evabb Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 πω πω ρε μαλακα. τι ορεξη ειναι αυτη που την εχουν καποιοι. χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι αν ειχε γυναικα, γκομενα, ξωγαμα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. 1
Grey Warden Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ο Tilemaxx (αρχικός πόστερ) καθαρίζει τη μύτη του και φτιάχνει καφέ και κίτρινους πύργους πάνω στο πληκτρολόγιο του. Τί; Δεν με πιστεύετε; Αν ελέγξετε το ποστ μου, είναι αυθεντικό. Άρα; 1
rikos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Τα απόκρυφα δεν αναγνωρίζονται απ'την εκκλησία ως αυθεντικά.Απλά από ορισμένα (ελάχιστα) απόκρυφα τα οποία αναφέρουν πράγματα που υπήρχαν και στην (προφορική κυρίως) παράδοση τα χρησιμοποιεί η εκκλησία σε ορισμένες γιορτές κτλ. Εξωχριστιανικες μαρτυρίες για τον Ιησού ως ιστορικό πρόσωπο υπάρχουν : Του Ιουδαίου ιστορικού φλαβιου Ιωσηπου 37μχ -95μχ). Του Σαμαρείτη Θάλλου που έγραψε στην Ρώμη το 52μχ σχετικά με την σταύρωση. Του Σύρου στωικού φιλοσόφου Mara bar saraplon ο οποίος αναφέρει την καταδίκη του Ιησού το 73μχ. Του Ρωμαίου ιστορικού Κορνήλιου Τάκιτου (55μχ- 116 μχ) που αναφέρει στο έργο του κάποιες ιστορικές πληροφορίες για τον Ιησού. Τώρα για τον πάπυρο,γράφτηκε περίπου το 600μχ θα μπορούσε να τον είχε γράψει ο οποιοσδήποτε οπότε δεν τον θεωρώ σημαντικό εύρημα. Καλα μη βαζεις το χερι σου στην φωτια. Οι περισσοτερες απο αυτες τις ιστορικες μαρτυριες, μη σου πω ολες, ειναι μεταγενεστερων χριστιανων. Για ρωτα ποιες απο αυτες τις μαρτυριες που η εκκλησια τις χαρακτηριζει ως ιστορικες αναγνωριζονται και απο την επιστημη της ιστοριογραφιας ως τετοιες.
g_alkis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Κι αναρωτιόμουν πότε θα ανοίξει τόπικ για τον Ιησού καθώς πλησιάζει το Πάσχα 5
insomniaK Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Φέτος το λύσαμε το πρόβλημα της ύπαρξης του υιου του θεού στη γη και πήγαμε στη σύζυγο... Μονο σε εμένα φαίνεται περίεργο πως κάποιοι πιστεύουν: 1. Στην ύπαρξη του θεού 2. Ο οποίος έχει και υιό 3. Που γεννήθηκε από παρθένα 4. Ήταν κι ο ίδιος αμόλυντος για 30+ χρόνια Και τώρα πέφτουν από τα σύννεφα που κάπου αναφέρεται πως μπορεί να είχε και σύζυγο;;;; Σε αυτήν την ιςτορία ειναι φανερό πως το μονο απίστευτο είναι πως ο ήρωας της μπορεί να ήταν νυμφευμένος... 5
mathsrule Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε οι Άθεοι με εμάς τους Χριστιανούς. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Έτσι όπως εγώ δεν προσβάλλω την αθεότητά σας, έτσι κι εσείς να μην προσβάλλετε την θρησκεία στην οποία πιστεύω. Δεν θες να πιστεύεις και νομίζεις πως είσαι υπεράνω; Μπράβο σου και μαγκιά σου, απλά μην ασχολείσαι με εμένα και την θρησκεία μου. Το να βγαίνεις σε φόρουμ κτλ και να μειώνεις τόσο τις άλλες θρησκείες όσο και τα άτομα που τις πιστεύουν, δεν αυξάνει το iQ σου, ίσα-ίσα που κάνει το αντίθετο. My 2 cents. 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Έτσι όπως εγώ δεν προσβάλλω την αθεότητά σας, έτσι κι εσείς να μην προσβάλλετε την θρησκεία στην οποία πιστεύω. που το ξέρεις ότι δεν προσβάλεις? κάποιος μπορεί να προσβάλεται μόνο και μόνο επειδή τα λες αυτά... δεν προσβάλονται όλοι από τα ίδια πράγματα... 1
mathsrule Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 που το ξέρεις ότι δεν προσβάλεις? κάποιος μπορεί να προσβάλεται μόνο και μόνο επειδή τα λες αυτά... δεν προσβάλονται όλοι από τα ίδια πράγματα... Εάν προσέβαλα κανέναν (άθελά μου φυσικά) να μου το πει να του ζητήσω δημοσίως συγγνώμη. Παρ' όλα αυτά δεν πιστεύω να λέω κάτι παράλογο στο παραπάνω μου post.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 για κάποιους μπορεί να είναι, φαντάζεσαι λοιπόν να μην μπορούμε να πούμε τπτ επειδή κάποιος κάπου μπορεί να προσβάλεται? 1
mathsrule Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 για κάποιους μπορεί να είναι, φαντάζεσαι λοιπόν να μην μπορούμε να πούμε τπτ επειδή κάποιος κάπου μπορεί να προσβάλεται? Το πας στο άλλο άκρο τώρα και το ξέρεις. Άλλο το να γίνεται κόσμια συζήτηση με σεβασμό στα πιστεύω του άλλου, και άλλο το να συμβαίνει αυτό που γίνεται σε αντίστοιχα topic του insomnia χρόνια τώρα (και από συγκεκριμένα μέλη κιόλας). Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το πας στο άλλο άκρο τώρα και το ξέρεις. Άλλο το να γίνεται κόσμια συζήτηση με σεβασμό στα πιστεύω του άλλου, και άλλο το να συμβαίνει αυτό που γίνεται σε αντίστοιχα topic του insomnia χρόνια τώρα (και από συγκεκριμένα μέλη κιόλας). Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου. δεν το πάω σε κανένα άλλο άκρο, ρεαλιστής είμαι και σκέφτομαι όλες τις περιπτώσεις... εκτός αν υπάρχει κάποιο "standard" όριο στις προσβολές ή στα πιστεύω κάποιου και δεν το ξέρω...
Ultimategr Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το πας στο άλλο άκρο τώρα και το ξέρεις. Άλλο το να γίνεται κόσμια συζήτηση με σεβασμό στα πιστεύω του άλλου, και άλλο το να συμβαίνει αυτό που γίνεται σε αντίστοιχα topic του insomnia χρόνια τώρα (και από συγκεκριμένα μέλη κιόλας). Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου. Συμφωνω πλήρως μαζι σου και μαλιστα ορισμενοι βρηκαν Μεγαλη Εβδομαδα να πουν όλα αυτά.Λιγος σεβασμος στις Αγιες αυτές ημερες και στην πιστη των υπολοιπων.
mathsrule Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 δεν το πάω σε κανένα άλλο άκρο, ρεαλιστής είμαι και σκέφτομαι όλες τις περιπτώσεις... εκτός αν υπάρχει κάποιο "standard" όριο στις προσβολές ή στα πιστεύω κάποιου και δεν το ξέρω... Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που είπα.
Lucifer Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε οι Άθεοι με εμάς τους Χριστιανούς. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Έτσι όπως εγώ δεν προσβάλλω την αθεότητά σας, έτσι κι εσείς να μην προσβάλλετε την θρησκεία στην οποία πιστεύω. Deal with it. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα