Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσωπικα παντως ναι ακριβως για αυτο τον λογο θα το δοκιμασω (αν παιζει κιολας στο pc μου εχω i5 2400) λογω του ντορου που εγινε, δεν με βλεπω να παιζω super mario ή sonic ή το hunter game οποτε δεν βλεπω λογο να αγορασω την κονσολα

• Like 1
Δημοσ.

Mε το μηχανάκι της υπογραφής έχω 25-30 fps που μου φαίνονται πολύ καλά σε σχέση με πριν.

Βέβαια δεν το βλέπω όσο όμορφο δείχνει στα βίντεο π ανεβάσατε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Mε το μηχανάκι της υπογραφής έχω 25-30 fps που μου φαίνονται πολύ καλά σε σχέση με πριν.

Βέβαια δεν το βλέπω όσο όμορφο δείχνει στα βίντεο π ανεβάσατε.

Δεν φαίνεται όπως οι φωτογραφίες που ανέβασα με το clarity? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Federacion είπε

Τα έβαλα είναι ακόμη αρκετά λευκό, εντάξει θα αλλάξω το gamma και θα στρώσει θαρρώ.

Δεν καταλαβαινω για πιο λογο τα ιδια settings εχουμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.  Δεν βρήκα τόπικ με προτάσεις παιχνιδιών (τουλάχιστον στις πρώτες σελίδες), οπότε λογικά εδώ είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω.

Ψάχνω κανένα παιχνιδάκι για να παίξω, κάτι που να μην απαιτεί τρελή σκέψη (δηλαδή χωρίς πολλούς και δύσκολους γρίφους κλπ), ούτε καμιά πολύ βαριά ατμόσφαιρα (δεν θέλω να ψυχοπλακωθώ ή να σφιχτώ με κανένα horror survival; game) . Βασικά παιχνίδι για να καθαρίζει το μυαλό και να ξελαμπικάρει προσωρινά σε διαλείμματα από την δουλειά. Τελευταίο παιχνιδάκι που έπαιξα και πληρούσε τις παραπάνω προϋποθέσεις ήταν το Just Cause 3.

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο νου μου ως κατηγορία, έκανα μια προσπάθεια με το DiRT Rally, αλλά δεν ψήθηκα, το έβγαλα στο 10λεπτο. Οπότε φεύγουν τα racing από την λίστα. NBA2k είναι σιγουράκι, αλλά ψάχνω και τίποτα άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...