killer76 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ρε παιδια κατεβασα ενα keylogger http://download.cnet.com/Free-Keylogger-Pro/3000-2162_4-75886072.html ναδοκιμασω κατι και απο τοτε νομιζω δεν μου δουλευει το copy/paste σε αρχεια. Βασικά δεν ξερω αν φταίει αυτό αλλά οπως και να έχει δεν ξέρω α) Πως ανοίγω το keylogger (πήγα στο path της εγκατάστασης και οταν τρεχω το exe μου λεει οτι η εφαρμογή τρέχει ήδη). Πως την ανοίγω ρε γαμώτο? Ουτε στο tray εχει κάτι ούτε τίποτα. β) Πως την αφαιρώ αν δεν λύσω το πρόβλημα?
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ουτε στο tray εχει κάτι ούτε τίποτα. Αυτό είναι το νόημα. Άμα το βλέπεις εσύ το βλέπουν κι όλοι οι άλλοι. Άμα δεις την εικόνα που έχει η σελίδα του link σου, σού λέει SHIFT - CTRL - ALT - K. Πάντως εγώ στη θέση σου θα το έβγαζα. Αν θες keylogger, ψάξε κάποιον από μια σοβαρή εταιρεία, κατά προτίμηση επί πληρωμή. Ό,τι free keylogger βρεις είναι πολύ πιθανό να κάνει "επιπλέον" δουλειά από αυτή που εσύ θες. Αν κοιτάξεις τα comments θα δεις πολλά να λένε ότι στέλνει κωδικούς και αλλού. Τώρα αν αυτό ισχύει δεν έχω ιδέα, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους προγράμματα.
killer76 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ φίλε μου!!! Ναι θα το βγάλω. Αν θέλω να βάλω άλλο έχεις να προτείνεις κάποιο?
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιον για να σου πω "αυτός είναι καλός". Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να προσέχεις ποιον θα επιλέξεις. Δε θα έδινες τα κλειδιά του σπιτιού σου σε κάποιον που δεν εμπιστεύεσαι, έτσι;
killer76 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ναι έχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα