AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Αυτές τις μέρες έχω στο μυαλό μου αν θα έπρεπε ή όχι να πάρω SSD για το PC μου. Εντελώς ενημερωτικά το PC το έχω για παιχνίδια και για recordings(σε περίπτωση που κάποιος ήθελε να ρωτήσει για ποια χρήση έχω τον υπολογιστή). Αξίζει SSD σε έναν υπολογιστή που παίζει παιχνίδια,θα "τρέχει" πιο γρήγορα το μηχάνημα αν μπουν τα Windows πάνω του,μέχρι πόσα αξίζει να δώσει κανείς για έναν SSD. Να είστε όλοι καλά και καλή Μεγαλοβδομάδα σε όλους
SPANK Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αξίζει να βάλεις ssd και με το παραπανώ ωστε να δεις το λειτουργικό στο boot αλλα και γενικά τα προγράματα να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα και άμεσα , καλο ειναι στον ssd να εχουμε το λειτουργικό και τα προγράμματα και τα παιχνίδια , backups κτλπ σε αλλο δίσκο , σίγουρα πάντως θα δεις διαφορά στο σύστημα σου. Ενας καλος ssd στα 120gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35622&cat=6&sub=0&pmanuf=21&sort=3&step=undefinedκαι στα 250gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35624&cat=6&sub=0&pmanuf=21&sort=3&step=undefined
Millennium Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ότι αξίζει,αξίζει να πάρεις και επωφελούνται και κάποια (πολύ λίγα) παιχνίδια προς το παρόν.Πόσα σκέφτεσαι να δώσεις;
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αξίζει να βάλεις ssd και με το παραπανώ ωστε να δεις το λειτουργικό στο boot αλλα και γενικά τα προγράματα να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα και άμεσα , καλο ειναι στον ssd να εχουμε το λειτουργικό και τα προγράμματα και τα παιχνίδια , backups κτλπ σε αλλο δίσκο , σίγουρα πάντως θα δεις διαφορά στο σύστημα σου. Ενας καλος ssd στα 120gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35622&cat=6&sub=0&pmanuf=21&sort=3&step=undefinedκαι στα 250gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35624&cat=6&sub=0&pmanuf=21&sort=3&step=undefined Έχει καμία μεγάλη διαφορά ο 120 από τον 250; και οι 2 διαβάζουν 540 mb/s,αλλά ο 250 γράφει με 520 mb/s ενώ ο 120 με 410 mb/s,αφού πλην του λειτουργικού,τα προγράμματα,παιχνίδια κτλπ θα τα έχω στον κλασσικό σκληρό,τι παραπάνω θα πρόσφερε ένας 250 από έναν 120; Ότι αξίζει,αξίζει να πάρεις και επωφελούνται και κάποια (πολύ λίγα) παιχνίδια προς το παρόν.Πόσα σκέφτεσαι να δώσεις; Βλέποντας και κάνοντας,δεν ξέρω ακόμα
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ουσιαστικά δεν εχει διαφορές εκτος απο την χωρητικότητα και ποσο χρειάζεσαι για το λειτουργικό με τα προγράμματα σου φτάνει ο 120gb
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ουσιαστικά δεν εχει διαφορές εκτος απο την χωρητικότητα και ποσο χρειάζεσαι για το λειτουργικό με τα προγράμματα σου φτάνει ο 120gb Άρα ο 120 φτάνει για το λειτουργικό,απ'ότι θυμάμαι συνήθως τα 7αρια 64-bit πιάνουν γύρω στα 20-25GB και μένουν άλλα 90-100GB για τις ενημερώσεις που θα κατεβάζουν τα Windows. Κάνω πουθενά λάθος;
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μια χαρα ειναι τα 120gb εγω φαντάσου με 80gb ssd με προγράμματα updates κτλπ και εχω ελεύθερνα και 30gb
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μια χαρα ειναι τα 120gb εγω φαντάσου με 80gb ssd με προγράμματα updates κτλπ και εχω ελεύθερνα και 30gb Κομπλέ τότε,ο 120 είναι ότι πρέπει,να σαι καλά για το χρόνο σου μεγάλε 1
kalidor Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μια απο τα ιδια με τον φιλο μας στο 1ο ποστ... Σκεφτομαι για αγορα ενος ssd...εκτος απο την χωρητηκοτητα τι αλλο μπορω να ξεχωρισω για μια καλη αγορα...?? Θα φορτωσω πανω του windows&games μονο....
Tribal21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, σκέφτομαι και εγώ για αγορά SSD στο άμεσο μέλλον. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν θα χρειαστεί να κάνω φορμάτ ή αν με κάποιο πρόγραμμα(πχ norton ghost) μπορώ να αντιγράψω τα windows και ότι άλλο έχω εγκαταστημένο τώρα στον HDD,στον SSD χωρίς πρόβλημα! Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλύτερα βασικα να κανεις καθαρή εγκατάσταση αν πρόκειται και για καινούργιο δίσκο γενικα δεν τα εμπιστεύομαι αυτα τα προγράματα που στα βάζουν ολα με ενα κλίκ ουσιαστικα 1
Tribal21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μάλιστα! ΟΚ,μια δοκιμή θα μας πείσει! Μητρική που άλλαξα,από 780 σε 970 chipset,δεν χρειάστηκε να κάνω! Ελπίζω να μην χρειαστεί ούτε με τον SSD!
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλύτερα βασικα να κανεις καθαρή εγκατάσταση αν πρόκειται και για καινούργιο δίσκο γενικα δεν τα εμπιστεύομαι αυτα τα προγράματα που στα βάζουν ολα με ενα κλίκ ουσιαστικα Παραλίγο να το ξεχάσω,SPANK πρέπει να κάνω format και μετά ξανά εγκατάσταση στον SSD; αφότου γίνει η εγκατάσταση πως ρυθμίζω μετά ότι πρόγραμμα/παιχνίδι βάζω να γίνεται εγκατάσταση στον κλασσικό σκληρό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα