celt3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ο,τι λέει ο τίτλος παιδιά (βλεποντας οτι φευγουν για βενζίνη και αγορές εκει) γνωρίζετε τι τιμές παίζουν? Μιλάω για ρούχα,παπούτσια κλπ.,ισχυει εκει οτι οι μάρκες είναι φθηνότερες? Για Κωνσταντινούπολη που ενδιαφέρομαι αν θέλω να ψωνίσω πόσα θα θέλω σε συγκριση με Ελλάδα? Thanks!
gigisoni Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Επώνυμα; Τα ίδια. Μαϊμούδες; Είναι και η Ελλάδα γεμάτη.
Backpacker Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Για Βουλγαρία που ξέρω συμφέρει τρελά να πας να βάλεις βενζίνη/υγραέριο...για ψώνια σούπερ μάρκετ..και χαλαρά ρουχαλάκια..φορμίτσες,μπλούζες και έτσι...κάνα χαλαρό τζινάκι...επίσης συμφέρει τρελά για ιατρικά/οδοντιατρικά και γι'αυτό για όλα τα παραπάνω φεύγει κάθε μέρα τόσο πολύ κόσμος από Σέρρες/Δράμα/Σαλονίκη.
xlapatsas4000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τα αυθεντικά ρουχα παπούτσια έχουν όλα ένα κατώτατο όριο τιμής που μπορείς να το δεις σε διάφορες επιβεβαιωμένες ιστοσελίδες.Για μάρκες μιλάω πάντα.Δεν συμφερει, συμφερει να τα πάρεις από το ίντερνετ και ορισμένες φορές και από το τοπικό μαγαζί.προσφατα αγόρασα με τις εκπτώσεις τζιν diesel. Στα 120 ευρώ με αρχική 240 στο online.diesel ενώ το ιδιο μέσα σε site του εξωτερικου δεν το βρήκα κατω από 160 ευρώ. 1
celt3 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει περιπτωση να εμπιστευόμουν να πάω σε οδοντιατρο πχ Βουλγαρία,ούτε και τρόφιμα να αγοράσω.Βενζίνη αν ζούσα ψηλά μπορεί να αγόραζα λένε 30% κάτω είναι.Ρούχα τώρα πια σχεδον αποκλειστικά απο ιντερνετ με έχει βολέψει αφάνταστα(lacoste 120 μαγαζί,στο internet 50)..Ελεγα μήπως έχουν αυθεντικά κομμάτια με τιμές όχι βιτρίνας όπως στην Ελλάδα γι'αυτό ρωτησα. Κωνσταντινούπολη κανένας για τιμές?
fatals Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Η βενζίνη και το υγραέριο συμφέρουν αν έχεις μικρό αμάξι. Τώρα αν κάνεις 50 χλμ και κάψεις μισό ντεπόζιτο, γάμα τα..
sklirosdiskos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τα έχουν υπολογίσει έτσι ώστε να μην συμφέρει να αγοράσεις τίποτε.. χι χι χι.. Και σείς ομως σάν ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες δεν πρέπει να διώχνετε χρήμα στο εξωτερικο αλλα να τα χαλάτε μονο σε κινέζικα στην Ελλάδα για να επιβιώσουν οι δοκιμαζόμενοι έμποροί μας.. Σκεφτείτε τις φουκαριάρες τις μάνες τους!!!
Backpacker Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει περιπτωση να εμπιστευόμουν να πάω σε οδοντιατρο πχ Βουλγαρία,ούτε και τρόφιμα να αγοράσω.Βενζίνη αν ζούσα ψηλά μπορεί να αγόραζα λένε 30% κάτω είναι.Ρούχα τώρα πια σχεδον αποκλειστικά απο ιντερνετ με έχει βολέψει αφάνταστα(lacoste 120 μαγαζί,στο internet 50)..Ελεγα μήπως έχουν αυθεντικά κομμάτια με τιμές όχι βιτρίνας όπως στην Ελλάδα γι'αυτό ρωτησα. Κωνσταντινούπολη κανένας για τιμές? Γιατί πάααααρα πολλοί πλέον γιατροί,οδοντίατροι,φαρμακοποιοί που νομίζεις ότι σπούδασαν?Βουλγαρία,Ρουμανία,Σλοβακία...γεμάτα είναι τα νοσοκομεία..και ακόμα περισσότερο τα ιατρεία και τα φαρμακεία που επειδή έπρεπε να τα κληρονομήσουν και δεν περνούσαν (όπως και οι περισσότεροι) στα ελληνικά πανεπιστήμια λόγω υψηλών βάσεων έτσι πήγαν έξω. Για ρούχα που λες ε δε νομίζω κάποιος γενικά που αγοράζει ακριβές μάρκες τύπου Lacoste (και άλλες ίδιας τιμής) να έχει τόσο οικονομικό θέμα ώστε να τρέχει σε γειτονικές χώρες για να τις αγοράσει. Εκτός αν μιλάμε για κολλημένα μυαλά που θέλουν να φαίνεται μονάχα η μάρκα και ας είναι και μαϊμού το ρούχο. Κωνσταντινούπολη που ρωτάς μην περιμένεις σε αυθεντικά ρούχα διαφορά σε τιμές..αν υπάρχει σε μερικά θα είναι ελάχιστη...αν βρεθείς εκεί για τις διακοπές σου δλδ και πετύχεις τίποτα καλό το χτυπάς φάση..όχι να πας εκεί μόνο για ψώνια όπως συμφέρει στην περίπτωση του Λονδίνου π.χ. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει περιπτωση να εμπιστευόμουν να πάω σε οδοντιατρο πχ Βουλγαρία,ούτε και τρόφιμα να αγοράσω.Βενζίνη αν ζούσα ψηλά μπορεί να αγόραζα λένε 30% κάτω είναι.Ρούχα τώρα πια σχεδον αποκλειστικά απο ιντερνετ με έχει βολέψει αφάνταστα(lacoste 120 μαγαζί,στο internet 50)..Ελεγα μήπως έχουν αυθεντικά κομμάτια με τιμές όχι βιτρίνας όπως στην Ελλάδα γι'αυτό ρωτησα. Κωνσταντινούπολη κανένας για τιμές? επωνυμες μάρκες ειναι οπως ελλάδα, δικές τους μαρκες έχουν καλές τιμές και σχετικά καλή ποιοτητα. 2
deesnider Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει περιπτωση να εμπιστευόμουν να πάω σε οδοντιατρο πχ Βουλγαρία ...διότι...;
celt3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ...διότι...; Διότι πριν κάποια χρόνια είχα διαβάσει έρευνα για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνε. Διότι δεν είναι Έλλην μάλλον. Δεν με απασχολεί καθόλου.Με νοιάζει ο άλλος να είναι σωστός επαγγελματίας. Γιατί πάααααρα πολλοί πλέον γιατροί,οδοντίατροι,φαρμακοποιοί που νομίζεις ότι σπούδασαν?Βουλγαρία,Ρουμανία,Σλοβακία...γεμάτα είναι τα νοσοκομεία..και ακόμα περισσότερο τα ιατρεία και τα φαρμακεία που επειδή έπρεπε να τα κληρονομήσουν και δεν περνούσαν (όπως και οι περισσότεροι) στα ελληνικά πανεπιστήμια λόγω υψηλών βάσεων έτσι πήγαν έξω. Για ρούχα που λες ε δε νομίζω κάποιος γενικά που αγοράζει ακριβές μάρκες τύπου Lacoste (και άλλες ίδιας τιμής) να έχει τόσο οικονομικό θέμα ώστε να τρέχει σε γειτονικές χώρες για να τις αγοράσει. Εκτός αν μιλάμε για κολλημένα μυαλά που θέλουν να φαίνεται μονάχα η μάρκα και ας είναι και μαϊμού το ρούχο. Κωνσταντινούπολη που ρωτάς μην περιμένεις σε αυθεντικά ρούχα διαφορά σε τιμές..αν υπάρχει σε μερικά θα είναι ελάχιστη...αν βρεθείς εκεί για τις διακοπές σου δλδ και πετύχεις τίποτα καλό το χτυπάς φάση..όχι να πας εκεί μόνο για ψώνια όπως συμφέρει στην περίπτωση του Λονδίνου π.χ. Δεν χρειάζεται όλα τα ρούχα να είναι μάρκες,είναι καλό να έχεις 2-3 κλασσικά κομμάτια στην ντουλάπα σου για χρόνια(πχ ένα δερμάτινο,τα converse που τα έχω κι εγω δεν ξέρω πόσα χρόνια κλπ).Οσο για το που σπουδάζει ο καθένας ανοίγεις μεγάλη συζήτηση που δεν αφορά στο συγκεκριμένο thread μια και η ένστασή μου είναι στα υλικά τους κι όχι στις ικανότητές τους. Λονδίνο συμφέρει? Μου κάνει εντύπωση.Νόμιζα πως θα πρέπει να έχω ένα αρκετα σεβαστό ποσό για να πάω (βασικά εκει ήταν ο πρώτος προορισμός μου).
Johny Q Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δεν χρειάζεται όλα τα ρούχα να είναι μάρκες,είναι καλό να έχεις 2-3 κλασσικά κομμάτια στην ντουλάπα σου για χρόνια Αυτο ειναι το ιδανικο.. Ουτε πλακωνεσαι στα ψωνια, ουτε πετας λεφτα σε χαμηλης ποιοτητας ρουχισμο 1
Backpacker Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Διότι πριν κάποια χρόνια είχα διαβάσει έρευνα για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνε. Δεν με απασχολεί καθόλου.Με νοιάζει ο άλλος να είναι σωστός επαγγελματίας. Δεν χρειάζεται όλα τα ρούχα να είναι μάρκες,είναι καλό να έχεις 2-3 κλασσικά κομμάτια στην ντουλάπα σου για χρόνια(πχ ένα δερμάτινο,τα converse που τα έχω κι εγω δεν ξέρω πόσα χρόνια κλπ).Οσο για το που σπουδάζει ο καθένας ανοίγεις μεγάλη συζήτηση που δεν αφορά στο συγκεκριμένο thread μια και η ένστασή μου είναι στα υλικά τους κι όχι στις ικανότητές τους. Λονδίνο συμφέρει? Μου κάνει εντύπωση.Νόμιζα πως θα πρέπει να έχω ένα αρκετα σεβαστό ποσό για να πάω (βασικά εκει ήταν ο πρώτος προορισμός μου). Καλά για υλικά και τέτοια είναι πάντα θέμα σε ποιον θα πας..αυτό ισχύει και στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία..αλλά anyway..στο θέμα ρούχα που μας αφορά.. Αν είσαι από Σαλονίκη ή κάποιο διπλανό νομό και θέλεις να κάνεις ψώνια..δλδ να έχεις μαζεμένα κάνα 300-400 τουλάχιστον ευρώ για να τα διαθέσεις για ρούχα...1000 φορές πετάγεσαι με καμιά ryanair λονδίνο παρά να πας Σόφια.(Σαντάνσκι ή Σκόπια δεν το συγκρίνω καν..εκεί θα πας για πολύ φθηνά πράγματα ή για βενζίνη μόνο) Και τρελή ποικιλία θα βρεις Λονδίνο και σε πολύ καλύτερες τιμές από Ελλάδα...και κάνεις και μια βόλτα σε 2-3 όμορφα μέρη και αλλάζει παραστάσεις...αν έχεις και κάνα γνωστό όπως εγώ και μπορείς να μείνεις και λίγο άστο..δεν υπάρχει άλλο μέρος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα