Valerie_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Σε εμένα έτυχε να ανοίξουν γράμμα και να το διαβάσουν. Έτσι απλά. Τι να λέμε τώρα έχει σκαγιωμενο κόσμο.
antoniapro Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Σε εμένα έτυχε να ανοίξουν γράμμα και να το διαβάσουν. Έτσι απλά. Τι να λέμε τώρα έχει σκαγιωμενο κόσμο. Καλά κι εμένα στο παλιό σπίτι μου, άνοιγαν συνέχεια τους λογαριασμούς μου. Συνέχεια!
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλά κι εμένα στο παλιό σπίτι μου, άνοιγαν συνέχεια τους λογαριασμούς μου. Συνέχεια! Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν απολύτως λόγο να ανοίξει κάποιος τον λογαριασμό κάποιου άλλου!!! 1
antoniapro Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν απολύτως λόγο να ανοίξει κάποιος τον λογαριασμό κάποιου άλλου!!! Υποθέτω πως ήταν η διαχειρίστρια, η οποία ήταν καλός άνθρωπος σε γενικές γραμμές, αλλά και πολύ περίεργη, ήθελε να τα ξέρει όλα, για όλους. Όταν λέω λογαριασμούς, εννοώ φως, νερό κλπ
kage Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μπορει να ανοιχτηκε στο τελωνειο. και να ανοιχτηκε μετα το ξανασφραγιζουν και βαζουν αυτοκολλητο δικο τους. 2
forgotten Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 εμενα μου τυχε να περιμενω ενα βιντεοπαιχνιδι και να παραλαμβανω μονο το κουτι και αφαντη την κασετα ,(nds) αν και δεν ηταν λαθος απο οτι πιστευω του πωλητη μοιραστηκαμε το κοστος στο τελος
Crash_Batic Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Όλα παίζουν σαν ενδεχόμενα. Και το ταχυδρομείο (δεν λεω σκέτο ταχυδρόμος) αλλά και περαστικός. Η αλήθεια ειναι οτι αν το είχε κάνει ο ταχυδρόμος δεν θα σου χτυπούσε να κατέβεις, αλλά θα το άφηνε ή θα χτύπαγε σε αλλον. Το να χτυπησε ο ταχυδρομος,να ειδε οτι "ουτε φωνη ουτε ακροαση" απο σενα,να το ανοιξε και να πηρε οτι πηρε δεν παιζει?
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το να χτυπησε ο ταχυδρομος,να ειδε οτι "ουτε φωνη ουτε ακροαση" απο σενα,να το ανοιξε και να πηρε οτι πηρε δεν παιζει? Τελευταία πιθανότητα να το πήρε ο ταχυδρόμος...ο άνθρωπος κοιτάει να παραδώσει δέματα / γράμματα και να τελειώνει..σιγά μη κάθεται να ανοίγει το κάθε πακετάκι από το ebay μπας και βρει τίποτα καλό
The_Judas Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ο ταχυδρόμος αν ήθελε να το κλέψει, δεν θα άφηνε ενοχοποιητικά στοιχεία (ανοιχτό φάκελο). Άλλωστε αν είναι απλό γράμμα δεν υπάρχει tracking ώστε να τον κατηγορήσουν. 1
Crash_Batic Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ο ταχυδρόμος αν ήθελε να το κλέψει, δεν θα άφηνε ενοχοποιητικά στοιχεία (ανοιχτό φάκελο). Άλλωστε αν είναι απλό γράμμα δεν υπάρχει tracking ώστε να τον κατηγορήσουν. Και γιατι να μην το κανει απο την στιγμη που δεν προκειται να τον κατηγορησουν βασιμα?
scullyist Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατί είναι άκρως ποντιακό να επιλέγει κανείς "δεν θα με κατηγορήσουν βάσιμα" αλλά να έχει βάλει τον εαυτό του στην λίστα των πιθανών υπόπτων, από το να μην τον κατηγορήσουν καθόλου (με το να πάρει τον φάκελο κι απλά ο παραλήπτης να αναρωτιέται γενικά κι αόριστα γιατί ακόμα δεν παρέλαβε). Τόσο δύσκολο πια; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από scullyist 1
revolver1990 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Είναι σοβαρό και άκρως ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει με τα γράμματα/δέματα στις πολυκατοικίες.Να ανοίγουν λογαριασμούς,να κλέβουν δέματα και τα λοιπά.Όταν έμενα με τους γονείς μου στην πολυκατοικία αρχικά μου είχαν κλέψει ένα δέμα που είχε έρθει από L.A με μπλουζίτσα linkin park και τα λοιπά σύνεργα που όλα ήταν συλλεκτικά και είχα πληρώσει 59 ευρώ back in 2003,Την ίδια χρονιά μου κλέψανε 5 games συλλεκτικά editions που μου τα έστειλε ο ξάδερφος από την Αυστραλία.Έτσι λοιπόν και γω κατέβηκα κάτω και τοιχοκόλλησα στον πίνακα ανακοινώσεων ένα χαρτάκι που έγραφα "Έτσι και σε βρω π@ύστη που με κλέβεις θα φας το ξυλίκι της ζωής σου"....τελικά το είδαν οι δικοί μου το πρωί της επόμενης μέρας και τις έφαγα καλά τότε.Τουλάχιστον από εκείνη την περίοδο και μετά δεν μου ξανα πήραν τίποτα και γω ο ίδιος προσπάθησα να αποφεύγω τις παραλαβές από το σπίτι....βέβαια ακόμα ανοίγουν λογαριασμούς από ότι μου λένε...ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ
Pa0ki Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Και γιατι να μην το κανει απο την στιγμη που δεν προκειται να τον κατηγορησουν βασιμα? Αν ήθελε να ο κλέψει ο ταχυδρόμος, απλά έπαιρνε τον φάκελο και ακόμη θα περίμενε ο παραλήπτης
vk13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν απολύτως λόγο να ανοίξει κάποιος τον λογαριασμό κάποιου άλλου!!! Υπάρχει και ηλίθιος κόσμος που τα ανοίγει έτσι απλά απο περιέργια για να δει πόσα πληρώνεις... Πάντως κατά 99% πιστεύω στον TS την έκανε κάποιος από την πολυκατοικία (μόνιμος ή επισκέπτης). Τα πιτσιρίκια είναι συνήθως ύποπτα για κάτι τέτοια αλλά αν δεν έχεις αποδείξεις τρέχα γύρευε... Ο ταχυδρόμος δεν παίζει, αν ήταν δε θα το έφερνε καν και ο παραλήπτης ακόμα θα ψαχνόταν. Εγώ παραγγέλνω συχνά από εξωτερικό. Μια φορά είχε αργήσει αρκετά ένα δέμα από Iherb και υπέθεσα ότι χάθηκε. Μάλιστα θεώρησα ύποπτο έναν καινούριο τότε ενοικιαστή στην πολυκατοικία. Έκανα παράπονα στον ταχυδρόμο γιατί όλα τα άφηνε κάτω στην είσοδο και δε χτύπαγε και από τοτε μου τα φέρνει όλα στην πόρτα. Ακόμα και όταν δεν με βρει πάει σε γείτονα γνωστό μου και το αφήνει, οπότε σε καλό μου βγήκαν τα παράπονα... Το δέμα εκείνο ήρθε τελικά καθυστερημένο μετά από κάνα 2μηνο από Αμερική. Τις προάλες μου έστειλαν συστημένο γράμμα από δημ. υπηρεσία με αναγραμματισμό και λάθος νούμερο στη διεύθυνση και ο άνθρωπος θυμόταν όνομα και μου το έφερε στη πόρτα. Ακόμα θα τρεχα... Τώρα πλέον αξίζει και φιλοδώρημα γιατί δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα και όλα τα φέρνει στην πόρτα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις