Captain Nemo Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Mπορεί το επαγγελματικό κατς να έχει αρκετό θεατρινισμό, δεν είναι όμως για όλους. Σε αυτό εργάζονται υπερανθρώπινα όντα, τα όποία πληρώνουν με την υγεία τους την ενασχόλησή τους αυτή, για ευνόητους λόγους.Ο Ultimate Warrior ήταν ένας πραγματικός θρύλος του αθλήματος. Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματά της Τετάρτης οι Ultimate Warrior κάτι που ανακοίνωσε η WWE. «Η WWE είναι σοκαρισμένη και βαθύτατα θλιμμένη στο άκουσμα του θανάτου ενός από τους πιο γνωστούς Superstars του χώρου, του Ultimate Warrior. O Warrior άρχισε την καριέρα του το 1987 και γρήγορα έγινε ένας από τους σημαντικότερους παλαιστές στην ιστορία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση… Ο κατά κόσμον Jim Hellwig μαζί με τους υπόλοιπους αστέρες του χώρου, όπως ο Hulk Hogan, o Mr Perfect (και αυτός πέθανε), Macho Man Rnady Savage (και αυτός πέθανε), Andre The Giant (και αυτός πέθανε), Dusty Rhodes , Jimmy Snuka, Steve Austin, Undertaker, The Rock κατάφεραν να αλλάξουν την ιστορία του WWE κάνοντας το Νο1 στο χώρο του θεάματος με εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο. http://allaksogolies.gr/pethane-trylos-toy-wrestling-ultimate-warrior-vid/ 2
liopyr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Θύματα μιας βιομηχανίας θεάματος που μας σπάμμαρε στα παιδικά μας χρόνια. Κρίμα. Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρίκο να παίζει με τις μινιατούρες τους σε αυτοσχέδιο ρινγκ. Επί της ευκαιρίας, για όποιον δεν το έχει δει, http://www.imdb.com/title/tt1125849/ . 5
vk13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ακόμα θυμάμαι τους αγώνες του με τον Ηulk Hogan... RIP Ένα άλλο σημαντικό γεγονός του wrestling ήταν ότι έσπασε το streak του the undertaker οπότε λογικά σύντομα θα αποχωρήσει και αυτός από το wrestling...
8-bitMUSIC Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 RIP Λίγο άσχετο αλλά βλέπω ανθρώπους να κάνουν σαν τρελοί για wwe ενώ απλά είναι όλο στημένο! ! 3
Cryptic Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα... θέατρο - understatement of the century. 5
gdriver Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 και να σκεφτειτε παιδιά πως μόλις μία εβδομάδα έβαλα στο youtube να ξαναδω (στο άσχετο εντελώς) τον τελικό με τον hulk hogan. εντάξει μπορεί να ήταν και είναι εντελώς σκηνοθετημένο το όλο wwf-wwe αλλά και πάλι αυτός ο τελικός ήταν κάτι. μετά παρακολούθησα τη συνέντευξη του hellwig όπως και άλλων και κατα γενικότερη παραδοχή ήταν και πολύ καλός ως άνθρωπος o ultimate. πολύ κρίμα , ας αναπαυτεί εν ειρήνη και κουράγιο στην οικόγενεια του .
leonidas_fs Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα... θέατρο - understatement of the century. Ακριβώς αυτό...Ελα ρε μ@λ@κες πιο ψέμα πεθαίνεις, τι μου λέτε τώρα!! Έβαλα να το δω και σε 40 sec το έκλεισα! Υποβιβάζεις την νοημοσύνη σου αν κάτσεις να το δεις αυτό! 3
Fotis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το εβλεπα και εγω ηταν απο τα πρωτα εντυπωσιακα θεαματα για την ανυπαρκτη τηλεοραση που ειχαμε ,ειμασταν πιτσιρικια τοτε ρε .Τωρα συμφωνω δεν βλεπεται (νομιζω πως ηταν σε δορυφορικο ομως) ο ultimate warrior ηταν απο τους αγαπημενους μου . 2
Ntinaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 RIP Λίγο άσχετο αλλά βλέπω ανθρώπους να κάνουν σαν τρελοί για wwe ενώ απλά είναι όλο στημένο! ! εδω μερικοι βλεπουν ελληνικο ποδοσφαιρο 10
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εμένα ήταν ο αγαπημένος μου ο Ultimate Warrior. (Γράψαμε και στο αντίστοιχο WWE topic http://www.insomnia.gr/topic/482539-wwe/?p=53109421) Tότε που ήμασταν παιδιά (στον Αντ-1 δεν τα έδειχνε; "Γίγαντες του κατς". ) και λέγαμε "πώπω!". Τώρα εντάξει, τα βλέπεις με άλλο μάτι, θέατρο μεν και τα διάφορα pre-show που φωνάζουν σαν τρελοί (ειδικά ο UW ) που είναι για γέλια, αλλά γίνονται τραυματισμοί και βλέπεις πώς αρκετές φορές ο άλλος μπορεί να έχει σπάσει κάτι, αλλά το "καταπίνει" και συνεχίζει όπως λέει το σενάριο, γιατί δεν γίνεται να πει "στοπ". Είναι πρόβλημα πάντως ότι οι περισσότεροι εκείνης της γενιάς από αναβολικά ή άλλους λόγους έχουν "φύγει". Επίσης την Δευτέρα που πέρασε αν δεν κάνω λάθος, μπήκε ο UW στο Hall of Fame, μετά από πολλά χρόνια που τον είχαν στην μπούκα και τον χλεύαζαν για διαφόρους λόγους από το WWE. Και είπε αυτό: Μήπως ήξερε ότι είχε πρόβλημα; Ή απλά της μοίρας; Ποιος ξέρει. Ήταν μορφή πάντως. RIP 1
ultralisk Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ναι γιατί είμαι σίγουρος ότι πολλοί το θεωρούν αληθινό...ΝΟΤ όσοι το έβλεπαν το παρακολουθούσαν για χαβαλέ και όχι γιατί νόμιζαν πως αυτά είναι αληθινά...λολ δλδ
Chrisxxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μη λέτε ότι θέλετε, όλα ήταν αληθινα!! Η απόδειξη είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει κάποιος που να είναι τόσο κακός ηθοποιος όσο ο Hulk Hogan Ειχα τρέλα μικρός με τον Ultimate Warrior!
Gtr34 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ποιο ελληνικο καναλι εδειχνε τους αγωνες, θυμαστε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα