Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας.Αγόρασα τις προάλλες έναν δίσκο SSD τον ADATA SP900 premier pro στα 256 Gb και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία στην εγκατάστασή του στο desktop μου.Διάβασα το manual και έλεγε κάτι για τα  BIOS, πρέπει να γίνει απαραίτητα η διαδικασία ή το πετάω απλά μέσα;;;Επίσης τον υπολογιστή μου τον έχω στην πόλη που σπουδάζω,έτσι για να ελέγξω αν λειτουργεί τον σύνδεσα ως εξωτερικό στο λάπτοπ ενός φίλου μου.Μου τον αναγνώρισε μεν(κάτι που το τσέκαρα στη διαχείριση συσκευών) αλλά δεν τον είχε σαν "σκληρό δίσκο" όπως το κανονικό,Παίζει τίποτα σε drivers? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Εννοώ ότι έχω έναν εξωτερικό δίσκο π συνδέεται με USB και ότι τον σύνδεσα σαν εξωτερικό απλά αντί για τον HDD είχα τν SSD/

Δημοσ.

Λογικο ειναι, απλα ψαξε στην adata μηπως εχει κανενα καινουργιο firmware update, επισης αν δεν χρησιμοποιεις windows 8.1 - 8 διαβασε Link.png Site: αυτον τον οδηγο για την βελτιστη ρυθμιση του.

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει καμια ιδιαίτερη διαδικασία βγάζεις τον δίσκο που εχεις τώρα μεσα και συνδέεις τον ssd οπως ολους τους δίσκους , το μονο που κανεις μετα αν δεν βρίσκει τον δίσκο στο boot και στην εγκατάσταση των windows πας στο bios στις boot συσκευές και τον βάζεις σαν 2ο να κανει boot (1ο βάλε το cdrom για να κανεις εγκατάσταση των windows).

Αν εχεις και αλλο δίσκο μεσα στο pc απλα τον βάζεις σε αλλη sata θύρα και τον βάζεις σαν 3 4 δεν εχει σημασία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...