Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Insomnia.

Θα ήθελα να προτείνετε μερικά ροφήματα ν' αντικαταστήσω στην δουλειά και στις εξόδους μου. Τι μπορώ να πίνω στη δουλειά αντί για καφέ, να διαρκεί και λίγο; Ρίχτε προτάσεις!

• Moderators
Δημοσ.

εγω γενικα ειμαι κατα των ετοιμων. το καλυτερο παιρνεις απο μαγαζι με μπαχαρικα κτλ χυμα τσαι σε οτι γευση θες

το ετοιμαζεις πριν φυγεις το βαζεις σε ενα θερμο και στο κραταει ζεστο για οσο θα εισαι στη δουλεια

• Like 4
Δημοσ.

Τσάι, best than coffee since... ever! Ειδικά αυτο το roibos βρε παιδάκι μου, απιστευτο! Όχι ότι συγκρίνεται με το μείγμα τσάι του βουνού/τίλιο και φασκόμηλο :P

Δημοσ.

Μαλοτήρα,λίγο δίκταμο,φασκόμηλο,ενίοτε ματζουράνα και φουλ χαμομήλι.Έτσι φτιάχνεις το κρητικό uber alles ρόφημα και άσε τους άλλους με τα ντεκαφεινε :) 

• Like 1
Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Insomnia.

Θα ήθελα να προτείνετε μερικά ροφήματα ν' αντικαταστήσω στην δουλειά και στις εξόδους μου. Τι μπορώ να πίνω στη δουλειά αντί για καφέ, να διαρκεί και λίγο; Ρίχτε προτάσεις!

Μαλοτήρα,λίγο δίκταμο,φασκόμηλο,ενίοτε ματζουράνα και φουλ χαμομήλι.Έτσι φτιάχνεις το κρητικό uber alles ρόφημα και άσε τους άλλους με τα ντεκαφεινε :)

Αν ο ΤS συνηθήζει να βγαίνει στο σπίτι του Δρυίδη απ τον Αστερίξ τότε ναι, καλή ιδέα.

• Like 4
Δημοσ.

Αν ο ΤS συνηθήζει να βγαίνει στο σπίτι του Δρυίδη απ τον Αστερίξ τότε ναι, καλή ιδέα.

Τι λε ρε? Τα χώνει σε διάφανο σακουλάκι sanitas και πάει στην καφετέρια,ζητάει ζεστό νεράκι και τέλος.

Είστε πίσω΄....no worries

Δημοσ.

Τσάι. Μαύρο τσάι το πρωί, πράσινο μετά, αρωματικό πιο μετά. Και στο τσακίρ κέφι ρίχνεις κι ένα άσπρο το βράδυ. 
Αλλά ακολούθα όλη τη διαδικασία του τσαγιού. (Συγκεκριμένη ώρα που θα μείνει μέσα στο νερό  κτλ) 

Θα αδυνατίσεις κι όλας γιατί δεν χρειάζονται ζάχαρη τα περισσότερα. 

Για έξω, πιες κανένα milkshake τώρα που έρχεται και καλοκαίρι. 
Ή φάε. Τι καλύτερο από το να τρως έξω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...