Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

Έστησα πρόσφατα ένα νέο σύστημα για απλή χρήση. Αποτελείται από:

[CPU] INTEL PENTIUM DUAL CORE G2030 3.00GHZ LGA1155 - BOX

[Μητρική] Gigabyte GA-H61M-S2PV - mATX - iH61

[RAM] CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ BALLISTIX SPORT XT

Όλα τα υπόλοιπα τα είχα από παλαιότερο pc.

Του έχω περάσει τα windows 7 professional 64bit sp2.

Όταν λοιπόν πατάω το κουμπί να ανοίξει αργεί πολύ για να μπει στο περιβάλλον των windows. Ακόμα και αφού μπει είναι πολύ αργός. Έδωσα στα γραφικά άλλα 350MB σχεδόν από BIOS αλλά τα ίδια. Αφαίρεσα ότι πρόσθετα είχε στην εκκίνηση από msconfig, τίποτα! Πραγματικά μου έρχεται να πάρω μια βαριά και να το σπάσω! Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι μια χαρά. Είναι όμως παλιός sata 2 στα 80GB. Δεν είμαι βέβαιος αλλά δεν νομίζω να είναι ο δίσκος. Όταν αργεί, πριν μπει στο περιβάλλον των windows, το πορτοκαλί λαμπάκι του δίσκου δεν είναι ακόμα αναμμένο. Γι'αυτό λέω πως δεν νομίζω..

Τα έχω περάσει όλα δυστυχώς...

Κάτι άλλο πρέπει να είναι.. Κάποια ρύθμιση ίσως. 

Δημοσ.

μηπως απ το bios Ο δισκος ειναι σε ide; αν ναι πρεπει να τον γυρισεις σε achi αλλα θα χρειαστει πριν απο την αλλαγη να γινει ρυθμιση στη registry για να μην ξαναπερνας παραθυρα!

Δημοσ.

Τελικά ήταν θέμα σκληρού. Ενώ ο σκληρός είναι μια χαρά, φαίνεται τελικά να έχει θέμα επειδή είναι παλιός...

Ευχαριστώ και πάλι!

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι παλιος ναι ισχυει οτι μπορει να εχει χαμηλες ταχυτητες εγγραφης και αναγνωσης και πλεον να φαινεται τωρα.

το ιδιο ισχυει και σε μενα σκεψου,εχω τον δισκο απ το 2007 και οταν εκανα μεταβαση απο xp σε 7 και μετα αναβαθμιση στο συστημα της υπογραφης,ο δισκος καθυστερει εμφανεστατα το συστημα,ενω πριν δεν ειχε τετοιο θεμα.

Παλι καλα που ηταν αυτο και οχι τιποτα σοβαροτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...