papajohnnnn Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλησπερα σας.εντος των ημερων θα με απολυσουν απο την εργασια μου,στην οποια ξεκινησα στις 22/2/2013 με 4ωρη συμβαση. Κλεινω δηλαδη σε 10 μερες 14 μηνες εργασιας.Πριν απο αυτη την δουλεια,δεν ειχα ξαναδουλεψει,ηταν η πρωτη μου δουλεια. Δικαιουμαι επιδομα ανεργιας;
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλησπερα σας.εντος των ημερων θα με απολυσουν απο την εργασια μου,στην οποια ξεκινησα στις 22/2/2013 με 4ωρη συμβαση. Κλεινω δηλαδη σε 10 μερες 14 μηνες εργασιας.Πριν απο αυτη την δουλεια,δεν ειχα ξαναδουλεψει,ηταν η πρωτη μου δουλεια. Δικαιουμαι επιδομα ανεργιας; Εφόσον δούλεψες με καθεστώς 4ωρης (καθημερινής ελπίζω) απασχόλησης, τα ένσημα που πρέπει να έχεις σύμφωνα με το νόμο είναι 25 για κάθε μήνα. Δεδομένου ότι κλείνεις 14 μήνες απασχόλησης (θα απολυθείς 22/4/2014) πληροίς τα κριτήρια διότι: Έχεις συμπληρώσει 80 ένσημα μέσα στο 2014 Έχεις συμπληρώσει 80 ένσημα μέσα στο 2013 Έχεις συμπληρώσει 125 ένσημα το τελευταίο 14μηνο, αφαιρώντας τους δύο τελευταίους μήνες (περίοδος αναφοράς: 22/2/2013 - 21/2/2014) Τώρα, αν για κάποιο λόγο τα ένσημά σου κάθε μήνα ήταν λιγότερα (πχ εκ περιτροπής εργασία κτλ), θα πρέπει να το δεις. Οι προϋποθέσεις στην περίπτωσή σου είναι αυτές: Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες. Επίδομα ανεργίας δικαιούται και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει στα δύο προηγούμενα, πριν από την απόλυσή του χρόνια, 200 ημέρες εργασίας (χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών), από τις οποίες 80 ημέρες, το λιγότερο το χρόνο.
Street-Fighter Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 @@ ψηλέ. Θα πέσει λόρδα :/ 220 ευρώ νομίζω ιθα πάρεις και αυτο κάθε 3ης μήνες :/ συλληπτήρια.Άναψε και λαμπάδα καλού κακού ισως πιάσει η ευχή. Το ποστ αυτο περιγράφει τη πραγματικότητα που βρίσκονται οι άνεργοι πολίτες στο Ελληνικό κράτος με σατιρισμό. 1
rus Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Kαλυτερα να μην τα παρεις γιατι η Εφορια θα στα ζητησει πισω τριπλα ΣΟΚ! Η εφορία ζητά στο τριπλάσιο όσα πήραν οι άνεργοι από επιδοτούμενα σεμινάρια!
Rizas Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Kαλυτερα να μην τα παρεις γιατι η Εφορια θα στα ζητησει πισω τριπλα ΣΟΚ! Η εφορία ζητά στο τριπλάσιο όσα πήραν οι άνεργοι από επιδοτούμενα σεμινάρια! Αυτό είναι λάθος και θα διορθωθεί !! Λίγη λογική ρε παιδιά δεν γίνεται αυτό!
rus Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ποιο απ ολα να διορθωσουν φιλε μου, ποια λογικη?? Τα λεω και σε διπλανο θρεντ, δε θα πιστευουμε αυτα που θα κληθουμε να πληρωσουμε...
papajohnnnn Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εφόσον δούλεψες με καθεστώς 4ωρης (καθημερινής ελπίζω) απασχόλησης, τα ένσημα που πρέπει να έχεις σύμφωνα με το νόμο είναι 25 για κάθε μήνα. Δεδομένου ότι κλείνεις 14 μήνες απασχόλησης (θα απολυθείς 22/4/2014) πληροίς τα κριτήρια διότι: Έχεις συμπληρώσει 80 ένσημα μέσα στο 2014 Έχεις συμπληρώσει 80 ένσημα μέσα στο 2013 Έχεις συμπληρώσει 125 ένσημα το τελευταίο 14μηνο, αφαιρώντας τους δύο τελευταίους μήνες (περίοδος αναφοράς: 22/2/2013 - 21/2/2014) Τώρα, αν για κάποιο λόγο τα ένσημά σου κάθε μήνα ήταν λιγότερα (πχ εκ περιτροπής εργασία κτλ), θα πρέπει να το δεις. Οι προϋποθέσεις στην περίπτωσή σου είναι αυτές: Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες. Επίδομα ανεργίας δικαιούται και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει στα δύο προηγούμενα, πριν από την απόλυσή του χρόνια, 200 ημέρες εργασίας (χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών), από τις οποίες 80 ημέρες, το λιγότερο το χρόνο. Ειναη σιγουρο οτι η τελευται διετια μετριεται σαν 2013/2014 η μηπως ειναι 2012/2013;;το 2014 δεν εχει τελειωσει...αν ειναι ετσι,δεν δικαιουμαι
rus Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Oι συμβασιουχοι των οποιων η συμβαση καποια στιγμη θα ληξει, θεωρουνται απολυμενοι και δικαιουνται επιδοματος ανεργιας?
papajohnnnn Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Oι συμβασιουχοι των οποιων η συμβαση καποια στιγμη θα ληξει, θεωρουνται απολυμενοι και δικαιουνται επιδοματος ανεργιας?Η συμβαση μου ειναι αοριστη!!!Δεν ειναι τριμηνη.Oι συμβασιουχοι των οποιων η συμβαση καποια στιγμη θα ληξει, θεωρουνται απολυμενοι και δικαιουνται επιδοματος ανεργιας?οχι,θα πρεπεο να εχει κλησει 14 μηνο
DrLo Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Kαλυτερα να μην τα παρεις γιατι η Εφορια θα στα ζητησει πισω τριπλα ΣΟΚ! Η εφορία ζητά στο τριπλάσιο όσα πήραν οι άνεργοι από επιδοτούμενα σεμινάρια! Ακόμα και αν πάρουμε στα σοβαρά μια επιστολή που μπορεί να στάλθηκε για οποιοδήποτε λόγο και δημοσιέύεται από το αξιόπιστο μακελιό.γρ ... γιατί θα πάνε στην κλίμακα επαγγελματιών και όχι μισθωτών αφού θα έχουν εισόδημα από 1 και μόνο "πελάτη" ? επίσης τι σχέση έχει το επιδοτούμενο σεμινάριο με το επίδομα ανεργίας ?
rus Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ποια επιστολη φιλε και ποιο αξιοπιστο μακελειο, οι φοροτεχνικοι το λενε αυτο.
papajohnnnn Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εφόσον δούλεψες με καθεστώς 4ωρης (καθημερινής ελπίζω) απασχόλησης, τα ένσημα που πρέπει να έχεις σύμφωνα με το νόμο είναι 25 για κάθε μήνα. Δεδομένου ότι κλείνεις 14 μήνες απασχόλησης (θα απολυθείς 22/4/2014) πληροίς τα κριτήρια διότι: Έχεις συμπληρώσει 80 ένσημα μέσα στο 2014 Έχεις συμπληρώσει 80 ένσημα μέσα στο 2013 Έχεις συμπληρώσει 125 ένσημα το τελευταίο 14μηνο, αφαιρώντας τους δύο τελευταίους μήνες (περίοδος αναφοράς: 22/2/2013 - 21/2/2014) Τώρα, αν για κάποιο λόγο τα ένσημά σου κάθε μήνα ήταν λιγότερα (πχ εκ περιτροπής εργασία κτλ), θα πρέπει να το δεις. Οι προϋποθέσεις στην περίπτωσή σου είναι αυτές: Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες. Επίδομα ανεργίας δικαιούται και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει στα δύο προηγούμενα, πριν από την απόλυσή του χρόνια, 200 ημέρες εργασίας (χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών), από τις οποίες 80 ημέρες, το λιγότερο το χρόνο. Ειναι 22 τα ενσημα.Εκανα αιτηση και περιμενω.Ο υπαλληλος μου πε παντως οτι δικαιουμαι αλλα δεν ξερω εχω μπερδευτη. Εχω 226 ενσημα το 2013 και 88 το 2014 απο τα οποια αφαιρουνται οι τελευταιοι 2 μηνες,αρα 44. Δεν εχω συμπληρωσει 80 ενσημα το 2014 για να το παρω. Στις προυποθεσεις λεει οτι πρειε να χεις 80 και 80 τα 2 τελευταια χρονια χωρις να μετρανε οι τελευταιοι 2 μηνες
Street-Fighter Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πηγαινε το αλλο σε δυο μηνες και ξανα κανε αφου δεν μετρανε οι 2 τελευταιοι μηνες....Τα @ρχιδια...Για 3μηνο σε βλεπω...μακαρι να κανω λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα