dudun13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Insomnia. Θα ήθελα να προτείνετε μερικά ροφήματα ν' αντικαταστήσω στην δουλειά και στις εξόδους μου. Τι μπορώ να πίνω στη δουλειά αντί για καφέ, να διαρκεί και λίγο; Ρίχτε προτάσεις!
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Νερο και τσαι! για την δουλεια για εξοδο σοδα? κρασι?
dudun13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Τσάι φακελάκι; Ή τίποτα στυλ liptop, nestea κτλ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 εγω γενικα ειμαι κατα των ετοιμων. το καλυτερο παιρνεις απο μαγαζι με μπαχαρικα κτλ χυμα τσαι σε οτι γευση θες το ετοιμαζεις πριν φυγεις το βαζεις σε ενα θερμο και στο κραταει ζεστο για οσο θα εισαι στη δουλεια 4
Johny Q Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ή αυτό ^ ή τσάι. Το πρόβλημα είναι η καφεΐνη; Γιατί θα μπορούσες να πας σε ντεκαφεϊνέ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 η ποσοτητα καφεινης στο τσαι ειναι μικρη
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Τσάι, best than coffee since... ever! Ειδικά αυτο το roibos βρε παιδάκι μου, απιστευτο! Όχι ότι συγκρίνεται με το μείγμα τσάι του βουνού/τίλιο και φασκόμηλο
revolver1990 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μαλοτήρα,λίγο δίκταμο,φασκόμηλο,ενίοτε ματζουράνα και φουλ χαμομήλι.Έτσι φτιάχνεις το κρητικό uber alles ρόφημα και άσε τους άλλους με τα ντεκαφεινε 1
Johny Q Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Insomnia. Θα ήθελα να προτείνετε μερικά ροφήματα ν' αντικαταστήσω στην δουλειά και στις εξόδους μου. Τι μπορώ να πίνω στη δουλειά αντί για καφέ, να διαρκεί και λίγο; Ρίχτε προτάσεις! Μαλοτήρα,λίγο δίκταμο,φασκόμηλο,ενίοτε ματζουράνα και φουλ χαμομήλι.Έτσι φτιάχνεις το κρητικό uber alles ρόφημα και άσε τους άλλους με τα ντεκαφεινε Αν ο ΤS συνηθήζει να βγαίνει στο σπίτι του Δρυίδη απ τον Αστερίξ τότε ναι, καλή ιδέα. 4
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 σορυ τζόνυ, αλλά ΚΑΘΕ συνοικιακό καφέ έχει τα προαναφερθέντα μαντζούνια!! 1
revolver1990 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Αν ο ΤS συνηθήζει να βγαίνει στο σπίτι του Δρυίδη απ τον Αστερίξ τότε ναι, καλή ιδέα. Τι λε ρε? Τα χώνει σε διάφανο σακουλάκι sanitas και πάει στην καφετέρια,ζητάει ζεστό νεράκι και τέλος. Είστε πίσω΄....no worries
Pintsie Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Τσάι. Μαύρο τσάι το πρωί, πράσινο μετά, αρωματικό πιο μετά. Και στο τσακίρ κέφι ρίχνεις κι ένα άσπρο το βράδυ. Αλλά ακολούθα όλη τη διαδικασία του τσαγιού. (Συγκεκριμένη ώρα που θα μείνει μέσα στο νερό κτλ) Θα αδυνατίσεις κι όλας γιατί δεν χρειάζονται ζάχαρη τα περισσότερα. Για έξω, πιες κανένα milkshake τώρα που έρχεται και καλοκαίρι. Ή φάε. Τι καλύτερο από το να τρως έξω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα