (γι' αυτό καθαρίζουμε πρώτα με οινόπνευμα πριν τη βάλουμε) το να την ακουμπήσεις είναι πρόβλημα με την έννοια ότι μπορεί να χαλάσεις την απλωμένη επιφάνεια, να προσθέσεις σκόνες/βρωμιές, κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα