NikosKallithea Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αν το αγοράσεις ποτε αυτο το κατσαβίδι και πριν το χρησιμοποιήσεις διάβασε και το manual http://www.artofmanliness.com/2010/02/18/toolmanship-how-to-use-a-screwdriver/
panos2171 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εγώ θα πω ότι είπαν και κάποιοι πριν. Βάλε κάποιον έμπειρο να στο συναρμολογήσει ή τουλάχιστον να σου λέει τι να κάνεις. Απ τη μια λες ότι πήρες ακριβό μηχάνημα, ότι δεν έχεις ιδέα αλλά έχεις δει μόν βιντεακια και από την άλλη εδώ και τρεις σελίδες δεν έχεις καταλάβει τι κατσαβίδι να χρησιμοποιήσεις!!! Μέχρι και σουγιαδάκι έχω χρησιμοποιήσει και συ πας και παραγγέλνεις κατσαβίδια (ούτε καν ένα δηλαδή) που είναι πιο πολύ για κινητά, τηλεκοντρόλ και οτιδήποτε άλλο εκτός από τον μοναδικό τύπο βίδας όοοοοοολων των υπολογιστών που θέλει ένα απλό ΣΤΑΥ-ΡΟ-ΚΑ-ΤΣΑ-ΒΙ-ΔΟ!!!! Ύστερα λες ότι πρέπει να αλλάξεις κάτι στα BIOS κάτι στο σκληρό, κάτι 1866Mhz στις μνήμες και γενικά είσαι στο κάτι. Το να συναρμολογήσεις ένα PC δεν είναι και καμιά επιστήμη ωστόσο όταν δεν έχεις γνώση (λογικό άλλωστε, κανείς δεν γεννήθηκε με αυτό το χάρισμα) αρχικά πειραματίζεσαι σε κάτι παλιό ξεκινώντας να αλλάζεις τα parts ένα ένα και μετά πας σε ολική συναρμολόγηση. Τα κομμάτια που πήρες ξέρεις αν είναι συμβατά μεταξύ τους? Αν δε λειτουργήσει ξέρεις τι να τσεκάρες? Θα είσαι τόσο σίγουρος ότι τα έκανες όλα σωστά και δεν λειτουργεί λόγω ελαττωματικού εξαρτήματος? Μπορώ να σου βρω 1000 τέτοιες ερωτήσεις. 1
zefiroth Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Έχω στήσει δεκάδες pc για φιλους και γνωστούς ,και ενα μπορω να πω με σιγουριά ,οι κουτσουκελες που μπορούν να γίνουν είναι άπειρες ακόμα και αν το κατεχεις το άθλημα. Μια που φαίνεσαι αποφασισμένος όμως,τουλαχιστον κάνε τα αυτονόητα όταν στηνεις το μηχάνημα 1.Αποφορτισου πριν πιάσεις οτιδήποτε 2.Διάβασε τα manual μητρικής,ψυκτρας για οδηγίες εγκατάστασης 3.Τσεκαρε οτι σε κάθε εξάρτημα πηγαινει το σωστο καλώδιο τροφοδοσίας 4.Ξανατσεκαρε το νο3 5.Για αρχή,στο Βίος θα αλλαξεις εκεί που λεει sata mode σε ahci και τίποτα άλλο μέχρι να κανεις install τα windows και δεις οτι όλα δουλευουν οκ 6.Σταματά να ασχολεισαι με το κατσαβίδι. Καντα αυτά και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε αν κολλήσεις.Καλη τύχη και καλό Πάσχα!
soteras Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 οοο θεοι του Ολυμπου ακομα με αυτο το κατσαβιδι ασχολουμαστε φερε το pc εδω να στο στησω τζαμπε
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 οοο θεοι του Ολυμπου ακομα με αυτο το κατσαβιδι ασχολουμαστε φερε το pc εδω να στο στησω τζαμπε Θες να σου φέρει και το κατσαβίδι ή έχεις δικό σου;
soteras Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Θες να σου φέρει και το κατσαβίδι ή έχεις δικό σου; ααα απαραιτητα το δικο του με το βιβλιαρακι οδηγιων εεε πανω από όλα γιατί έχω και εγώ ένα υπόγειο με εργαλεία γεμάτο αλλά κατασβίδι για υπολογιστή είναι ένα μόνο και όχι ένα κατσαβιδάκι αλλά το ΈΝΑ
InfernoN Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Έχω στήσει δεκάδες pc για φιλους και γνωστούς ,και ενα μπορω να πω με σιγουριά ,οι κουτσουκελες που μπορούν να γίνουν είναι άπειρες ακόμα και αν το κατεχεις το άθλημα. Μια που φαίνεσαι αποφασισμένος όμως,τουλαχιστον κάνε τα αυτονόητα όταν στηνεις το μηχάνημα 1.Αποφορτισου πριν πιάσεις οτιδήποτε 2.Διάβασε τα manual μητρικής,ψυκτρας για οδηγίες εγκατάστασης 3.Τσεκαρε οτι σε κάθε εξάρτημα πηγαινει το σωστο καλώδιο τροφοδοσίας 4.Ξανατσεκαρε το νο3 5.Για αρχή,στο Βίος θα αλλαξεις εκεί που λεει sata mode σε ahci και τίποτα άλλο μέχρι να κανεις install τα windows και δεις οτι όλα δουλευουν οκ 6.Σταματά να ασχολεισαι με το κατσαβίδι. Καντα αυτά και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε αν κολλήσεις.Καλη τύχη και καλό Πάσχα! Όλο αυτό το θέμα, και το 6 αυτού του τύπου μπορώ να πω ότι μου έφτιαξε την μέρα λίγο περισσότερο. Βάλε κάποιον να στο συναρμολογήσει είναι τόσοι πολλοί οι τεχνικοί υπολογιστών πλέον που θα βρεις στην γωνία του σπιτιού σου σοβαρά δεν υπάρχει λόγος ρίσκου για κάτι τέτοιο. Και γω κάρτα γραφικών ram και αυτά που καταφέρνω τα πειράζω αν θέλω πιο ψηλά γράμματα πάω σε άλλους.
Roger Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Έχω στήσει δεκάδες pc για φιλους και γνωστούς ,και ενα μπορω να πω με σιγουριά ,οι κουτσουκελες που μπορούν να γίνουν είναι άπειρες ακόμα και αν το κατεχεις το άθλημα. Μια που φαίνεσαι αποφασισμένος όμως,τουλαχιστον κάνε τα αυτονόητα όταν στηνεις το μηχάνημα 1.Αποφορτισου πριν πιάσεις οτιδήποτε 2.Διάβασε τα manual μητρικής,ψυκτρας για οδηγίες εγκατάστασης 3.Τσεκαρε οτι σε κάθε εξάρτημα πηγαινει το σωστο καλώδιο τροφοδοσίας 4.Ξανατσεκαρε το νο3 5.Για αρχή,στο Βίος θα αλλαξεις εκεί που λεει sata mode σε ahci και τίποτα άλλο μέχρι να κανεις install τα windows και δεις οτι όλα δουλευουν οκ 6.Σταματά να ασχολεισαι με το κατσαβίδι. Καντα αυτά και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε αν κολλήσεις.Καλη τύχη και καλό Πάσχα! Φαντασου αν δεν το κατεχεις τι μπορει να γινει. Φτανουμε στην δευτερη δεκαετια επισκευων,και ακομη μας συμβαινουν πολλα.
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Άντε τι έγινε; Μείναμε με την αγωνία!!! 1
TRILOBYTER Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μαλακα ποναν τα λαιμα μου απο το γελιο. Ε, κιαλλο λιγο πλιζ.. Εχω δει και ενα Razer σταυροκατσαβιδο αν το παρεις αυτο σιγουρα θα πανε καλα ολα, αλλα κανει 500 ευρω κριμα. Ψαξε razer krakingdriver pro. Κατι αλλο, επειδη δεν ξερω απο ηλεκτρικα, πως αποφορτιζομαστε? Και ποια η πιθανοτητα να γινει μαλακια και να καψουμε κατι? Εχω μαζεψει ΠΟΛΛΟΥΣ υπολογιστες και δεν το ηξερα καν αυτο για την αποφορτιση, για εξηγα λιγο γιατι δεν το καταλαβα. Τι πρεπει να κανω, να πιασω το σιδερακι αυτο στι πριζα με το χερι? Πραγματικα δεν το καταλαβα
selianx Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ναι, τα δύο σιδεράκια αυτά είναι η γείωση, και όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος τα κρατάς για λίγο (όποιο να 'ναι).Και όσο για τα κατσαβίδια από το e-shop, μπορώ να πω ότι κάτι παρόμοια που έχω είναι σχεδόν μιας χρήσης, ευτυχώς αρκετά για ένα λάπτοπ που χρειάστηκε να λύσω, και να το δέσω, σχεδόν λιώσανε και ο μαγνητισμός ήταν ίσα-ίσα για να ρινίζασματα σιδήρου. Μπορείς να μου στείλεις το λινκ για το Razer κατσαβίδι, θα μου χρειαστεί για ένα APU (A4-4000) σύστημα που θέλω να χτίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα