rus Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δηλαδη ή με τον Ελυτη ή με τη Τζουλια θα ειναι κανεις? Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι στεκονται αδιαφοροι απεναντι και στους δυο αυτους. 1
pavlinara Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 καλά τα λες κι εσύ.Αλλά δεν εννοούμε ότι έχει λιγότερη αξία άλλος άνθρωπος.ποτέ είναι αμαρτία όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας.Απλά όταν κάποιον τον ξέρεις ή σούχει προσφέρει κάποιες όμορφες μέρες ώρες βιβλία, τον μνημονεύεις από ευγνωμοσύνη. Στα μμε να τα πεις που όταν πεθάνει καμιά μοντελίνα μας ζαλίζουνε τον έρωτα για μέρες δείχνοντάς την να ποζάρει, και ξανα μανα ενώ αυτή σαπίζει.αυτό είναι τραβιγμένο.Εδώ τώρα που λέμε και ένα αντίο, ε σόρι κιόλας, δε νοιώθω ενοχές.Ξεκόλλα Λογικό αν η "μοντελίνα" είναι 25 χρονών (και όχι 87). Το "σαπίζει" δεν το σχολιάζω καν.
halawtu Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Σπουδαίος, πολυδιαβασμένος και τα έργα του απαραίτητο βοήθημα στην εκμάθηση των καστιλιάνικων. Αντίο σε ένα σπουδαίο συγγραφέα. dep.
liopyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 τρομερη απωλεια ...τι να πω ... ποσους σφαξανε σημερα στην συρια οι "ανταρτες" ? H ανθρώπινη ζωή έχει πάντα-παντού την ίδια αξία, δεν υπάρχει θανατόμετρο που να ξεχωρίζει σε βαθμίδες τα θύματα των τροχαίων, των ναρκωτικών, των πολέμων κλπ. Η είδηση της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής όμως, συχνά έχει κόστος ανάλογο με το έργο του ανθρώπου που πέθανε. Και στην περίπτωση του Μάρκες, το κόστος αυτό είναι τεράστιο, o τύπος τυχαίνει να είναι ένας από τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς συγγραφείς της λατινικής αμερικής. Αυτά, και, 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εδω ο αλλος επαιξε σε μια κωμικοτραγικη σειρα ταινιων-definition της καγκουριας και της αμερικανιας κι επειδη σκοτωθηκε σε τροχαιο κοντεψαν ΜΜΕ, προβατα και προβατογκομενες να καταληξουν στον ΟΚΑΝΑ απο τα υπογλωσσια για να ξεχασουν τον θρηνο που τους επιασε. 500 group σε ολα τα social media, πρωτοσελιδο για 10 μερες σε ολα τα σαιτ-εφημεριδες, καθημερινα 10 σεναρια για το πώς σκοτωθηκε (ενω πολυ απλα ειχε σκοτωθει σε τροχαιο) , φωτογραφιες απο το σημειο, βιντεο πριν μπει στο αμαξι, ποιο θα ειναι το σεναριο της επομενης ταινιας χωρις αυτον και φυσικα κυριο-μοναδικο θεμα συζητησης αναμεσα σε παρεες κλπ κλπ. Αλλα για τον Μαρκες ναι, ποιος ηταν/δεν τον ξερω/χεστηκα/χαχα σιγα την απωλεια/τα 'χε τα χρονακια του/εχω τα προβληματα μου για να ασχολουμαι με τον θανατο του καθενος κλπ κλπ. Τα ΜΜΕ σας εχουν κανει κιμα τα μυαλα. Back στις τατιανες σας κι αφηστε τον Μαρκες και τον καθε Μαρκες στην ησυχια του πλιζ. Ειδικα απ'τη στιγμη που δεν τον γνωριζετε επειδη δεν επαιξε κι αυτος στο fast and furious. 2
deesnider Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 αφηστε τον Μαρκες και τον καθε Μαρκες στην ησυχια του πλιζ. Ειδικα απ'τη στιγμη που δεν τον γνωριζετε επειδη δεν επαιξε κι αυτος στο fast and furious. ...διασταυρωμένο;
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Bασικα δεν ηταν μονο οτι επαιξε στο f& f αλλα ηταν νεοτατος συν την τραγικη ειρωνια να παει απο αυτοκινητιστικο.Αλλα βγαλατε το θανατομετρο βλεπω ολοι.. 1
Gtr34 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Πολλοι τον αγαπησαν μεσα απο την δουλεια του και ας μην το γνωρισαν προσωπικα. Δικαιλογειται επομενως η συγκινηση απο τους θαυμαστες του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν ειρωνευομαι την περιπτωση του τυπου, ειρωνευομαι το οτι η διαχειριση που τυγχανει ο καθε θανατος απτα μιντια, επηρεαζει -προφανεστατα- και τα προβατα. Οι 2 περιπτωσεις θανατων, ειναι απο τα πιο χαρακτηριστικα παραδειγματα προβατοποιησης. Γι'αυτο τις συγκρινα αλλωστε.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν έχω ιδέα για την αξία την απήχηση και την ποιότητα των έργων του συγγραφέα. Τον είχα ακουστά πάντως από το βιβλίο του "100 χρόνια μοναξιάς'' το οποίο διάβαζε η μάνα μου με μανία πρίν μερικά χρόνια και την έβλεπα κολλημένη συνεχώς με αυτό το βιβλίο στον ελεύθερο χρόνο της. Σε κάποια φάση το είχα πάρει να του ρίξω μια ματιά και ούτε που το άγγιξα ξανά.
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν ειρωνευομαι την περιπτωση του τυπου, ειρωνευομαι το οτι η διαχειριση που τυγχανει ο καθε θανατος απτα μιντια, επηρεαζει -προφανεστατα- και τα προβατα. Οι 2 περιπτωσεις θανατων, ειναι απο τα πιο χαρακτηριστικα παραδειγματα προβατοποιησης. Γι'αυτο τις συγκρινα αλλωστε. Δινεις υπερμετρη σημασια στην επικοινωνιακη δυναμη/διαχειριση των media.Καλως η κακως η δυναμη της εικονας ειναι πιο μεγαλη απο αυτη του βιβλιου ,εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων αν και θα ελεγα οτι ειναι και ηλικιακο θεμα του κοινου. Εγω απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν εχω διαβασει κανενα βιβλιο του Μαρκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα