Alekos Koan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Delta Raw σε νέες περιπέτειεςΕπίσης, από δω και στο εξής θα προσπαθώ να ανεβάζω με κάθε ανάρτηση και μια φώτο/εικόνα (χαμηλής ανάλυσης κατά κανόνα, για να ταιριάζει με τα γραπτά)Ο Δρόμος για τις Ζίνες 1
redhotstef Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Delta Raw σε νέες περιπέτειες Επίσης, από δω και στο εξής θα προσπαθώ να ανεβάζω με κάθε ανάρτηση και μια φώτο/εικόνα (χαμηλής ανάλυσης κατά κανόνα, για να ταιριάζει με τα γραπτά) Ο Δρόμος για τις Ζίνες Για εικονα βαλε κατι που δεν σηκωνεται..
Alekos Koan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Αυτο μαγκες πιστευω θα σας αρεσει - εστω η φωτογραφια, δουλευτηκε πολυ Είμαστε κάτι;
Mau-Maus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο !! Να σου πω, άμα σου κλέψω κανένα δεν πιστεύω να πειράζει ε ? πχ αυτό ''κι ακόμα δεν έχω ησυχάσει απ’ το βαθύ μίσος που βράζει πίσω απ’ το τρίξιμο των δοντιών μουγια τις αδικίες που έχουμε υποφέρειοι φτωχοί πρώτα απ’ όλακαι οι υπόλοιποι φτωχοί έπειτα.'' Μ άρεσε πολύ ..
Alekos Koan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 φιλε αυτο ειναι ενα απ τα λιγα που δεν το χω γραψει εγω δεν πιστευω οτι θα τον πειραξει παντως, κλεψε ο,τι θες, απλα θα σε παρακαλεσω ν' αναφερεις απο που το πηρες 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 απλα θα σε παρακαλεσω ν' αναφερεις απο που το πηρες Αυτό εννοείται - είμαι τίμιος κλεφτης Θα μπει μουσική και θα γίνει τραγούδι. Αν έχεις και άλλα σε παρόμοιο ύφος και αν θέλεις, στειλε μου τα σε πμ
Alekos Koan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ενός φίλου, τσεκ Πωλούνται μάσκες σε τιμές οδοντίατρου
redhotstef Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 φιλε αυτο ειναι ενα απ τα λιγα που δεν το χω γραψει εγω ς Συνεχισε να ανεβαζεις και αλλες ιστοριες φιλε. Ολο και καποια καλη παραγραφος θα υπαρχει που δεν την εχεις γραψει εσυ.. Χαχαχ ,
Alekos Koan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Κάτι που γραψα για σέναΑυτο παιδες πιστευω ειναι απ τα καλυτερα μου, ριξτε μια ματια
Alekos Koan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ριξτε βρε μια ματια στο τελευταιο, πιστευω ξεπερασα τον εαυτο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις