JohnConstantine Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Παιδια δεν ξερω για εσας αλλα καθε πασχα αυτο το πραγμα δεν μπορει να γινεται. Λεω κατσε να φαω λιγο αρνι μην μου πεσει βαρυ. 2 ωρες μετα τρωω τη μιση σουβλα και μετα δεν μπορω ουτε να αλλαξω πλευρο. Δωστε λυσεις. Απο του χρονου μαλλον θα ψηνω γαλοπουλα. Xριστος Ανεστη σε ολους.
Zein Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μια ειναι η λυση φιλε, λιγο πριν απο την κυριακη του πασχα να τρως τις προηγουμενες μερες μεγαλυτερες ποσοτητες φαγητου να ανοιξει το στομαχι σου. βεβαια θα μου πεις πως ετσι θα παρεις εξτρα κιλα, αλλα απο την στιγμη που τρως την μιση σουβλα χωρις θεμα μαλλον το εχεις με την αντοχη! απλα να συνηθισει ο οργανισμος σου θελει.
bluesattack Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Εγω παντως πινω 2,3 μπυρες για να χωνεψω 1
silverado Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=QH8zwht4R38 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Παιδια δεν ξερω για εσας αλλα καθε πασχα αυτο το πραγμα δεν μπορει να γινεται. Λεω κατσε να φαω λιγο αρνι μην μου πεσει βαρυ. 2 ωρες μετα τρωω τη μιση σουβλα και μετα δεν μπορω ουτε να αλλαξω πλευρο. Δωστε λυσεις. Απο του χρονου μαλλον θα ψηνω γαλοπουλα. Xριστος Ανεστη σε ολους. Σορρυ αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και δεν φταίει το αρνί. Εγώ 2 κομμάτια πέρνω να φάω, τρώω και κοκορέτσι γαρδούμπες πατάτες φούρνου και αν έχει τίποτε άλλο το τραπέζι, και μετά κάθομαι στο σαλόνι με τους συγγενείς και μιλάμε. Αν θές λύση, μην τρώς πολύ ή λιγότερο από αυτό που τρώς. Άμα φας όλη τη σούβλα θα πριστεί το στομάχι σου από την ποσότητα. 1
JohnConstantine Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Aπο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το θεμα. Bill δεν κοντρολλαρετε ευκολα η κατασταση . Ειναι αρρωστια οταν κατεβαινει απο τη σουβλα και εχει τη πετσου επανω του.
insomniaK Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Σορρυ αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και δεν φταίει το αρνί. Εγώ 2 κομμάτια πέρνω να φάω, τρώω και κοκορέτσι γαρδούμπες πατάτες φούρνου και αν έχει τίποτε άλλο το τραπέζι, και μετά κάθομαι στο σαλόνι με τους συγγενείς και μιλάμε. Αν θές λύση, μην τρώς πολύ ή λιγότερο από αυτό που τρώς. Άμα φας όλη τη σούβλα θα πριστεί το στομάχι σου από την ποσότητα. Μπορεί να μην έχει σαλόνι ή συγγενείς. Σκέψου να συμβαίνει ένα από τα δύο, πόσο χειρότερα τον έκανες να αισθανθεί τώρα, που πονάει η κοιλίτσα του... Κακιέ άνθρωπε, χρονιάρες μέρες... 1
evabb Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 πρεπει να ειμαι η μοναδικη που φευγει συνηθως πεινασμενη απο το τραπεζι το πασχα. απεχθια για το αρνι.
aneurysm Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Καλά, απο τρίτη στο εργαστηριο το κόβω οτι η μια στις 3 χοληστερίνες θα είναι πάνω απο 350... 1
alex_000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 το έθιμο είναι για το πέος. Ποτέ δεν πάω να ακούσω κλαρίνα και να φάω σε τρείς δόσεις στο 6ωρο αρνί από σούβλα και μέτα να με σηκώσει από το τραπέζι γερανός.. έθιμο ξε έθιμο αφού κάνει κακό στην υγεία είναι μαλακία. Τουλάχιστον άμα πας κάτσε φάε μια δόση και σήκω φύγε. Πάνε συγγενείς, τους δίνω ένα ταπεράκι βάζουν δυο κομμάτια αρνί μέσα και όλα καλά, σαν μια οποιαδήποτε μέρα. Οι δικοί μου πάλι γύρισαν πίσω και αναπνέουν με το ζόρι. 1
evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 το έθιμο είναι για το πέος. Ποτέ δεν πάω να ακούσω κλαρίνα και να φάω σε τρείς δόσεις στο 6ωρο αρνί από σούβλα και μέτα να με σηκώσει από το τραπέζι γερανός.. έθιμο ξε έθιμο αφού κάνει κακό στην υγεία είναι μαλακία. Τουλάχιστον άμα πας κάτσε φάε μια δόση και σήκω φύγε. Πάνε συγγενείς, τους δίνω ένα ταπεράκι βάζουν δυο κομμάτια αρνί μέσα και όλα καλά, σαν μια οποιαδήποτε μέρα. Οι δικοί μου πάλι γύρισαν πίσω και αναπνέουν με το ζόρι. αυτο το πραμα που πρεπει στις γιορτες να τρωμε σαν ζωα δεν το καταλαβαινω ουτε κι εγω. λες και πειναμε ολο τον χρονο και περιμενουμε να φαμε τα χριστουγεννα και το πασχα. 7
aneurysm Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Και έλεος, παντα πριν τις γιορτες όλοι οι μπουρτζόβλαχοι κανουν αβερτα εξετασεις για να δουν αν μπορουν να φάνε, και στο καπάκι μετα τις γιορτές καπακι εξετασεις για να δουν τι μαλακία έκαναν που έφαγαν. 1
Anorymous Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δεν ξερω αν ισχυει γενικα η μονο σε μενα αλλα σημερα ενας φιλος μου εδωσε ρακι και μου ειπε οτι ειναι χωνευτικο και ετσι ειναι εφαγα του σκασμου φαι και γλυκα και ηπια και 6 σφηνακια ρακες και γουσταρα και χορτασα χωρις να φουσκωσω και ειμαι κυριλε. αυτο το πραμα που πρεπει στις γιορτες να τρωμε σαν ζωα δεν το καταλαβαινω ουτε κι εγω. λες και πειναμε ολο τον χρονο και περιμενουμε να φαμε τα χριστουγεννα και το πασχα. Ειναι οτι εισαι μεσα στις γιορτες και εχει καλη παρεα και φιλους που μπορει να εχεις καιρο να δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα